Suomen Lontoon instituutti

Suomen Lontoon-instituutti etsii Tom of Finland -ohjelmaehdotuksia

Jaa

Ensi vuonna vietetään taiteilija Touko Laaksosen syntymän satavuotisjuhlaa.

Vuonna 2020 on tullut kuluneeksi 100 vuotta taiteilija Touko Laaksosen syntymästä. Hänet tunnetaan paremmin nimellä Tom Of Finland ja hänellä on ollut suuri vaikutus populaarikulttuuriin muun muassa muodin, valokuvauksen ja musiikin alueilla. 

Suomen Lontoon-instituutti etsii nyt taiteellisia ja yhteiskunnallisia projekteja, jotka käsittelevät Tom Of Finlandin perintöä. Hakemuksella/hakijalla tulee olla selkeä yhteys Suomeen. 

Valittavat projektit tulee toteuttaa vuoden 2020 aikana Britanniassa tai Irlannissa. Instituutti tukee valittuja projekteja maksimissaan 10 000 euron summalla. Olemassaolevat kumppanuudet kohdemaissa sekä se, että projekti voidaan toteuttaa useassa eri paikassa lasketaan eduksi. 

Lähetä hakemus viimeistään 7.1.2020 Suomen aikaa kello 18.00 mennessä osoitteeseen applications@fininst.uk otsikolla OPEN CALL 2020. Instituutti hyväksyy vain sähköpostitse lähetetyt hakemukset.

Hakemus saa olla maksimissaan kahden A4-sivun mittainen ja englanninkielinen. Siitä tulee selvitä kaikki ehdotuksen olennaiset tiedot, mukaan lukien budjetin pääkohdat, olemassa oleva rahoitus, aikataulu sekä mahdolliset kumppanit Suomessa ja Britanniassa ja/tai Irlannissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat sähköpostitse 18.12.2019 saakka taide- ja kulttuuriohjelman osalta Jaakko Nousiainen (jaakko.nousiainen@fininst.uk) ja yhteiskunta- ja kulttuuriohjelman osalta Ninni Lehtniemi (ninni.lehtniemi@fininst.uk). Lisätietoja puhelimitse numerosta +44(0)20 37645090 perjantaina 29.11. kello 15.00 – 17.00 Suomen aikaa tai keskiviikkona 11.12. kello 12–14 Suomen aikaa.

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon-instituutti on suomalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan asiantuntija Britanniassa ja Irlannissa. Instituutti tukee suomalaisten taiteilijoiden ja asiantuntijoiden liikkuvuutta, tuottaa tapahtumia ja antaa asiantuntija-apua.

Instituutti solmi  kumppanuuksia Britannian ja Irlannin johtavien ja kiinnostavimpien organisaatioiden kanssa, tukee tutkimusta, luovia aloja ja sosiaalisia innovaatioita. Toiminnassaan se suosii poikkitieteellisiä ja rajoja rikkovia verkostoja ja kumppanuuksia.

Instituutti on yksi 17:sta Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutista. Se aloitti toimintansa vuonna 1991 ja on yksityinen, säätiöpohjainen organisaatio. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme