Destia Oy

Rovaniemen Ounaskosken sillan remontti hyvin aikataulussa

Jaa

Ounaskosken siltaremontti etenee, ja 5. helmikuuta otetaan käyttöön ylävirran puoleinen kevyen liikenteen väylä. Uudistettu väylä on leveämpi ja käyttäjäystävällisempi kuin aikaisempi.

Uusi kevyen liikenteen väylä
Uusi kevyen liikenteen väylä

Destia on urakoinut viime vuoden lokakuusta asti vaativaa Ounaskosken rautatie- ja maantiesillan remonttia. Remontti etenee hyvin aikataulussa, ja sen yhteydessä rakennetaan myös molemmin puolin siltaa kevyen liikenteen väylät. Ylävirran puoleinen kevyen liikenteen väylä otetaan käyttöön jo tiistaina 5. helmikuuta. Uudistettu väylä on leveämpi ja käyttäjäystävällisempi kuin aikaisempi.

– On hienoa, että pääsemme sujuvoittamaan rata- ja maantieliikenteen lisäksi myös kevyttä liikennettä, iloitsee Destian työpäällikkö Mika Tuokila.

Varsinainen rautatie- ja maantiesillan kunnostus alkaa 5. maaliskuuta, jolloin silta suljetaan liikenteeltä. Kaikki liikenne ohjataan kulkemaan Jätkänkynttilän kautta.

– Sillan sulkeminen on ainoa keino remontoida vanha silta. Silta on suljettu liikenteeltä kahdeksan kuukautta, minkä aikana tehdään esimerkiksi ratatekniset työt, sillan maalaus, asfaltointi, kiveykset ja paljon muuta. Remontin jälkeen silta on uudenaikaisempi, ja yksi Rovaniemen maamerkeistä saa arvoisensa ulkomuodon, kertoo Tuokila.

Urakka valmistuu kokonaisuudessaan loppuvuodesta 2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Työpäällikkö Mika Tuokila, mika.tuokila(at)destia.fi, 040 631 9571

Kuvat

Uusi kevyen liikenteen väylä
Uusi kevyen liikenteen väylä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Destia kehittää yrityskulttuuriaan ja vahvistaa kilpailukykyään: INFRAYHTIÖ HAKEE KASVUA KAUPUNGEISTA JA POHJOISILTA ALUEILTA14.1.2019 10:00Tiedote

Uuden strategian 2019-2023 mukaisesti Destia kasvattaa itsestään vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Yhtiö kartoittaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia Pohjois-Ruotsista ja Pohjois-Norjasta. Destian päämääränä on olla ’Pohjoisen elämän yhdistäjä’. Strategian toteuttamiseksi Destia uudistaa organisaatiorakenteensa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme