Docendo

Seppo Jokisen uutuusdekkarista 15 000 kappaleen ensipainos tv-sarja Koskisen nosteessa

Jaa

Komisario Koskinen –uutuusdekkari Pahasti tehty on kirjakevään odotetuimpia uutuuksia.

Seppo Jokisen kirja Pahasti tehty julkaistaan 11.4.2022.
Seppo Jokisen kirja Pahasti tehty julkaistaan 11.4.2022.

Tällä kertaa kirjailija Seppo Jokinen laittaa Tampereen rikospoliisin selvittämään henkirikosta, joka tuntuu aluksi täydelliseltä mysteeriltä. Teolle ei nimittäin näytä löytyvän yhtään tarpeeksi vahvan motiivin omaavaa epäiltyä. Sitten yllättävä nimi nousee esiin. 

Kun selviää, kenestä oikein on kyse, tieto saa komisario Sakari Koskisen tuntemaan kuin hän olisi viimein saanut perintälaskun aikoinaan tekemistään virheistä ja laiminlyönneistä. Nimi on tamperelaispoliiseille liiankin tuttu ja nostaa pintaan ristiriitaisia tunteita. 

Saadakseen menneet hyvitettyä Koskinen päättää ryhmänsä kanssa tehdä kaikkensa tapauksen selvittämiseksi. Sen vuoksi komisario joutuu panemaan alttiiksi koko uransa ja maineensa, jopa kaikkein lähimmän henkilösuhteensa. 

Seppo Jokisen Koskinen-kirjasarja on edennyt jo 27. osaansa. Tampereelle ja Pirkanmaalle sijoittuvista rikosromaaneista tehty menestyssarja pyörii parhaillaan myös televiossa. Pääosaa komisario Koskisena esittää moninkertaisesti palkittu näyttelijä Eero Aho. 

”Komisario Koskinen -dekkareiden suosio on kasvanut entisestään Nelosen tv-sarjan myötä. Tämä näkyy sekä painetun että digikirjojen myynneissä. Tämän vuoksi otamme Pahasti tehty -dekkarista ennätyksellisen suuren ensipainoksen, 15 000 kappaletta”, kertoo CrimeTimen kustantaja Jouni Tervo. 

Seppo Jokinen: Pahasti tehty (CrimeTime 2022), sidottu, 368 sivua. Kirja julkaistaan 11.4.2022.

Toimittaja, tilaa mediavedos ennakkoon 
tiedotus@docendo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Seppo Jokisen kirja Pahasti tehty julkaistaan 11.4.2022.
Seppo Jokisen kirja Pahasti tehty julkaistaan 11.4.2022.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme