Kainuun ELY-keskus

Seutuliikenteen Waltti-matkakorteille ladattujen lipputuotteiden hyvittäminen päättyy

Jaa

Sinisestä seutuliikenteen Waltti-matkakortista on luovuttu Kainuun joukkoliikenteessä 7.6.2021 alkaen. Matkakorteille on voinut kuitenkin jäädä arvoa sekä aloittamattomia kausilippuja, joilla ei voi enää maksaa matkoja. Näiden lipputuotteiden hyvittäminen päättyy aiemmin tiedotetun mukaisesti elokuun lopussa.

Henkilökohtaiselle matkakortille ladattu arvo ja aloittamattomat kausiliput voidaan palauttaa rahana asiakkaalle Kajaani Infossa 31.8.2021 saakka. Kela-lippuja tai aloitettuja kausilippuja ei hyvitetä. Hyvityksestä peritään käsittelymaksu 8,00 €.

Omalla matkakortilla olevien lipputuotteiden tiedot voi tarkistaa Android-puhelimille saatavilla olevalla Waltti-kortinlukija -sovelluksella. Sovellus näyttää mm. jäljellä olevan arvon tai voimassa olevat kausiliput.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennevastaava Samuli Kallio, p. 0295 038 252
Joukkoliikenneasiantuntija Johannes Miesmaa, p. 0295 038 537
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Tietoja julkaisijasta

Kainuun ELY-keskus
Kainuun ELY-keskus
Kalliokatu 4
87100 Kajaani

029 502 3500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kainuu

Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Liikenteeseen ja infrastruktuuriin liittyvät palvelut Kainuun alueelle tarjoaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kainuun ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme