BURGER KING® Suomi

Suomen kallein ilmapallo katosi - löytäjälle luvassa vuoden WHOPPER®-hampurilaiset

Jaa

Juhannusviikolla Käpylän BURGER KING® -ravintolassa koettiin suuri tragedia, kun ravintolan maamerkki – suuri valkoinen ilmapallo – katosi ravintolan katolta. Tapauksessa epäillään rikosta.

BURGER KING® -ilmapallo katosi juhannusviikolla. Löytäjälle luvassa vuoden WHOPPER®-hampurilaiset.
BURGER KING® -ilmapallo katosi juhannusviikolla. Löytäjälle luvassa vuoden WHOPPER®-hampurilaiset.

BURGER KING® Suomi on julistanut alkaneeksi maanlaajuiset etsinnät pallon löytämiseksi. ”Kyseessä on Suomen kallein ilmapallo, josta olemme hyvin ylpeitä”, Restel Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Toni Flyckt kertoo ja jatkaa: ”Toivon, että saamme pallon pian ehjänä kotiin, Käpylässä sitä kaipaillaan jo kovasti”.

Pallo on 4,5 metriä halkaisijaltaan ja väriltään se on valkoinen, jossa on BURGER KING® -logo. Silminnäkijähavaintoja toivotaan toimitettavan BURGER KING® Suomen Facebook- (@BurgerKingFi) ja Instagram-tileille (@burgerking_suomi). Etsintöjä voi seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #freethepallo.

Löytäjää odottaa muhkea palkinto: ”Käpylän BURGER KING® -ravintolaan pallon ehjänä tuovalle henkilölle tarjoamme urotyöstä vuoden Whopperit – niin paljon pallo meille merkitsee. Lupaamme myös, ettei tekijä joudu rikosvastuuseen teostaan, jos hän palauttaa pallon ehjänä Käpylän BURGER KING® -ravintolaan”, Flyckt lupaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toni Flyckt
Myynti- ja markkinointijohtaja, Restel Oy
+358 40 555 8374
toni.flyckt@restel.fi

Kuvat

BURGER KING® -ilmapallo katosi juhannusviikolla. Löytäjälle luvassa vuoden WHOPPER®-hampurilaiset.
BURGER KING® -ilmapallo katosi juhannusviikolla. Löytäjälle luvassa vuoden WHOPPER®-hampurilaiset.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 16 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta: www.burgerking.fi 

RESTEL

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtumaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® uudistaa brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen12.1.2021 13:42:01 EETTiedote

Restel-konserniin kuuluva Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Muutos tulee näkymään Burger Kingin ja asiakkaiden kaikissa kohtaamispisteissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme