Bubblypink Music

Semmarit starttaa World Tour 30-vuotisjuhlakiertueelle ja julkaisee uuden albumin

Jaa

Rohkeasti rajoja rikkova ja oman soundinsa luonut show-kokoonpano Seminaarinmäen mieslaulajat lähtee 30-vuotisjuhlakiertueelleen. Kiertue pitää sisällään 15 esiintymistä maamme eturivin konserttitaloissa. Lisäksi kokoonpano julkaisee juhlavuotensa kunniaksi uuden albumin, ”Rakastan sua”.

Semmarit kuvattuna kiertueella Kaliforniassa vuonna 2018.
Semmarit kuvattuna kiertueella Kaliforniassa vuonna 2018.

”Musiikki olisi loppunut jo kauan sitten ellemme pitäisi huolta paitsi yleisöstämme, myös toisistamme.”Semmareiden 30-vuotiseen uraan on mahtunut ensimmäisen vinyyli-ep:n ja lukuisien single-julkaisujen lisäksi 12 pitkäsoittoa, kaksi virallisen albumilistan ykkössijaa, kaksi kultalevyä, oma tv-sarja, kaksi nuottikirjaa sekä kaksi poikakalenteria. Omia esitettyjä lauluja on yli 300, ja esiintymisiä on kotimaassa kertynyt noin 750 niin konserttitaloissa, klubeilla ja festareilla kuin Linnan juhlien Suomi 100 -jatkoillakin. Yhtyeen treenit pidetään yhä 30 vuoden jälkeenkin Jyväskylän yliopistolla, Seminaarinmäellä.

Semmarit World Tour 30-vuotisjuhlakiertueen konsertit ovat: 

1.11. Oulainen, Oulaisten Musiikkiviikot
13.11. Savonlinna, Savonlinnasali
14.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
15.11. Kouvola, Kuusankoskitalo
16.11. Lahti, Sibeliustalo
17.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
20.11. Pori, Promenadikeskus
21.11. Turku, Logomo
22.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
23.11. Helsinki, Finlandia-talo 
24.11. Tampere, Tampere-talo
27.11. Jyväskylä, Paviljonki
28.11. Kokkola, Snellman-sali
29.11. Oulu, Madetojan sali
30.11. Kuopio, Musiikkikeskus

Ulkomailla tämä omalle tyylilleen uskollinen rock/pop-mieskuoro on esiintynyt Kiinassa useassa TV-gaalassa, maailmannäyttelyissä Lissabonissa ja Hannoverissa sekä keikoilla USA:ssa ja ympäri Eurooppaa. Miehet ovat myös kahdesti voittaneet Rock-futiksen SM-kisoissa ykkösdivarin sekä osallistuneet Jukolan viestiin kahdella joukkueella, joista toinen juoksi lähdössä väärään suuntaan ja keskeytti.

Noin puolet Seminaarinmäen mieslaulajista on kuulunut kuoroon sen perustamisesta alkaen. ”Yhteisöllisyys on porukassamme todella tärkeässä asemassa. Ilman sitä 30 vuotta yhdessä ei olisi ollut mahdollista – kasvamme ja kohtaamme asioita porukalla. Olemme bändi, mutta myös erottamaton ystäväjoukko. Musiikki olisi loppunut jo kauan sitten ellemme pitäisi huolta paitsi yleisöstämme, myös toisistamme”, kuoronjohtaja Reima Viitala toteaa.

Semmareiden edellinen kiertue oli nimeltään 20 sinkkua ja nimensä mukaisesti se esitteli kaikkien kuorolaisten omat soolo-singlet. Esityksen näki yhteensä noin 10000 ihmistä.

Uuden albumin julkaisupäivä: 13.11.2019

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Semmarit kuvattuna kiertueella Kaliforniassa vuonna 2018.
Semmarit kuvattuna kiertueella Kaliforniassa vuonna 2018.
Lataa
Semmarit starttaa 30-vuotisjuhlakiertueelleen marraskuun alussa.
Semmarit starttaa 30-vuotisjuhlakiertueelleen marraskuun alussa.
Lataa
Semmarit Capitol-studiossa Los Angelesissa vuonna 2018.
Semmarit Capitol-studiossa Los Angelesissa vuonna 2018.
Lataa
Semmarit keikalla Los Angelesin El Rey -klubilla vuonna 2018.
Semmarit keikalla Los Angelesin El Rey -klubilla vuonna 2018.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bubblypink Music
Bubblypink Music
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

https://bubblypink.fi

Bubblypink Music tarjoaa musiikkialan kaikille toimijoille kokonaisvaltaista artisti-, julkaisu- ja tapahtumapromootiota.

Bubblypink Music on vahvaan viestintäosaamiseen nojaava moderni ja kokonaisvaltainen musiikkialan viestintätoimisto.

Yhtiön perustaja Jutta Vetter on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut musiikkiteollisuuteen. Hänellä on johtamansa kansainvälisen Vetter Communications Oy -viestintätoimiston myötä vankka ymmärrys yritysmaailmasta, ja vuosien työkokemus muun muassa levy-yhtiöstä ja ohjelmatoimistosta.

Bubblypinkin ydin perustuu alan liiketoimintamallien tuntemukseen, raudanlujaan kokemukseen viestintä- ja mediatiedotustehtävistä, rohkeaan ideointiin sekä brändäysosaamiseen. Yhtiö hoitaa niin pienet kuin suuret kokonaisuudet – yksittäisen single-julkaisun promosta aina isoon festivaalitiedotukseen.

Yhteys: press@bubblypink.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bubblypink Music

Tuula Amberla matkustaa mielikuvituksen voimalla – ja julkaisee tänään uutta musiikkia6.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

”Koko maailma on ollut jumissa vuoden; ei keikkoja, ei matkoja, ei juhlia. Olotila alkaa olla epätodellinen, välillä on tunne, että on suljettuna johonkin paikkaan, mistä ei ole enää ulospääsyä”, Amberla toteaa. ”Mutta onneksi meillä on mielikuvitus! Positiivisten ajatusten voimalla pääsemme eteenpäin, maapallon toiselle puolelle tai vaikkapa Pariisiin!”

Loppuunmyydyt konserttisalit saivat nyt jatkumoa loppuunmyydyllä klubillakin - Semmareiden 30-vuotiskiertue jatkaa voittokulkuaan8.2.2020 09:00:00 EET | Tiedote

Kansainvälistäkin menestystä niittänyt show-kokoonpano Semmarit kiersi syksyllä maamme eturivin konserttisalit. Näistä täysin loppuunmyytyjä olivat Helsingin Finlandia-talo, Lahden Sibelius-talo, Kuopion Musiikkikeskus, Jyväskylän Paviljonki, Oulun Madetojan sali, Lappeenranta-sali, Kuopion Musiikkikeskus, Kouvolan Kuusankoski-sali ja Järvenpään Sibelius-sali. Lisäksi Tampere-talo, Turun Logomo, Hämeenlinnan Verkatehdas sekä Savonlinna-sali täyttyivät 90 % kapasiteeteistaan. Eilen alkanut klubikiertue jatkaa esiintymisiä loppuunmyydyille saleille, sillä myös sen avauskeikka veti Jyväskylän Lutakon viimeistä pääsylippua myöten täyteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme