Sunborn Events

Sunborn Catering Oy ravaa Vermoon

Jaa

Sunborn Catering Oy ja Vermon Ravirata ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Cateringistä tulee Vermon Raviradan uusi ravintolaoperaattori. Catering ottaa radan ravintolatoiminnan sekä mm. nyt kokonaan remontoitavan Tallikahvion toiminnan haltuunsa vuodenvaihteessa. Sopimuksen myötä Sunborn Catering vastaa myös 2017 Vermon Kuninkuusravien laajennetusta ravintolatoiminnasta ja tapahtumateltoista.

Vermon Ravirata Oy ja Sunborn Catering Oy ovat solmineen sopimuksen, jolla Sunborn Cateringistä tulee Vermon raviradan ravintolaoperaattori vuoden 2017 alusta.

Vermossa toimii useita eri ravintoloita ja juuri kokonaisvalteisen remontin alla oleva Tallikahvio, jonne ravipäivien tarjoilun lisäksi katetaan arkisin lounasbuffet. Tallikahvion yhteydessä toimii eläinlääkäriasema sekä syyskuussa avautuva hevostarvikeliike.

Vermon ravirata sijaitsee Helsingin ja Espoon kaupunkien rajalla, ja radan tuntumassa on 86 000 asukkaan Leppävaara sekä Sellon ostos- ja viihdekeskus. Raviradan aluetta tullaan lähivuosina uudistamaan, ja Vermon isot keittiötilat sekä hyvät liikenneyhteydet Suomen kahden suurimman kaupungin välissä mahdollistavat hyvät puitteet catering- ja tapahtumapalvelujen tuottamiseen, kertoo Cateringin operatiivinen johtaja Juha Leinonen.

Ensi vuonna 4.-6.8.2017 Vermossa järjestetään Kuninkuusravit, jotka vetävät yhteensä yli 55 000 katsojaa. Sunborn Catering vastaa myös tämän tapahtuman laajennetusta ravintolatoiminnasta sekä tapahtumateltoista.

Lisätietoja:

Juha Leinonen
Operatiivinen johtaja
Sunborn Catering Oy
+358 (0)44 55 66 108
juha.leinonen@sunborn.com

Pia Blom-Johansson
Vermon toimitusjohtaja
pia.blom-johansson@vermo.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Events
Sunborn Events
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

http://www.sunbornevents.com

Sunborn Events Oy on turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys ja osa perheomisteista Sunborn Groupia. Sunborn Events Oy vastaa ravintola-, tapahtuma- ja cateringpalveluista Logomossa Turussa ja Helsingin Kulttuuritalolla. Osana yritystä toimii myös Sunborn Live, joka tuottaa vuosittain satoja livetapahtumia sekä muun muassa turkulaista Kesärauha-festivaalia. Sunborn Events Oy työllistää lähes 100 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Events

SUNBORN CATERING VALMIINA SYKSYYN - ENEMMÄN TOIMINTAA, SUUREMPI TIIMI22.9.2017 08:35:00 EESTTiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on vahvistanut sekä tiimiään että tehnyt jälleen uusia aluevaltauksia. Kesällä kiireisenä pitivät mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit. Loppukesän aikana käynnistetyt Logomon uudistukset ovat nyt loppusuoralla. Kasvua tukemaan siirtyy Turkuun monessa liemessä keitetty Kristian Karnell vastuunaan ruokatuote, ja Sunborn Liven tapahtumatuotantoa ryhtyy luotsaamaan Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana aiemmin toiminut Pietu Sepponen.

Sunborn Catering laajentaa Helsingissä - yhteistyö Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa käynnistyy 1.1.20177.12.2016 09:05:00 EETTiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on solminut yhteistyösopimuksen Helsingin Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa. Sunborn Catering ryhtyy pyörittämään kulttuurikeskuksen yhteydessä toimivan Bar Kapsäkin toimintaa 1.1.2017 alkaen. Suunnitelmissa on samalla laajentaa sekä ruoka- että ohjelmatarjontaa. Pääkaupunkiseudulla Sunborn Catering vastaa ennestään mm. Helsingin Kulttuuritalon tapahtumatarjoiluista ja pyörittää Kulttuuritalo Kitchen -ravintolaa. Turussa yritys vastaa mm. tapahtumakeskus Logomon ravintolapalveluista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme