Visu Kaluste Oy

Tiedote yrityskaupasta 7.1.2020: Visu Kaluste osti Fanisonin

Jaa

Visu Kaluste Oy on ostanut vuoden 2019 lopussa Fanison Oy:n koko osakekannan. Kumpikin yhtiö henkilöstöineen jatkaa toimintaansa omina kokonaisuuksinaan, kuten tähänkin asti.

Kuvassa vasemmalta lukien Jouko Eloranta, Mikko Harmanen, Kari Kakkonen.
Kuvassa vasemmalta lukien Jouko Eloranta, Mikko Harmanen, Kari Kakkonen.

Toteutetun yrityskaupan myötä Visu Kaluste voi tarjota asiakkailleen uuden tyyppisen kokonaisvaltaisen palvelun ainoana Suomessa, samalla tuoden merkittävää synergiaetua molempien yhtiöiden toimintaan. Tavoitteena on kustannustehokkuus ja helppous myös asiakkaan suuntaan, kertoo Visu Kalusteen toimitusjohtaja Mikko Harmanen. Lisäksi Fanison palvelee asiakkaitaan myös suoraan kuten aiemminkin, täydentää Fanisonin toimitusjohtaja Jouko Eloranta.

Jouko Elorannan ja Kari Kakkosen perustama Fanison Oy on laboratorioiden ja puhdastilojen ilmanvaihdon säätöjärjestelmien pioneeri Suomessa. Nykyään Fanison toimii kansainvälisesti ja on kotimaassa alansa johtava järjestelmätoimittaja.

Visu Kaluste Oy on kotimainen perheyritys, jolla on vuosikymmenten kokemus laboratorioiden kalustamisesta ja vetokaappien valmistuksesta. Visu Kaluste toimii myös laboratoriotuotteiden maahantuojana tarjoten asiakkailleen kokonaisratkaisuja. Kansainvälistyvä Visu Kaluste on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa.              

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Visu Kaluste Oy                               
Toimitusjohtaja                                       
Mikko Harmanen
+358 (0)40 354 6184

Fanison Oy
Toimitusjohtaja
Jouko Eloranta
+358 (0)50 527 7181

Kuvat

Kuvassa vasemmalta lukien Jouko Eloranta, Mikko Harmanen, Kari Kakkonen.
Kuvassa vasemmalta lukien Jouko Eloranta, Mikko Harmanen, Kari Kakkonen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visu Kaluste Oy

Ahlsell ja Visu Kaluste julkaisevat uuden patentoidun puhdastilahyllyjärjestelmän11.9.2015 10:23:04 EESTTiedote

Visuvedellä sijaitseva Visu Kaluste on kehittänyt uuden ja erilaisen puhdastila hyllyjärjestelmän. Ahlsell julkaisee järjestelmän Alihankintamessuilla, syyskuussa Tampereella. Tuotteiden kysyntä kasvaa koko ajan esimerkiksi tiukentuvien elintarvike määräysten vuoksi. Visu Kalusteen tuotteet sopivat kotimaisuutensa ansiosta korkealaatuisina hyvin Ahlsellin valikoimaan, kertoo Ahlsellin tuotepäällikkö Ari Helminen. Uskomme Visu Kalusteen kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen avaavan uusia asiakkuuksia ja pystymme myös palvelemaan vanhoja asiakkaita paremmin, toteaa Helminen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme