Leivon Leipomo Oy

Ruokahitti Boltsi kehitti uutuuden – ja diskasi toisen

Jaa

Suosioon pongahtanut kaura-siemenpyörykkä Boltsi tuo kauppoihin helmikuussa uuden, itämaisen maun. Uusi Boltsi Morocco läpäisi tiukan seulan, sillä toisen uutuutensa Leivon Leipomo hyllytti tiukan periaatteensa nojalla.

Leivon Leipomon Harri Jaakkola on ylpeä Boltsin lisäaineettomuudesta.
Leivon Leipomon Harri Jaakkola on ylpeä Boltsin lisäaineettomuudesta.

Leivon Leipomon uusi Boltsi Morocco tuo pyöryköihin virkistävää vaihtelua: maku on veikeän mausteinen muttei polttavan tulinen. Koukuttavuuden salaisuus on Marokon makumaailman legendaarinen ras el hanout -mausteseos.

”Jotain tuttua, jotain uutta. Kun Boltsi on tuttu, niin johan suomalaisen kelpaa testata pohjoisafrikkalaista makumaailmaa. Säpäkkä se on, kun mukana on kurkumaa ja inkivääriä”, Leivon Leipomon toimitusjohtaja Harri Jaakkola kuvaa.

Riittääkö Boltsi Moroccoa jo helmikuussa kaikille, Harri Jaakkola?

”Haipakkaa pitää, kun täysillä painetaan. Kun Boltsi tuli markkinoille, niin kyllähän siinä kaupan hyllyt ryysti tyhjää. Nyt tiedetään olla hereillä”, Harri Jaakkola lupaa.

Periaatteen Boltsi – aina lisäaineeton

Niin lihansyöjille kuin vegaaneille maistuva Boltsi on lisäaineeton, toisin kuin monet muut valmisruoat.

”Lihapyöryköissä voi olla neljäkin E-koodia. Boltsin lisäaineettomuus on meille ihan keskeinen juttu. Oli tipalla, ettemme julkistaneet toistakin Boltsi-uutuutta. Kaikki oli valmiina, mutta reseptissä oli yksi lisäaine. Katsottiin peiliin ja pistettiin takaisin tuotekehitykseen”, Harri Jaakkola sanoo.

Morocco Tampereelta

Boltsi Morocco on kotoisin yli satavuotiaasta Leivon Leipomosta Tampereelta. Uutuuden rinnalla jatkaa tuttu kaksikko: Boltsi Original ja Boltsi Chili-tomaatti. Kaura-siemenpyörykkä Boltsi oli Suomen myydyin uutuuselintarvike vuonna 2019.

Boltsi Moroccon faktat

  • Lisäaineeton, laktoositon, runsaskuituinen, soijaton ja vegaaninen pyörykkä
  • Sisältää kauraa, auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä ja ras el hanout -mausteseosta
  • Helppo lämmittää aterialle; sopii myös kylmänä naposteltavaksi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Jaakkola, toimitusjohtaja, Leivon Leipomo Oy
0500 734 052, harri.jaakkola@leivonleipomo.fi

Kuvat

Leivon Leipomon Harri Jaakkola on ylpeä Boltsin lisäaineettomuudesta.
Leivon Leipomon Harri Jaakkola on ylpeä Boltsin lisäaineettomuudesta.
Lataa
Boltsi Morocco on jo kolmas Boltsi-maku.
Boltsi Morocco on jo kolmas Boltsi-maku.
Lataa
Boltsi Morocco tuo mukavaa mausteisuutta pyöryköihin.
Boltsi Morocco tuo mukavaa mausteisuutta pyöryköihin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Leivon Leipomo Oy
Leivon Leipomo Oy
Keihäskatu 4
33530 Tampere

(03) 258 5111http://leivonleipomo.fi/

Leivon Leipomo Oy on Tampereen vanhin yksityinen leipomoalan yritys. Sen perusti vuonna 1913 leipuripariskunta August ja Fanny Leivo. Leipomo on säilynyt saman perheen omistuksessa, ja nykyinen toimitusjohtaja Harri Jaakkola on neljännen polven leivolainen. Leivon Leipomo työllistää noin sata henkilöä. Tämänhetkiset pisimmät työurat ulottuvat viidelle vuosikymmenelle. Leivon Leipomon suosituimpia tuotteita ovat Leivon Arina, Jyväjemmari ja ProTerve siemenleipä. Vuonna 2019 Leivon Leipomon kaura-siemenpyörykkä Boltsi voitti Suomalainen Menestysresepti -innovaatiokilpailun.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Leivon Leipomo Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme