Realidea Oy

Realidea kaupalliseksi manageriksi Ilmarisen omistamiin Kämp Gallerian ja Karusellin kauppakeskuksiin

Jaa

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on valinnut Realidea Oy:n kumppanikseen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan kauppakeskus Kämp Galleriaan ja Keravalla viime vuonna avattuun kauppakeskus Karuselliin.

Realidea ottaa joulukuun alusta lukien vastatakseen Ilmarisen omistamien Kämp Gallerian ja Karusellin kauppakeskusten kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Tanja Pasanen toimii keskusten Business & Marketing Managerina ja Anni Martikainen markkinointikoordinaattorina.

Tavoitteemme on luoda uudenlaista proaktiivista ja asiakaslähtöistä toimintamallia keskusten johtamisessa. Uskomme Realideasta löytyvän kauppakeskusjohtamiskokemuksen ja vuokrausosaamisen tukevan Ilmarista tässä parhaiten”, kertoo vuokrauspäällikkö Ville Laurila Ilmarisesta.

Olen erittäin iloinen, että pääsemme yrittäjähenkisesti toteuttamaan ja kehittämään edelleen kauppakeskusten johtamismalliamme myös kaupunkien ydinkeskustoissa sijaitsevissa kohteissa. Kämp Galleriassa ja Karusellissa meillä on myös tilaisuus hyödyntää synergiaetuja johtamamme kauppakeskus Sellon kanssa, joka valittiin tänä syksynä Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi ja jonka yksi omistajista Ilmarinen on”, toteaa Realidean toimitusjohtaja Pasi Nieminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ville Laurila
vuokrauspäällikkö, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
+358 40 501 0040
ville.laurila@ilmarinen.fi

Pasi Nieminen
toimitusjohtaja, Realidea Oy
+358 40 560 4274
pasi.nieminen@realidea.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Realidea Oy
Realidea Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

http://www.realidea.fi

*

Realidea Oy on kokeneiden ammattilaisten vuonna 2018 perustama riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Tarjoamme kiinteistö-, hanke- ja konseptikehityspalveluita sekä vuokraustoiminnan ja kauppakeskusjohtamisen ratkaisuja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja liiketilavuokralaisia kautta maan. www.realidea.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 49 miljardin euron sijoitusvarallisuus. www.ilmarinen.fi

Kauppakeskus Kämp Galleria tarjoaa houkuttelevan valikoiman kansainvälistä muotia ja skandinaavista suunnittelua Helsingin ydinkeskustassa. Keskuksen toisen kerroksen Kämp Garden kokoaa yhteen suomalaisen muodin kärkinimet ja nousevat kyvyt. Laadukkaat ja uniikit brändit sekä henkilökohtainen palvelu ovat Kämp Gallerian kulmakiviä, korkealuokkaisia ravintola- ja kauneuspalveluja unohtamatta. Kämp Gallerian omistaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. www.kampgalleria.com

Kauppakeskus Karuselli on Keravan keskustassa sijaitseva moderni ja viihtyisä kauppakeskus, jossa arjen asiat ruokaostoksista kampaajalla käyntiin hoituvat helposti. Kattava kahvila- ja ravintolavalikoima tarjoaa makunautintoja koko perheelle. Karusellin omistaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. www.kauppakeskuskaruselli.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realidea Oy

Realidea johtamaan Helsingissä sijaitsevaa Mall of Triplaa24.1.2022 13:14:08 EET | Tiedote

Kiinteistöalan asiantuntijayritys Realidea Oy on valittu vastaamaan kauppakeskus Mall of Triplan kauppakeskusjohtamisesta 1.8.2022 alkaen. Syksyllä 2019 avattu Mall of Tripla sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja se on liikkeiden lukumäärältään Pohjoismaiden suurin ja vuokrattavalta pinta-alaltaan Suomen neljänneksi suurin kauppakeskus. Sen omistavat Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, YIT Suomi Oy, Conficap Oy ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia.

NORMAL rantautuu Kauppakeskus Plazaan – loppuvuosi sisältää joulun lisäksi epänormaaleja hintoja sekä liiketilojen muutoksia15.11.2021 13:21:18 EET | Tiedote

Kauppakeskus Plazan loppuvuosi on tapahtumarikas, kun joulukauden avajaisten lisäksi odotettu tanskalainen vähittäiskauppaketju NORMAL avataan nyt myös Saloon. Plazaan avattava myymälä on jo 14. ketjun myymälä Suomessa. Lisäksi Plazassa sijaitseva Mehiläinen laajentaa tilojaan, minkä myötä se käynnistää suun terveydenhuollon palvelut Salossa.

Helsingin Konalaan tulee Pohjois-Euroopan suurin kiipeilykeskus – KiipeilyAreena vahvistaa muiden uusien toimijoiden kanssa kauppakeskus Ristikon palveluvalikoimaa28.5.2021 12:33:44 EEST | Tiedote

Helsingin Konalassa sijaitsevaan kauppakeskus Ristikkoon avataan syksyllä 2021 Suomen ensimmäinen olympiatasoinen kiipeilyn harjoittelukeskus. KiipeilyAreena tuo Ristikkoon laajalta alueelta urheilusta ja vapaa-ajan aktiviteeteista kiinnostuneita harrastajia ja asiakasvirtaa. Koronasta hyvin selvinnyt Ristikko saa myös useita muita uusia liikkeitä tänä vuonna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme