SPR Veripalvelu

Tampereen veripalvelutoimisto muuttaa Koskikeskukseen

Jaa

TIEDOTE / MEDIAKUTSU

Tampereen veripalvelutoimisto muuttaa tammikuun lopussa uusiin tiloihin Koskikeskukseen. Muuton johdosta vanha toimisto Rautatienkadulla on suljettuna keskiviikosta maanantaihin 22.-27.1. Koskikeskuksen veripalvelutoimiston ovet avautuvat luovuttajille tiistaina 28.1. klo 11. Tiedotusvälineet ovat tervetulleita avajaisiin klo 10 alkaen!

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat kauppakeskuksen 0-kerroksessa (pohjakerros). Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua. Esimerkiksi hemoglobiinin mittaukseen ja terveyskyselyn läpikäyntiin varattuja yksityisiä huoneita on aiempaa enemmän.

Aukioloajat pysyvät ennallaan. Tampereen veripalvelutoimisto on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 11-18 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-16. Verenluovuttajilla on mahdollisuus tunnin maksuttomaan pysäköintiin Koskikeskuksen pysäköintihallissa.

- Toivomme, että asiakkaat löytävät Koskikeskukseen helposti, ja saamme kauppakeskuksessa ohi kulkevista myös uusia luovuttajia, Tampereen alue-esimies Päivi Metsola sanoo.

Tiedotusvälineet ovat tervetulleita avajaisiin tiistaina 28.1. klo 10. Ilmoittautumiset etukäteen iira.hartikainen@veripalvelu.fi.

Vanha veripalvelutoimisto osoitteessa Rautatienkatu 21 B on avoinna viimeistä päivää tiistaina 21.1. Muuton aikana 22.-27.1. verta voi luovuttaa Tampereen liikkuvan veripalvelun verenluovutustilaisuuksissa seuraavasti:

keskiviikko 22.1. klo 14.30-18.30 PAROLA, Hattulan Kotikirkko, Teollisuustie 6

perjantai 24.1. klo 13.00-18.00 KEURUU, Seurakuntakeskus, Kippavuorentie 16

maanantai 27.1. klo 14.00-18.00 SASTAMALA, Srk-talo, Asemakatu 6

Veripalvelu tarvitsee joka päivä 800 vapaaehtoista verenluovuttajaa turvatakseen verivalmisteiden riittävyyden potilaille. Testaa alustavasti, voitko sinä luovuttaa: www.sovinkoluovuttajaksi.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Päivi Metsola, alue-esimies, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu, p. 029 300 1727

Iira Hartikainen, tiedottaja, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu, p. 029 300 1042

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SPR Veripalvelu
SPR Veripalvelu
Kivihaantie 7
00310 HELSINKI

vaihde 029 300 1010https://www.veripalvelu.fi

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolu- ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60,5 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SPR Veripalvelu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme