Helsingin seudun kauppakamari

Suomalainen Kirjakauppa on valittu Henkilöstön osaamisen kehittäjä 2022 -palkinnon saajaksi

Jaa
Helsingin seudun kauppakamari haluaa nostaa esiin yritysten henkilöstön osaamisen kehittämisen tärkeyttä. Kauppakamari on lanseerannut helmikuussa 2023 Henkilöstön osaamisen kehittäjä -palkinnon. Palkinto korostaa yritysten henkilöstön osaamisen kehittämisen merkitystä kilpailuedun saavuttamisessa.

Kauppakamari jakaa jatkossa vuosittain palkinnon menestyville suomalaisille yrityksille, jotka panostavat osaamisen kasvattamiseen ja kehittävät työelämää.

”Haluamme kannustaa organisaatioita tukemaan henkilöstönsä osaamista ja työn sujuvuutta”, korostaa Helsingin Kamari Oy:n liiketoimintajohtaja Antti-Pekka Hulkko.

Ensimmäisen Henkilöstön osaamisen kehittäjä -palkinnon saajaksi on valittu Suomalainen Kirjakauppa Oy. Suomalainen Kirjakauppa kouluttaa henkilökuntaansa monipuolisesti ja suunnitelmallisesti oman Pöllöopistonsa avulla. Pöllöopisto on digitaalinen oppimisympäristö, jonka verkkokursseja henkilöstö voi suorittaa joustavasti oman työnsä ohessa.

”Suomalainen Kirjakauppa on hieno esimerkki yrityksestä, jossa henkilöstön osaamisen kehittäminen on nostettu strategiseen rooliin. Yrityksessä suhtaudutaan ennakkoluulottomasti moderneihin oppimisen kehittämisen ratkaisuihin ja teknologian hyödyntämiseen. Ei ole mikään ihme, että Suomalainen Kirjakauppa on haluttu työpaikka", kertoo Hulkko valinnan perusteista.

Suomalaisen Kirjakaupan Head of HR, Kristian Tötterman, on ilahtunut palkinnosta.

”Kouluttautumisen merkitys on meillä valtava. Työnantajalupauksessamme olemme sitoutuneet huolehtimaan työntekijöidemme työmarkkina-arvosta. Osaamisen kehittäminen ja sitä vaaliva kulttuuri on meillä myös strateginen painopiste. Osaamisen kehittäminen on sekä työnantajan että työntekijän asia, ja sitä tulee jatkuvasti kehittää. Osaamistarpeisiin pyrimme vastamaan myös omalla oppimisympäristöllämme ”Pöllöopistolla” johon olemme tuoneet sisältöjä myös KoulutusOnlinesta”, kertoo Tötterman.

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä. Kauppakamari tarjoaa laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arja Kuitunen,
tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari, p. 050 523 1649
arja.kuitunen@chamber.fi

Kristian Tötterman,
Head of HR, Suomalainen Kirjakauppa Oy, p. 050 311 5530
kristian.totterman@suomalainen.com

Ulla Carroll-Hämäläinen,
HR asiantuntija, p. 050 311 5580
ulla.carroll-hamalainen@suomalainen.com 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarikysely: Katujengiytyminen häiritsee Helsingin seudun yritysten liiketoimintaa14.3.2023 07:00:00 EET | Tiedote

Yli puolet Kauppakamarin jengiytymiskyselyyn vastanneista pääkaupunkiseudun yrityksistä on kokenut eriasteista häiriköintiä ja rikollisuutta katujengien ja vastaavien ryhmittymien taholta. Jopa kolmasosa seudun yrityksistä kertoo jengikäyttäytymisen häiritsevän liiketoimintaa. Alaikäisten aiheuttamien häiriöiden määrä on kasvanut seudulla merkittävästi, selviää Helsingin seudun kauppakamarin katujengiytymiskyselystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme