Avain

TIEDOTE: Uutuuskirjassa on ötököiden lempeä luonnonhelmassa

Jaa
Pientä rakkautta esittelee pilke silmäkulmassa ötökkäerotiikkaa, luonnon helmassa tapahtuvia kohtaamisia.
Silva Lehtinen: Pientä rakkautta. Kansi: Silva Lehtinen.
Silva Lehtinen: Pientä rakkautta. Kansi: Silva Lehtinen.
Luonnossa liikkuva kohtaa välillä kiinnostavan näyn, kun kaksi pikku ötökkää on löytänyt toisensa. Liikkumattomina ne parittelevat eivätkä kiinnitä huomiota mihinkään muuhun. Näin ne täyttävät lisääntymistehtävänsä ja niistä tulee uusi lenkki oman lajinsa sukupolvien loputtomaan ketjuun. 
 
Silva Lehtinen on taustaltaan toimittaja ja suomentaja. Hän viihtyy luonnossa, tarkkailee sen tapahtumia ja harrastaa luontokuvausta. Häneltä on ilmestynyt myös kirjat Kimalaiskuoriainen löytää vastauksen (Avain, 2022), Kauneimmat kukkamme (Avain, 2021) ja Mikä ötökkä? (Avain, 2022).
 
teos: Pientä rakkautta : Ötökkäerotiikkaa kukkaniityillä
kirjailija: Silva Lehtinen
valokuvat: Silva Lehtinen
ISBN: 9789523044494
kustantaja: Avain
ilmestymispäivä: 23.2.2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Viestintäjohtaja Vilja Kujanpää,
Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy
vilja.kujanpaa@avain.net, puh. 040 755 3319


arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

Silva Lehtinen: Pientä rakkautta. Kansi: Silva Lehtinen.
Silva Lehtinen: Pientä rakkautta. Kansi: Silva Lehtinen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Nora Lehtinen kirjoittaa blogissa arjestaan kirjailijana ja perheenäitinä24.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Kirjailija Nora Lehtinen kirjasi ylös yhden maaliskuisen työpäivän aikana kohtaamansa kohokohdat ja ajatukset. Tuolloin tekeillä ollut lastenromaani valtasi ison osa arka: "En pysty palaamaan kirjan maailmasta. Kirjoittaessa elän tarinaa lähes fyysisesti mukana. Kuljen pöllyävällä hiekkatiellä, kosken vanhaan oven ripaan, haistan ruohonkorsien tuoksun aamuisella nurmikolla, näen tummansinisen aallokon kirkkaana päivänä meren rannassa, tartun metallisiin paloportaisiin silloin, kun seikkailu niin vaatii", hän kirjoittaa Kustantamon kuulumisia -blogissa. Lehtisen lastenromaani Hilma-täti ja vanhan kartan arvoitus ilmestyi toukokuussa.

Karoliina Suoniemi haluaa kirjoittaa lapsille myös sodasta ja sota-ajan lapsuudesta10.5.2023 09:00:00 EEST | Blogi

Opettajana työskentelevä tietokirjailija Karoliina Suoniemi tietää, miten lapsille kerrotaan menneisyydestä ja vaikeistakin asioista. "Kirjani ovat saaneet innostuksensa oman sukuni historiasta ja asioista, jotka ovat kiinnostaneet ja puhutelleen minua. Paperinarukenkiä aloin kirjoittaa jo ennen Ukrainan sodan alkua, mutta sodan syttyminen Euroopassa toi sen aihepiirin vielä lähemmäs. Tahdoin saada kansien väliin omien isovanhempieni ikäluokan kertomukset sota-ajan lapsuudesta ja nuoruudesta, nyt kun se oli vielä mahdollista", kirjoittaa Suoniemi Kustantamon kuulumisia -blogissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme