Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab

Snellman satsaa lihapulliin – uusi tehdas mahdollistaa uusia tuotteita

Jaa
Laadukkaista lihatuotteistaan tunnettu perheyritys Snellmanin Lihanjalostus Oy laajentaa tuotevalikoimaansa uuteen tuotekategoriaan, valmisruokaan. Tätä varten Pietarsaaren tehtaaseen on rakennettu suuri laajennus, joka mahdollistaa Snellmanille uudenlaisten tuotteiden valmistuksen. Syyskuussa ensimmäisinä tuotteina lanseerataan Kunnon lihapullat ja Kunnon jauhelihapihvit.
Kunnon lihapullissa on runsaasti lihaa eikä lainkaan lisäaineita.
Kunnon lihapullissa on runsaasti lihaa eikä lainkaan lisäaineita.

- Olemme halunneet tehdä kypsiä lihapullia jo pitkään, mutta meiltä ovat puuttuneet siihen tarvittavat tilat ja laitteet. Uudisrakennus tuo mukanaan joustavuutta, jonka myötä voimme laajentaa tuotevalikoimaamme ja vastata uusiin kuluttajatarpeisiin myös tulevaisuudessa, kertoo laajennusprojektista vastannut prosessinjohtaja Martin Snellman.

Ruuanlaiton nopeus ja helppous ovat kasvavia trendejä ja lihapullat kuuluvat kiistattomasti suomalaisten lempiruokiin. Snellmanilla oli kuitenkin huomattu, että markkinoilta puuttuu vielä omat laatukriteerit täyttävä valmis lihapulla. Uusissa lihapullissa ei haluttu käyttää lainkaan ylimääräisiä täyteaineksia tai lisäaineita.

- Kunnon-tuotteet edustavat Snellmanille aina kategoriassaan ainutlaatuista laatutasoa. Siksi Kunnon lihapullissa ja Kunnon jauhelihapihveissä on huimat 95 % lihaa eikä lainkaan lisäaineita. Lisää makua saadaan itse tehdystä naudan lihaliemestä ja hyvistä mausteita – keinotekoisia aromeja ei käytetä lainkaan. Ainekset ovat samoja, joita kotikeittiöstäkin löytyy, toteaa tuotekehittäjä Ove Snellman.

Maun lisäksi kuluttajalle tärkeitä kriteereitä ovat lihapullien kaunis paistopinta ja väri, jotka uusi tuotantolinja mahdollistaa. Kunnon lihapullat sopivat naposteltavaksi kylmänä tai lämmitettynä erilaisiin ruokiin ja tuotteet pakataan kätevään uudelleensuljettavaan rasiaan.

Snellmanilla vähennetään myös aktiivisesti hävikkiä ja uusilla tuotteilla on osansa tässäkin. Tuotteissa käytettävä lihaliemi keitetään tehtaan sivutuotteena syntyvistä naudan luista ja hävikki pienenee. 

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Kun lihapullien valmistuksessa käytetään runsaasti Snellmanin jauhelihaa, joukkoon lisätään itse tehtyä lihalientä ja lihapullat kypsennetään kullanruskeiksi, syntyy herkku, joka ei lisäaineita kaipaa. Snellmanin Kunnon lihapullat.Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tommi Fors, markkinointi- ja viestintäjohtaja
tommi.fors@snellman.fi
044-796 6513


Martin Snellman, prosessinjohtaja
martin.snellman@snellman.fi
044-796 6583

Kuvat

Kunnon lihapullissa on runsaasti lihaa eikä lainkaan lisäaineita.
Kunnon lihapullissa on runsaasti lihaa eikä lainkaan lisäaineita.
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Kuusisaarentie 1
68600 PIETARSAARI

06 786 6111http://www.snellman.fi

Snellmanin Lihajalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha-, leikkele- ja makkaratuotteita jo 70 vuotta. Yhtiöllä on tinkimättömät periaatteet valmistaa tuotteita, joissa lihapitoisuus on korkea eikä turhia lisäaineita käytetä. Pietarsaaren tehtaalla työskentelee noin 900 henkilöä. Snellmanin Lihanjalostus Oy kuuluu elintarvikealan Snellman-konserniin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye