HUS

Syöpätautien klinikan edusta muuttuu Siltasairaalan työmaaksi

Jaa

Syöpätautien klinikan edusta muuttuu työmaaksi 1.10.2018. Samalla sulkeutuu vanha sisäänkäynti ja etupihalla sijaitseva pysäköintihallin hissikuilu.

Syöpätautien klinikan uusi sisäänkäynti on avattu elokuun alussa ja se on jo täydessä käytössä. Uusi sisäänkäynti sijaitsee rakennuksen toisella puolella, ja käyntiosoite sinne on Paciuksenkatu 3. Syöpätautien klinikan virallinen osoite Haartmaninkatu 4 ja PL 180 eivät muutu.

Etupihalla sijaitseva hissirakennus ja hissi K3 poistuvat käytöstä, kun ne jäävät Siltasairaalan työmaan sisään. Hissi K3 on toiminut kulkuyhteytenä maan pinnalta maanalaiseen pysäköintilaitokseen P3.

Potilaiden saapuminen sairaala-alueelle

Jos potilaiden on välttämätöntä saapua omalla autolla, pysäköintihalli P1 on heidän käytössään. Jalankulkuyhteys P1-pysäköintihalliin on Biomedicumin edestä. Syöpätautien klinikalle kuljetaan ulkokautta.

Yleisesti Meilahden sairaala-alueella asioivia kehotetaan välttämään omalla autolla saapumista pysäköintipaikkojen rajallisuuden vuoksi.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Meddelande angående samband mellan bröstimplantat och anaplastiskt storcellslymfom21.1.2019 15:34Tiedote

De senaste dagarna har nyheterna rapporterat om samband mellan texturerade (skrovliga) bröstimplantat och den sällsynta tumörformen anaplastiskt storcellslymfom (Breast Implant Associated Anaplastic Large Cell Lymphoma, BIA-ALCL). HUS beslutade hösten 2018 att tillsvidare inte operera in texturerade implantat, och även andra sjukvårdsdistrikt har gått in för liknande riktlinjer för vårdpraxis.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme