Suomen Franchising-Yhdistys

Tervetuloa kuulemaan uusinta tietoa franchisingalan kasvusta!

Jaa
Tule tutustumaan Franchising Barometri -hankkeen tuloksiin avoimessa verkkotilaisuudessa keskiviikkona 3.11. klo 10.

Kesän aikana toteutettiin kaikkien aikojen ensimmäinen Franchising Barometri -selvityshanke, jonka tavoitteena oli kartoittaa franchisingsektorin yritysten nykytilaa ja lähitulevaisuuden näkymiä. Kysymykset käsittelivät ketjujen laajenemista Suomessa ja kansainvälisesti, ketjuissa toimivia yrittäjiä ja työntekijöitä sekä ketjujen taloudellista menestystä. Hankkeessa haastateltiin henkilökohtaisesti Suomessa toimivien ketjujen johtoa suurella otannalla. Tutkimuksen toteutuksesta vastasi alan riippumaton asiantuntijayritys FranCon Franchise Consulting yhteistyössä Suomen Franchising-Yhdistyksen, Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy:n ja Finnveran kanssa.

Selvityksen tulokset esitellään kaikille avoimessa verkkotilaisuudessa keskiviikkona 3.11. klo 10.00 (kesto max. tunnin). Alustajina toimivat selvityshankkeen toteuttajan ja yhteistyökumppanien edustajat, joilta on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä tilaisuuden aikana. Pääset rekisteröitymään tilaisuuden osallistujaksi tästä linkistä:

https://attendee.gotowebinar.com/register/4912729422197925900

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Franchising-Yhdistys
Suomen Franchising-Yhdistys
Bulevardi 21
00180 Helsinki

http://www.franchising.fi

Vuonna 1988 perustettu Suomen Franchising-Yhdistys tarjoaa ajankohtaista tietoa franchisingista. Yhdistyksen tehtävänä on palvella franchisingyrityksiä ja franchisingtoiminnasta kiinnostuneita tahoja. Ylläpidämme ja kehitämme franchisingin Eettisiä Sääntöjä ja järjestämme seminaareja ja koulutustapahtumia. Teemme myös yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta franchisingtoiminta kehittyisi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Franchising-Yhdistys