HUS

Tervetuloa tutustumaan Meilahden siltasairaalaan 16.1.2023 kello 10–12

Jaa
Meilahden sairaala-alueelle rakennettu Siltasairaala on HUSin historian suurin rakennushanke. Toiminnan alkaessa Siltasairaalan nimellä kulkenut rakennushanke jakautuu Meilahden siltasairaalaksi ja Syöpäkeskukseksi. Potilashoito alkaa molemmissa sairaaloissa tammikuussa 2023.

Kutsumme toimittajat tutustumaan uusiin sairaalatiloihin maanantaina 16. tammikuuta kello 10–12.

Siltasairaalassa hoidetaan eri erikoisalojen aikuispotilaita. Töölön sairaalasta Siltasairaalaan muuttaa muun muassa ortopedia, traumatologia ja neurokirurgia. Lisäksi Töölön tapaturma-asema yhdistyy Meilahden yhteispäivystykseen.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen viimeistään 10. tammikuuta.

Ohjelma

  • Ilmoittautuminen ja kahvi kello 9.30 alkaen
  • Tervetuliaissanat kello 10
    Syöpäkeskuksen toimialajohtaja Johanna Mattson ja Tukielin- ja plastiikkakirurgian toimialajohtaja Jarkko Pajarinen
  • Kierros Siltasairaalan tiloissa, mahdollisuus haastatteluihin

Tapaamispaikka on Syöpäkeskuksen pääsisäänkäynnillä (Haartmaninkatu 4, rakennus 2), eli kuvan sisäänkäynti numero 2.

Lisätiedot: viestinta@hus.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme