Haaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tietoturvaa uusimaalaisille pk-yrityksille -webinaari ti 29.11. klo 9.00-10.00

Jaa

Tervetuloa Haaga-Helian maksuttomaan Tietoturvaa pk-yrityksille -webinaariin ti 29.11. klo 9-10. Tilaisuudessa F-Securen tutkijakonkari Mikko Hyppönen kertoo tietoturvariskeistä ja antaa niksejä sen parantamiseen.

Tervetuloa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämään maksuttomaan Tietoturvaa pk-yrityksille -webinaariin ti 29.11. klo 9.00-10.00.

Tilaisuuden puhujana on F-Securen tutkijakonkari Mikko Hyppönen, joka on konsultoinut tietoturva-asioita muun muassa Suomen valtiojohdolle, Interpolille ja Yhdysvaltain salaiselle palvelulle.

Kyberrikollisuus eli verkossa tapahtuva rikollinen toiminta on muuttunut nousevasta uhasta meitä kaikkia koskettavaksi arkipäiväksi. Samalla myös kyberturvallisuuden merkitys on kasvanut merkittävästi, kun yritykset ovat entistä riippuvaisempia digitaalisista palveluista ja järjestelmistä.

Erityisen herkkiä kyberhyökkäyksille ovat pk-yritykset, joiden kyberturvallisuuteen käytettävät resurssit voivat olla niukat. Hyvin rakennettu kyberturvallisuus suojaa yrityksen toimintakykyä ja varmistaa, että liiketoiminnassa voidaan hyödyntää digitaalisten palveluiden ja järjestelmien tarjoamia mahdollisuuksia.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Webinaari_pkyritysten_tietoturvaasioista_1399

Lisää tietoa webinaarista

Tietoturvaa uusimaalaisille pk-yrityksille -webinaari on osa Älykkään automaation osaamiskeskus -hanketta, jonka kumppaneina toimivat Verohallinto, Taloushallintoliitto ry, Yritysten digitaloushanke, Suomen yrittäjät ja Isännöintiliitto. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin ESR (EU REACT) COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Webinaariin osallistuminen kuuluu de minimis -tuen piiriin, ja se oikeuttaa myös kattavan koulutustarjontamme

hyödyntämisen maksuttomasti. De minimis –tuella tarkoitetaan vähämerkityksistä julkista tukea, jota voidaan myöntää yhtä yritystä kohti kolmen verovuoden aikana enintään 200 000 euroa.

Yritys ilmoittaa osallistuessaan aiemmin saamansa de minimis -tuen määrän ja saa todistuksen webinaarin ja koulutusten kerryttämästä tuesta. Lue lisää maksuttomista koulutuksistamme, konsultoinnista sekä de minimis -tuesta osoitteessa: https://blogit.haaga-helia.fi/alykkaan-automaation-osaamiskeskus/1228-2/

Tulevia koulutuksia

  • Yrittäjä – paperista digiksi. Pienen yrityksen nykyaikainen toimintaympäristö
  • Taloushallinnon automaation edellytykset
  • Mistä uusi kirjanpito-ohjelma?
  • Prosessien mallintaminen ja merkitys kehityksessä
  • Palvelumuotoilun perusteet taloushallinnon näkökulmasta
  • ja paljon muuta – käy tutustumassa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen opiskelijavalinnoilla on kauaskantoisia vaikutuksia suomalaiseen yhteiskuntaan23.1.2023 11:42:59 EET | Blogi

Korkeakoulujen opiskelijavalinnoissa ei ole kyse vain korkeakoulujen keskinäisestä kilpailusta, vaan ne heijastelevat laajemmin yhteiskunnan muutoksia ja alueellisen vetovoiman kehitystä. Toiveista huolimatta korkeakoulupaikkojen lisääminen alhaisen vetovoiman alueille ei automaattisesti tuo sinne lisää opiskelijoita ja asukkaita, vaan pahimmillaan jarruttaa yhteiskuntakehitystä, heikentää kansallista kilpailukykyä ja lisää hyödyttömiä kustannuksia. Opiskelijan kannalta riskinä on opintojen aloittamisen viivästyminen tai jopa niiden keskeytyminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme