Sunborn Events

Sunborn Eventsin sopimus Kulttuuritalolla päättyy

Jaa
Sunborn Events Oy ja Helsingin Kulttuurihub Oy ovat yhdessä sopineet Helsingin Kulttuuritalon ravintola- ja tapahtumapalveluja koskevan yhteistyösopimuksen päättämisestä. Sunborn Eventsin sopimus Kulttuuritalon palveluntuottajana päättyy 30. kesäkuuta.
Sunborn Eventsin sopimus Kulttuuritalon palveluntuottajana päättyy 30. kesäkuuta. Helsingin Kulttuurihub Oy jatkaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Kulttuuritalon liiketoiminnan kehittämistä uuden operaattorin kanssa.  Kuva: Sunborn Events
Sunborn Eventsin sopimus Kulttuuritalon palveluntuottajana päättyy 30. kesäkuuta. Helsingin Kulttuurihub Oy jatkaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Kulttuuritalon liiketoiminnan kehittämistä uuden operaattorin kanssa. Kuva: Sunborn Events

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Events on operoinut Helsingin Kulttuuritalolla vuodesta 2014 lähtien, ensin ravintola- ja catering-palvelujen tuottajana, ja vuodesta 2018 lähtien Sunborn Events on myös tuottanut Kulttuuritalon tapahtumapalvelut.

– Sunborn Events kehitti ja monipuolisti Kulttuuritalon toimintaa lähes yhdeksän vuoden ajan. Hyvä yhteistyö on näkynyt muun muassa koko ajan kasvaneina tapahtumamäärinä, asiakastyytyväisyytenä sekä tapahtuma- ja ravintolatoiminnan kehittämisenä. Sunborn Events on tehnyt hyvää molemminpuolista yhteistyötä Kulttuuritalon kanssa ja muun muassa selvinnyt vaikeista korona-ajoista, sanoo Sunborn Events Oy:n toimitusjohtaja Riikka Kuusniemi.

Alun perin Sunborn Eventsin ja Kulttuuritalon yhteistyösopimuksen oli määrä jatkua vuoteen 2024 asti. Kulttuuritalon toiminnot omisti kevääseen 2022 asti Senaatti-kiinteistöt, jolta ne siirtyivät Helsingin Kulttuurihub Oy:n omistukseen viime maaliskuussa.

– Uusilla omistajilla on yleensä halu uudistaa toimintoja. Myös tässä tapauksessa Helsingin Kulttuurihub Oy:lla on vahva tahtotila ja visio kehittää Kulttuuritaloa entisestään. Haluamme osaltamme mahdollistaa kaikki heidän visioimansa uudistukset päättämällä yhteistyömme hieman suunniteltua aiemmin, Kuusniemi kertoo.

Helsingin Kulttuurihub Oy jatkaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Kulttuuritalon liiketoiminnan kehittämistä uuden operaattorin kanssa. Sunborn Eventsin henkilökunta siirtyy 1.7. alkaen pääosin suoraan uuden toimijan palvelukseen.

Lisätietoja:

Riikka Kuusniemi
toimitusjohtaja
Sunborn Events Oy
p. 044 5566260
riikka.kuusniemi@sunborn.fi

Kuvat

Sunborn Eventsin sopimus Kulttuuritalon palveluntuottajana päättyy 30. kesäkuuta. Helsingin Kulttuurihub Oy jatkaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Kulttuuritalon liiketoiminnan kehittämistä uuden operaattorin kanssa.  Kuva: Sunborn Events
Sunborn Eventsin sopimus Kulttuuritalon palveluntuottajana päättyy 30. kesäkuuta. Helsingin Kulttuurihub Oy jatkaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Kulttuuritalon liiketoiminnan kehittämistä uuden operaattorin kanssa. Kuva: Sunborn Events
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Events
Sunborn Events
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

http://www.sunbornevents.com

Sunborn Events Oy on turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys ja osa perheomisteista Sunborn Groupia. Sunborn Events Oy vastaa ravintola-, tapahtuma- ja cateringpalveluista Logomossa Turussa, Turun linnassa sekä Helsingin Kulttuuritalolla. Osana yritystä toimii myös Sunborn Live, joka tuottaa vuosittain satoja livetapahtumia sekä muun muassa turkulaista Kesärauha-festivaalia. Sunborn Events Oy työllistää lähes 100 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Events

Ovet auki kulttuurinnälkäisille – keväällä Kulttuuritalolla poikkeuksellinen kattaus15.2.2022 12:33:36 EET | Uutinen

Helsingin Kulttuuritalolle tulee ennätyksellisen vilkas kevät. Rajoitusten poistuttua keikkoja ja tapahtumia järjestetään nyt historiallisen paljon. Kevään kalenterissa on jo yli 50 tapahtumaa konserteista stand-upiin ja seminaareihin. Lisää tapahtumia julkaistaan vielä kevään aikana, kertoo Sunborn Eventsin aluejohtaja Sami Hokkanen. Kevään kattauksesta Hokkanen nostaa esiin mm. toukokuussa Kulttuuritaloon saapuvan Macy Grayn, SF-Bluesin 20-vuotisjuhlakonsertin (Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen ja Dave Lindholm), Postmodern Jukeboxin, joka versioi nykypäivän pop-klassikoita 20-luvun tyyliin, Sami Hedbergin juhlakiertueen ja Jethro Tullin konsertin. Kultsan keväässä on luvassa myös drag-artistien esityksiä. Kesää kohti mentäessä meno alkaa kansainvälistyä entisestään - kesäkuussa nähdään mm. Mew, Hanson, Gogol Bordello, Iggy Pop ja Tom Odell. Myös yritystilaisuuksia järjestetään selvästi enemmän. "Kulttuuritalon kokoustilojen kysyntä on jo herännyt. Nyt on hyvä aika varmistaa kokousp

SUNBORN CATERING VALMIINA SYKSYYN - ENEMMÄN TOIMINTAA, SUUREMPI TIIMI22.9.2017 08:35:00 EEST | Tiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on vahvistanut sekä tiimiään että tehnyt jälleen uusia aluevaltauksia. Kesällä kiireisenä pitivät mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit. Loppukesän aikana käynnistetyt Logomon uudistukset ovat nyt loppusuoralla. Kasvua tukemaan siirtyy Turkuun monessa liemessä keitetty Kristian Karnell vastuunaan ruokatuote, ja Sunborn Liven tapahtumatuotantoa ryhtyy luotsaamaan Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana aiemmin toiminut Pietu Sepponen.

Sunborn Catering laajentaa Helsingissä - yhteistyö Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa käynnistyy 1.1.20177.12.2016 09:05:00 EET | Tiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on solminut yhteistyösopimuksen Helsingin Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa. Sunborn Catering ryhtyy pyörittämään kulttuurikeskuksen yhteydessä toimivan Bar Kapsäkin toimintaa 1.1.2017 alkaen. Suunnitelmissa on samalla laajentaa sekä ruoka- että ohjelmatarjontaa. Pääkaupunkiseudulla Sunborn Catering vastaa ennestään mm. Helsingin Kulttuuritalon tapahtumatarjoiluista ja pyörittää Kulttuuritalo Kitchen -ravintolaa. Turussa yritys vastaa mm. tapahtumakeskus Logomon ravintolapalveluista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme