Kotipizza Group Oyj

Star of 2017 -palkinto Kotipizza Groupille

Jaa

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Kotipizza Group on voittanut Star of 2017 -sarjan European Small and Mid-Cap Awards -pörssiyrityskilpailussa. Sarjassa palkitaan yrityksiä, jotka ovat yltäneet toimialallaan poikkeukselliseen taloudelliseen menestykseen, osoittaneet vahvaa kasvupotentiaalia ja toimineet vastuullisesti.

Keskiviikkoiltana Brysselissä järjestetyssä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa palkittiin pieniä ja keskisuuria eurooppalaisia pörssiyrityksiä, jotka soveltavat liike-elämän parhaita käytäntöjä ja kannustavat menestyksekkäällä esimerkillään muita pk-yrityksiä listautumaan. Viidettä kertaa järjestetyssä kilpailussa jaettiin palkintoja neljässä sarjassa.

”Voitto Star of 2017 -sarjassa on suuri kunnia Kotipizza Groupille. Se osoittaa, että yrityksemme tarina ja viesti vastuullisuudesta on huomattu ja otettu hyvin vastaan myös kansainvälisesti”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

”Pk- ja kasvuyritykset ovat tärkeässä asemassa Euroopan talouden, työllisyyden ja kilpailukyvyn rakentamisessa. On hienoa, että Kotipizza Group voi inspiroida nousevia tähtiä johtamaan toimintaansa tavoitteellisemmin ja hakemaan kasvua pääomamarkkinoilta”, Tervanen sanoo.

European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun järjestivät Euroopan komissio, johtavat eurooppalaiset arvopaperipörssit sekä Euroopan pörsseihin listautuneiden yritysten etujärjestö EuropeanIssuers. Yksikään suomalainen yritys ei ole aikaisemmin ollut voitokas kilpailussa.

Tällä hetkellä Kotipizza Groupin omistuksesta noin 48 prosenttia on muilla kuin suomalaisilla sijoittajilla.

Lisätietoja kilpailusta ja voittajista: http://www.europeansmallandmidcapawards.eu/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group Oyj
Hermannin rantatie 2 B
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group kehittää fast casual -ravintolakonsepteja franchising-liiketoimintamallilla. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Kotipizza Oyj, hankinta- ja logistiikkayhtiö Helsinki Foodstock Oy ja Chalupa Oy, joka hallinnoi meksikolaistyyppistä Chalupa-ravintolaketjua. Kotipizza Group listautui Helsingin pörssin päälistalle heinäkuussa 2015 ensimmäisenä suomalaisena franchising-ketjuna. Yrityksen markkina-arvo on kolminkertaistunut ja sen osakkeen hinta noussut merkittävästi vuosina 2015–2017. Kotipizza Groupin liikevaihto tilikaudella 2016 oli 66,6 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 6,73 miljoonaa euroa.

Kotipizza
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2016 lopussa 257 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2016 oli 89,9 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme