Aulis Lundell Oy

Teräsprofiileista ja liukuovi-innovaatiostaan tunnettu Aulis Lundell Oy toi taidesisustustuotteet verkkokauppaansa

Jaa

Teräsprofiilien ja kevytrakennejärjestelmien valmistamiseen erikoistunut Aulis Lundell Oy laajentaa verkkokauppansa valikoimaa taidesisustustuotteilla. Alkusysäyksen uudelle liiketoiminnalle antoi viime vuoden asuntomessuilta alkanut yhteistyö taiteilija Johanna Oraksen kanssa.

Eero Aarnion suunnittelema Kotivalo-valaisin
Eero Aarnion suunnittelema Kotivalo-valaisin

Suomalainen taide tuli teräsyhtiön tuotteisiin mukaan ensin Johanna Oraksen teoksilla kuvitettujen taideovien muodossa. Nyt verkkokaupan valikoimassa on lisäksi astioita, tapetteja, tekstiilejä ja ovimagneetteja sekä Eero Aarnion suunnittelemat uudet valaisimet.

- Perinteisesti taide on totuttu hankkimaan osaksi sisustusta erillisinä yksittäisinä esineinä, teossarjana tai jo edesmenneiden taitelijoiden teosten kopioina. On yllättävää, miten vähän rakennustuoteyritykset ovat Suomessa tehneet kehitystyötä yhdessä nykytaiteilijoiden kanssa, sanoo toimitusjohtaja Leena Lundell.

- Halusimme Johanna Oraksen kanssa kehitetyllä taideovikonseptilla kiinnittää huomion ovipinnan hyödyntämiseen sisustamisessa. Nyt verkkokauppaan tuodut muut taidesisustusesineet tuovat lisää mahdollisuuksia aloittaa tilan suunnittelu aivan uudelta pohjalta ja luoda siitä harmoninen kokonaisuus, Lundell jatkaa.

Leena Lundell uskoo taidesisustusesineiden kysynnän kasvavan, kun konsepti tulee tutummaksi vuoden-pari aikana. Hänen mukaansa kehitystyö Johanna Oraksen kanssa on ollut saumatonta ja innovointi jatkuu. Yhteistyö uusien taiteilijoiden kanssa tulee ajankohtaiseksi vasta myöhemmin.

- Tiedetään, että taide tuo hyvää oloa, mutta taiteen hyödyntäminen laajemmin sisustuselementeissä ei ole vielä kovin tunnettua. Ideoimme koko ajan uutta ja teemme samalla yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, Lundell kertoo.

Aulis Lundell Oy uudisti rakennustuoteteollisuuden myyntikanavia ja käytäntöjä jo vuonna 2015. Yhtiö avasi silloin verkkokauppansa ja teki pienrakentajille mahdolliseksi tilata valmiin ja mittatarkan sisärakentamisen kokonaistoimituksen suoraan kotiovelle.

- Meille on luontaista etsiä ja räätälöidä uusia tuotteita ja ratkaisuja. Perheyhtiönä voimme reagoida myös asiakkailta tulleisiin ideoihin ja edetä erilaisten innovaatioiden kanssa nopeastikin, toteaa Leena Lundell.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Leena Lundell

Kuvat

Eero Aarnion suunnittelema Kotivalo-valaisin
Eero Aarnion suunnittelema Kotivalo-valaisin
Lataa
Johanna Oraksen taidetta sisustustyynyissä
Johanna Oraksen taidetta sisustustyynyissä
Lataa
Eero Aarnion suunnittelemia Kotivalo-valaisimia
Eero Aarnion suunnittelemia Kotivalo-valaisimia
Lataa
Johanna Oraksen taidetta tapetissa
Johanna Oraksen taidetta tapetissa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Aulis Lundell Oy
Aulis Lundell Oy
Tarrankuja 2
08500 Lohja

0207 341400https://www.aulislundell.fi/

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen. Yhtiömme on yksityinen perheyritys, olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräsohutlevystä rullamuovaamalla valmistettuja LUNDELL-PROFILE -tuotteita jo vuodesta 1980. 

Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla Länsi-Uudellamaalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aulis Lundell Oy

Liune-välioviratkaisu osana Johanna Oraksen taidetta Kouvolan Asuntomessuilla13.6.2019 08:03:00 EESTTiedote

Seinärakenteeseen integroitu Liune-väliovi on esillä joka viidennessä kohteessa Kouvolan Asuntomessuilla. Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundellin mukaan seinän sisään liukuvan välioven valttina on tilansäästön luoma mahdollisuus toteuttaa yksilöllinen sisustus. Yksi erottuvimmista messukodeista on Talo Taide, jossa Liune-ovi saa pintaansa taiteilija Johanna Oraksen teoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme