Avain

Sydämellä töissä auttaa ehkäisemään ristiriitoja työyhteisössä

Jaa
Sanna Fäldtin kirjoittama Sydämellä töissä. Rakenna hyviä työelämäsuhteita on opas parempaan työelämään. Kirja tarjoaa tietoa, tosielämän kokemuksia ja monipuolisia harjoituksia itsensä ja muiden kohtaamiseen aidosti ja inhimillisesti.
Sydämellä töissä -teos auttaa kehittämään kohtaamistaitoja sekä lisäämään luottamusta ja empatiaa työpaikalla.
Sydämellä töissä -teos auttaa kehittämään kohtaamistaitoja sekä lisäämään luottamusta ja empatiaa työpaikalla.

Sydämellä töissä opastaa ennaltaehkäisemään ja sopimaan ristiriitoja ja sen myötä edistämään sopua ja hyvinvointia työyhteisössä.   

“Toimin työyhteisösovittelijana ja roolissani näen, kuinka laajalle levinneet konfliktit ovat usein lähteneet liikkeelle aivan pienistä ihmisten välisistä väärinymmärryksistä, jotka ovat ajan myötä kehittyneet isoiksi ongelmavyyhdeiksi. Usein tällaiset tilanteet voitaisiin ratkaista nopeastikin, jos rohkenisimme näyttää haavoittuvuutemme ja tuoda esiin loukkaantumisemme sen sijaan, että piiloudumme ammatillisen suojakilven taakse”, kertoo Sanna Fäldt kirjansa esipuheessa. 

Siellä missä on ihmisiä, syntyy arvaamaton kudelma kohtaamisia. Sydämellä töissä auttaa kehittämään kohtaamistaitoja sekä lisäämään luottamusta ja empatiaa työpaikalla.

“Kuuntelin Whole Foods Marketin perustajan ja silloisen toimitusjohtajan John Mackeyn puheenvuoroa Nordic Business Forumissa. Hän sanoi: ”It’s time to bring love out of the closet at work”. Tämä yllätti minut, sillä en ollut kuullut kenenkään johtajan aiemmin puhuvan rakkaudesta osana työelämää – ja vielä puheenvuorossa, jonka otsikkona oli kapitalismi. Puheenvuoro antoi vahvistusta jo pidemmän aikaa mielessäni kypsyneelle ajatukselle: rakkaus tunteena kuuluu myös töihin.”

Sanna Fäldt on viestinnän, työpsykologian ja työyhteisösovittelun ammattilainen.  Hän on toinen kokemuksellisen valmennustoimisto Braversin perustajista ja työskentelee työelämätaitojen valmentajana ja sovittelijana. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään hän työskenteli viestinnän kehitys- ja johtotehtävissä. Sydämellä töissä on Fäldtin kolmas tietokirja.

teos: Sydämellä töissä – Rakenna hyviä työelämäsuhteita
kirjailija: Sanna Fäldt
ISBN: 9789523044487
kustantaja: Avain
sivuja: 101
ilmestymispäivä: 28.3.2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, vilja.kujanpaa@avain.net, puh. 040 755 3319


arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

Sydämellä töissä -teos auttaa kehittämään kohtaamistaitoja sekä lisäämään luottamusta ja empatiaa työpaikalla.
Sydämellä töissä -teos auttaa kehittämään kohtaamistaitoja sekä lisäämään luottamusta ja empatiaa työpaikalla.
Lataa
kansikuva: Sanna Fäldt, Sydämellä töissä
kansikuva: Sanna Fäldt, Sydämellä töissä
Lataa
Sanna Fäldt, kuva: Säde Puusa, Studio Kupu
Sanna Fäldt, kuva: Säde Puusa, Studio Kupu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Heli Pekkarisen kylähulluus kasvoi Kylässä Italiassa -kirjaa kirjoittaessa31.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Tietokirjailija Heli Pekkarinen tunnustautuu kylähulluksi. "En rentoudu monen suomalaisen tapaan luonnossa, vaan minun mieleni rauhoittuu ja hartiani laskeutuvat parhaiten kapeilla mukulakivikujilla ja pienillä piazzoilla", kirjoittaa Pekkarinen Kustantamon kuulumisia -blogissa. Rakkaus pieniin italialaisiin kyliin on Kylässä Italiassa -kirjan kirjoittamisen jälkeen vain kasvanut: "Rakastan pieniä kyliäni nyt jopa enemmän kuin ennen kirjan kirjoittamista: koskaan ei tiedä, mihin keskiaikaisessa italialaiskylässä törmää!"

Nora Lehtinen kirjoittaa blogissa arjestaan kirjailijana ja perheenäitinä24.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Kirjailija Nora Lehtinen kirjasi ylös yhden maaliskuisen työpäivän aikana kohtaamansa kohokohdat ja ajatukset. Tuolloin tekeillä ollut lastenromaani valtasi ison osa arka: "En pysty palaamaan kirjan maailmasta. Kirjoittaessa elän tarinaa lähes fyysisesti mukana. Kuljen pöllyävällä hiekkatiellä, kosken vanhaan oven ripaan, haistan ruohonkorsien tuoksun aamuisella nurmikolla, näen tummansinisen aallokon kirkkaana päivänä meren rannassa, tartun metallisiin paloportaisiin silloin, kun seikkailu niin vaatii", hän kirjoittaa Kustantamon kuulumisia -blogissa. Lehtisen lastenromaani Hilma-täti ja vanhan kartan arvoitus ilmestyi toukokuussa.

Karoliina Suoniemi haluaa kirjoittaa lapsille myös sodasta ja sota-ajan lapsuudesta10.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Opettajana työskentelevä tietokirjailija Karoliina Suoniemi tietää, miten lapsille kerrotaan menneisyydestä ja vaikeistakin asioista. "Kirjani ovat saaneet innostuksensa oman sukuni historiasta ja asioista, jotka ovat kiinnostaneet ja puhutelleen minua. Paperinarukenkiä aloin kirjoittaa jo ennen Ukrainan sodan alkua, mutta sodan syttyminen Euroopassa toi sen aihepiirin vielä lähemmäs. Tahdoin saada kansien väliin omien isovanhempieni ikäluokan kertomukset sota-ajan lapsuudesta ja nuoruudesta, nyt kun se oli vielä mahdollista", kirjoittaa Suoniemi Kustantamon kuulumisia -blogissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme