Wolfcom

Suomen parhaat hampurilaiset lupaava Naughty BRGR laajentaa Turkuun

Jaa
Suomen ensimmäinen Top Chef, keittiömestari Akseli Herlevi avaa Naughty BRGR-hampurilaisravintolansa seuraavaksi Turkuun. Burgereihin viime vuosina erikoistunut Herlevi haluaa Turun keskustan parhaalle liikepaikalle Hansakortteliin avautuvassa ravintolassaan tarjota perinteikkään hampurilaiskaupungin hinta-laatu -suhteeltaan parhaan burgerielämyksen.
"Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluumme ja yleiseen fiilikseemme ovat meillekin ainutlaatuiset", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi seuraavasta ravintola-avauksestaan. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluumme ja yleiseen fiilikseemme ovat meillekin ainutlaatuiset", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi seuraavasta ravintola-avauksestaan. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR

Ensimmäinen Naughty BRGR avautui Helsinkiin 2015 ja viime vuonna oli Tampereen vuoro. Turkuun Naughty BRGR avautuu tänä kesänä Aurakatu 12:ssa sijaitsevan Splizzeria-ravintolan tilalle. Maksimissaan 100 asiakaspaikkaa käsittävän ravintolan remontointi alkaa kesäkuun alussa ja Naughty BRGR tulee palkkamaan Turkuun noin 20 ravintola-alan ammattilaista.


”Meidän yksinkertainen missiomme on olla maailman paras hampurilaisravintola. Oikeaan suuntaan olemme selkeästi menossa, sillä niitä tullaan jo tässä vaiheessa syömään pitkienkin matkojen päästä. Onkin vain loogista, että laajennamme ensimmäiseksi merkittävimpiin kaupunkeihin. Suomen Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluun ja ilmeeseemme ovat meillekin ainutlaatuiset. Kevyemmällä kattauksella ei Hesen kotikaupunkiin kannattaisi todennäköisesti edes tulla”, innostuu tulevan kesänsä Turussa viettävä keittiömestari Akseli Herlevi ja jatkaa: ”Toki tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja siellä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden. Uskon samalla, että Naughty BRGR:sta tulee Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola. Tähtäämme suureen avaukseen Ruisrock-viikolle, mutta kaikki riippuu toki tilojemme remontin valmistumisaikataulusta.”

Tuhma televisiokisassa

Naughty BRGR sai kimmokkeensa Akseli Herlevin osallistuessa Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman jaksoon, jossa huippukokkien tuli valmistaa hampurilainen. Kisan päätuomari Helena Puolakka kuvaili Herlevin valmistamaa hampurilaista ”todella tuhmaksi”, mitä Herlevi piti parhaana koskaan saamaansa palautteena. Hän päätti tapauksen jälkeen keskittää osaamisensa täydellisen hampurilaisen luomiseen, minkä eteen on jo tehnyt enemmän töitä kuin kukaan muu suomalaiskokki.

”Voin olla täysin hampurilaishullu, mutta burgeri on hyvä ja selkeä laatumittari sekä yksittäiselle ravintolalle, että sitä ympäröivälle kaupungille ja kulttuurille. Vaikka suuret massat ovat vasta löytämässä laatuhampurilaiset niin ravintoloissa kuin kotona, ovat burgerit nyt suositumpia kuin koskaan. Erinomainen hampurilainen on yksinkertaista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua kansainvälistä katuruokaa, johon kaikilla pitää olla mahdollisuus”, taustoittaa Herlevi ja jatkaa, että Naughty BRGR:n lista koostuu vain hampurilaisista tykötarpeineen: ”Tuhmia burgereita on jokaiseen makuun, sillä lihaisan nimikkoburgerin ja pakollisen NYC Cheeseburgerin rinnalle olen myös kehitellyt mahdollisimman aidon kuubalais-floridalaisen frita-hampurilaisen, kasvissyöjiä ja keliaakikkoja unohtamatta. Aitoon hampurilaisateriaan kuuluvat huippuhyvät peruna- tai bataattiranskalaiset ja överiosastoa edustaa friteerattu mac’n cheese.”

Inspiraatiota ja esimerkkejä hampurilaisiinsa Herlevi hakee maailmalta. Tänä keväänä hän on ehtinyt käydä jo Kuubassa ja Floridassa tutustumassa frita-hampurilaisen saloihin ja japanissa oppimassa, miten maailman paras pihviliha käyttäytyy sämpylän välissä. Naughty BRGR:n listalla on aina vähintään viisi hampurilaista ja arkipäivien lounaalla lisäksi viikoittain vaihtuva burgeriateriatarjous.

”Burgeri on siinäkin mielessä kiehtova ruokalaji, että siinä on selkeät sämpylän asettamat puitteet, jonka rajoissa voi tehdä mitä vaan. Meidän demi-briossityylisellä sämpylällämme on tärkeä rooli onnistuneessa lopputuloksessa ja valitsemme kaikki komponentit muutenkin aina mahdollisimman hyviksi. Rotukarjan pihvilihat esimerkiksi leikataan ja jauhetaan varta vasten oman reseptimme mukaisesti. Riittävä rasvaprosentti pitää pihvin mehukkaana ja suuhun sopivan, eikä Naughty BRGR:n pihvistä löydy kumimaisuutta tai kuivan lihamurekkeen vivahteita”, hifistelee Herlevi gourmet-burgerinsa taustoja.

Naughty BRGR Turku avautuu kesällä osoitteeseen Aurakatu 12, 20100 Turku. Ravintolaan tulee 80-100 asiakaspaikkaa ja se tulee työllistämään noin 20 ravintola-alan ammattilaista. Ravintolan rekrytointi alkaa heti. Lisätiedot www.facebook.com/NBRGR

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Akseli Herlevi, keittiömestari, Naughty BRGR
+358 50 522 7015
akseli@naughtybrgr.com


Samuel Sorainen
+358 400 5798653
samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

"Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluumme ja yleiseen fiilikseemme ovat meillekin ainutlaatuiset", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi seuraavasta ravintola-avauksestaan. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluumme ja yleiseen fiilikseemme ovat meillekin ainutlaatuiset", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi seuraavasta ravintola-avauksestaan. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
Naughty BRGR Turku avautuu kesällä Turun Hansa-kortteliin. Ravintolaan tulee 80-100 asiakaspaikkaa ja se tulee työllistämään noin 20 ravintola-alan ammattilaista. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Naughty BRGR Turku avautuu kesällä Turun Hansa-kortteliin. Ravintolaan tulee 80-100 asiakaspaikkaa ja se tulee työllistämään noin 20 ravintola-alan ammattilaista. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
"Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluun ja ilmeeseemme ovat meillekin ainutlaatuiset", iloitsee Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluun ja ilmeeseemme ovat meillekin ainutlaatuiset", iloitsee Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
"Uskon, että Naughty BRGR:sta tulee Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola", kertoo Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Uskon, että Naughty BRGR:sta tulee Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola", kertoo Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
"Tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja siellä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden." Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja siellä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden." Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Korkeavuorenkatu 1 B 11
00140 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Näyttelijä Peter Franzénille uusi rooli juoma-alalla25.4.2024 12:22:27 EEST | Tiedote

Vuosi sitten esitelty suomalainen Lingoncello-käsityölikööri panostaa kansainvälistymiseen näyttelijätähti Peter Franzénin avulla. Lingoncello kuuluu kansainvälisessä kasvussa olevaan cello-juomien kategoriaan, jonka tunnetuin edustaja on italialainen limoncello. Suomessa keksitty ja kotimaisista puolukoista valmistettu likööri haastaa markkinaa pohjoisen tyylikkyydellä, laadulla ja ainutlaatuisella maulla. Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin kuuluva näyttelijä Peter Franzén tulee vauhdittamaan Lingoncellon koti- ja kansainvälistä kasvua liittymällä juoman innovoineen Mother’s Milk Beveragesin osakkaaksi. Yhtiö on kehittänyt myös kulttimainetta nauttivan Puolustuslaitos-juomaperheen.

Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote

Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.

Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote

Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye