Tekniikan akateemiset - TEK

Tervetuloa tapaamaan TEKin uutta toiminnanjohtajaa 14.2.!

Jaa

TEKin tuleva toiminnanjohtaja on median edustajien tavattavissa keskiviikkona 14.2. klo 11.30 alkaen Clarion Airport -hotellissa Vantaalla.

Tekniikan akateemiset TEKin pitkäaikainen toiminnanjohtaja Heikki Kauppi on jäämässä eläkkeelle toukokuun lopussa.

TEKin valtuusto vahvistaa TEKin uuden toiminnanjohtajan valinnan liiton hallituksen esityksestä ylimääräisessä kokouksessaan 14.2. aamupäivällä Clarion Airport -hotellissa Vantaalla. Valinta käsitellään suljetuin ovin. 

Tervetuloa lounaalle tapaamaan uutta toiminnanjohtajaa välittömästi kokouksen jälkeen!

Aika: 14.2.2018 klo 11.30
Paikka: Kitchen & Table -ravintola, Clarion Airport -hotelli, Tietotie 5, 01530 Vantaa 

Ilmoittautumiset:
viestintäjohtaja Helena Andersson, helena.andersson@tek.fi 040 553 1212 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Tekniikan akateemiset - TEK
Tekniikan akateemiset - TEK
Ratavartijankatu 2
00520 HELSINKI

09 229 121http://www.tek.fi

Tekniikan akateemiset TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen etu- ja palvelujärjestö. Jäsenet ovat tekniikan, tietojenkäsittelyn, arkkitehtuurin tai luonnontieteiden yliopistotutkinnon suorittaneita ja näiden alojen opiskelijoita. TEK tukee jäseniään työuralla, edistää ammattikunnan osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä rakentaa kestävää hyvinvointiyhteiskuntaa. 70 000 jäsenellään TEK on yksi Akavan suurimmista jäsenliitoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekniikan akateemiset - TEK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme