Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tee vihreästä liikeideastasi totta – hae Finnish ClimateLaunchpad 2021 -liikeideakilpailuun jo tänään

Jaa

Onko mielessäsi kestävä liikeidea? Ratkaisu ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi? Nyt on aika tehdä vihreästä ideastasi totta. Helpoiten se onnistuu hakemalla mukaan kansainväliseen ClimateLaunchpad 2021 -liikeideakilpailuun.

Suomen vuotuisen ClimateLaunchpadin hakuaika on nyt avoinna aina 30. toukokuuta 2021 saakka. Maailman suurimmassa vihreiden liikeideoiden kilpailussa pääset viemään pitchaustaitosi uudelle tasolle sekä kehittämään liiketoimintamalliasi kokeneiden valmentajiemme kanssa.

Finnish ClimateLaunchpadin koordinoinnista vastaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, joka toteuttaa kilpailun kansallisen osuuden yhdessä Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulujen kanssa (3AMK). Osallistuaksesi sinun on kerrottava meille vihreästä liikeideastasi tai innovaatiostasi hakemuksessasi. Kaikki hakemukset käydään läpi ja kilpailuun sopivat ideat kutsutaan mukaan jatkokehitykseen.

ClimateLaunchpad on kolmivaiheinen kilpailu, joka käynnistyy toukokuussa lähetettävien hakemusten esikarsinnalla. Hakemusten perusteella jatkoon valitut henkilöt pääsevät osallistumaan ammattilaisten vetämille intensiivikursseille, joilla he oppivat lisää liiketoiminnan kehittämisestä.

Kurssien jälkeen on vuorossa kesäkuussa järjestettävä kolmipäiväinen Boot Camp, jonka aikana osallistujat oppivat hakemaan rahoitusta idealleen sekä hiomaan pitchinsä timanttiseen kuntoon. Samalla he saavat myös tietoa startup-yrityksen perustamiseen liittyvistä sudenkuopista.

Boot Campin jälkeen ammattimaiset valmentajamme sparraavat osallistujia elokuussa järjestettävään kansalliseen finaaliin, jonka voittaja edustaa Suomea syyskuussa järjestettävässä alueellisessa finaalissa.

ClimateLaunchpad huipentuu lokakuun maailmanlaajuiseen finaaliin, jossa alueelliset voittajat pääsevät pitchaamaan ideansa sijoittajille ja muille yritysmaailman huippuvaikuttajille. Lisäksi finalisteille on myös luvassa rahapalkintoja sekä paikkoja kansainvälisessä kiihdyttämössä.

Jos sinulla on toteuttamista vailla oleva ajatus tai liikeidea, ja se sopii ClimateLaunchpadin konseptiin, niin älä heitä mahdollisuuttasi hukkaan, vaan osallistu kilpailuun osoitteessa: https://climatelaunchpad.org/countries/finland/Lisää tietoa ClimateLaunchpadista sekä kilpailun palkinnoista löydät osoitteesta: https://climatelaunchpad.org/2021/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kutsu median edustajille: Ulysseus Eurooppa-yliopisto avaa opiskelijoille ovia Eurooppaan3.6.2022 09:27:48 EEST | Kutsu

Vuonna 2020 toimintansa aloittaneeseen Ulysseus Eurooppa-yliopistoon kuuluu kuusi korkeakoulua eri puolilta Eurooppaa. Ulysseus-verkosto koskee noin 180 000 eurooppalaista opiskelijaa, tutkijaa ja henkilökunnan jäsentä. Suomesta Ulysseus-verkostossa on mukana Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, joka isännöi kesäkuun alussa (6.-8.6.) Helsingissä järjestettävää Ulysseus Eurooppa-yliopiston kansainvälistä kokousta Pasilan ja Porvoon kampuksilla.

Tulevaisuus on kivijalkakauppojen - Future Touchless Shop -hankkeessa hyödynnetään tekoälyä kivijalkakauppojen kehittämiseksi3.6.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Julkisuudessa on jo pitkään arvioitu, että kivijalkakaupat ovat tulleet tiensä päähän. On ennakoitu, että ihmisten ostotottumukset ovat murrosvaiheessa ja verkkokauppa selviää kilpailusta voittajana. Haaga-Helia ja Metropolia ammattikorkeakoulut ovat käynnistäneet Future Touchless Shop -hankkeen, jossa selvitetään miten tekoälyn ja XR-teknologian avulla voitaisiin löytää uusia mahdollisuuksia kivijalkakaupoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme