Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Rinki-ekopiste Järvenpäässä suljetaan katutöiden ajaksi

Jaa

K-Citymarket Järvenpään (Helsingintie 41, Järvenpää) yhteydessä oleva Rinki-ekopiste suljetaan maanantaina 15.6.2020 katutöiden ajaksi.

Lähimmän Rinki-ekopisteen voi tarkistaa karttahausta: rinkiin.fi/rinki-ekopisteet.
Lähimmän Rinki-ekopisteen voi tarkistaa karttahausta: rinkiin.fi/rinki-ekopisteet.

Katutöiden aikana pakkauksia voi palauttaa normaalisti muihin lähistöllä
sijaitseviin Rinki-ekopisteisiin. Lähimmät Rinki-ekopisteet sijaitsevat
K-Supermarket Pajalan (Kaskitie 2/Pajalantie 19) ja K-Supermarket Peltolan (Vehnätie 2) yhteydessä. K-Supermarket Pajalan ja K-Supermarket Peltolan yhteydessä sijaitseviin Rinki-ekopisteisiin voi tuoda muovi-, kartonki- ja lasipakkausten sekä metallin ja vaatteiden lisäksi myös paperia.

Kaikkien Rinki-ekopisteiden sijainnit Järvenpäässä ja muualla Suomessa voi tarkistaa Ringin karttahausta osoitteessa rinkiin.fi/rinki-ekopisteet. K-Citymarket Järvenpään yhteydessä sijainneen ekopisteen avautumisesta uudelleen
tiedotetaan erikseen.

Mitä pakkauskeräykseen voi tuoda?

Kotitaloudet voivat tuoda Rinki-ekopisteeseen Ringin valtakunnallisten ohjeiden mukaan lajiteltua pakkausjätettä. Ohjeet on julkaistu osoitteessa rinkiin.fi/lajitteluohjeet. Ne ovat myös keräyssäiliöihin kiinnitetyissä tarroissa.

Vaaralliset aineet tai niiden jäämiä sisältävät pakkaukset (esim. öljykanisterit)
eivät kuulu pakkausjätteen keräykseen. Samoin muut kuin pakkausjätteet, kuten huonekalut, on vietävä kunnan ohjeistamaan paikkaan. Koko Suomen kaikkien jätteiden vastaanottopaikat voi tarkistaa karttahausta osoitteessa 
www.kierratys.info.

Säästä tilaa ja litistä pakkaukset

Pakkaukset on hyvä litistää mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi pahvilaatikot vievät paljon tilaa keräyssäiliössä, jos niitä ei litistetä. Silloin myös keräyssäiliöt täyttyvät hyvin nopeasti. Mitä tiiviimmin pakkaukset ovat säiliössä, sitä enemmän niitä sinne mahtuu. Näin voidaan kuljettaa enemmän pakkauksia kerralla ja kuljetuksia tarvitaan harvemmin, mikä on ympäristölle hyvä asia.

Anna palautetta

Roskaaminen vähentää kaikkien viihtyvyyttä, ja asiattomien sotkujen siivoaminen on on myös kallista. Rinki-ekopisteellä kävijöiden palaute pisteiden toiminnasta on tärkeää Ringille, jotta pisteet pysyvät siisteinä.

Ilmoitathan siis heti, jos pakkausjätteen keräyssäiliö on täynnä. Jätettä ei
koskaan saa jättää maahan, sillä muut pisteellä kävijät seuraavat esimerkkiä ja
alue roskaantuu nopeasti.

Palautetta voi antaa Ringin maksuttomaan asiakaspalveluun numeroon 0800 133 888 (ark. 7–21 ja la 9–18) ja sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@rinkiin.fi. Palautetta voi antaa myös verkossa osoitteessa rinkiin.fi/ekopistepalaute.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle:

Sopimusasiamies Taneli Lumiaro
Puh. 045 663 4343, taneli.lumiaro@rinkiin.fi

Kuvat

Lähimmän Rinki-ekopisteen voi tarkistaa karttahausta: rinkiin.fi/rinki-ekopisteet.
Lähimmän Rinki-ekopisteen voi tarkistaa karttahausta: rinkiin.fi/rinki-ekopisteet.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy
Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy
Mikonkatu 15 B
00100 HELSINKI

09 6162 3500, info@rinkiin.fihttps://www.rinkiin.fi

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Rinkiin on liittynyt lähes 4 500 pakkausten tuottajavastuunsa hoitavaa yritystä. Kuluttajille tarjoamme valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston pakkausten keräykseen ja lasipakkausjätteen kierrätykseen. Yli 1 850 pisteessä ympäri Suomen kerätään kartonki- ja lasipakkauksia sekä metallia, yli 600 pisteessä kerätään myös muovipakkauksia. www.rinkiin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme