Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

StartUp Schoolin esihautomo-ohjelma jatkuu syksyllä 2022

Jaa

Haaga-Helia StartUp Schoolin (Re-)StartUp esihautomo-ohjelman tavoitteena on luoda uutta liiketoimintaa. Esihautomo-ohjelmaan voivat hakea niin tutkinto-opiskelijat kuin ammattikorkeakoulun ulkopuolisetkin yrittäjät. Hautomo on osa helsinkiläisten korkeakoulujen kampushautomoverkostoa, joka on luotu yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

(Re-)StartUp esihautomo-ohjelman toiseen toteutuskertaan haetaan nyt osallistujia. Ohjelmaan valitaan noin viisitoista henkilöä tai tiimiä, jotka kehittävät yrityksensä liiketoimintaa tai yritysideaansa Haaga-Helian asiantuntijoiden avustamana.

Ensimmäistä kertaa keväällä 2022 järjestetty esihautomo-ohjelma kestää 12 viikkoa. Ohjelman aikana opiskelijayrittäjät ja avoimen väylän kautta ohjelmaan valitut osallistuvat viikoittaisille luennoille ja kehittävät yritystään teematyöpajoissa. Työpajoja ohjaavat Haaga-Helian asiantuntijat, ja jokainen työpaja keskittyy yhden asiantuntijan erityisalaan.

Koulutuksen lisäksi osallistujat pääsevät osaksi StartUp Schoolin yrittäjäverkostoa ja saavat mahdollisuuksia verkostoitua myös Helsingin alueen korkeakoulujen yhteisen kampushautomoverkoston kautta. (Re-)StartUp esihautomo-ohjelma on osa Helsingin kaupungin Kampusinkubaattorit-ohjelmaa.

Ideallakin mahtuu mukaan

Esihautomo-ohjelman tavoitteena on sekä luoda uusia yrityksiä ideatasolta asti, että kehittää olemassa olevien yritysten liiketoimintaa restartup-ajattelun mukaisesti. Kevään 2022 osallistujat kiittelivät etenkin vertaisoppimisen mallia, jossa pidemmälle yrityksensä vieneet osallistujat jakoivat osaamistaan yritysideaansa vielä kirkastaville.

Ohjelman loppuun käyneet osallistujat saavat sertifikaatin mikrotutkinnon suorittamisesta. Sertifikaatti toimii osoituksena ohjelman aikana suoritetuista opinnoista, yrittäjämäisen ajattelun kasvattamisesta sekä liiketoiminnan onnistuneesta kehitystyöstä.

Jokainen esihautomo-ohjelman aikana tuotettu liiketoiminta-aihio saa palautetta suoraan potentiaalisilta rahoittajilta ja yritysmaailman konkareilta ohjelman lopussa järjestettävässä Demo Day -tapahtumassa.

Nyt on aika hakea mukaan, hakemuksia vastaanotetaan kesän ajan!

Linkki hakulomakkeeseen

Esihautomo-ohjelma pähkinänkuoressa

  • 12 viikkoa kestävä esihautomo-ohjelma 
  • Kolme opintojaksoa, laajuus: 15 op
  • Opetus verkossa maanantaisin klo 14-17, keskiviikkoisin klo 17-20. Valmennussessioiden aikataulu sovitaan yksilökohtaisesti.
  • Ohjelma sisältää fasilitoitua opiskelua, tiimivalmennuksia, oman liiketoimintamallin itsenäistä kehitystyötä sekä verkostoitumistapahtumia
  • Ohjelman lopussa järjestetään Demo Day, jossa osallistujat pääsevät esittelemään liikeideansa

Lisätietoa ohjelmasta antaa projektipäällikkö Teijo Javanainen

Tutustu StartUp Schoolin toimintaan: https://www.haaga-helia.fi/fi/startupschool

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kutsu median edustajille: Ulysseus Eurooppa-yliopisto avaa opiskelijoille ovia Eurooppaan3.6.2022 09:27:48 EEST | Kutsu

Vuonna 2020 toimintansa aloittaneeseen Ulysseus Eurooppa-yliopistoon kuuluu kuusi korkeakoulua eri puolilta Eurooppaa. Ulysseus-verkosto koskee noin 180 000 eurooppalaista opiskelijaa, tutkijaa ja henkilökunnan jäsentä. Suomesta Ulysseus-verkostossa on mukana Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, joka isännöi kesäkuun alussa (6.-8.6.) Helsingissä järjestettävää Ulysseus Eurooppa-yliopiston kansainvälistä kokousta Pasilan ja Porvoon kampuksilla.

Tulevaisuus on kivijalkakauppojen - Future Touchless Shop -hankkeessa hyödynnetään tekoälyä kivijalkakauppojen kehittämiseksi3.6.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Julkisuudessa on jo pitkään arvioitu, että kivijalkakaupat ovat tulleet tiensä päähän. On ennakoitu, että ihmisten ostotottumukset ovat murrosvaiheessa ja verkkokauppa selviää kilpailusta voittajana. Haaga-Helia ja Metropolia ammattikorkeakoulut ovat käynnistäneet Future Touchless Shop -hankkeen, jossa selvitetään miten tekoälyn ja XR-teknologian avulla voitaisiin löytää uusia mahdollisuuksia kivijalkakaupoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme