Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Timo Tanskanen ely-keskuksen maaseutu ja energia -yksikön päälliköksi

Jaa

Maatalous- ja metsätaloustieteiden maisteri, agronomi Timo Tanskanen Joensuusta on valittu Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ely-keskus) maaseutu ja energia -yksikön päälliköksi 1.3.2022 alkaen. Timo Tanskanen toimii tällä hetkellä ely-keskuksen maaseutu ja energia -yksikössä johtavana asiantuntijana ja rahoitustiimin vetäjänä.

Timo Tanskanen on suorittanut maatalous- ja metsätaloustieteiden maisterin tutkinnon maatalousekonomiasta. Lisäksi hän on täydentänyt opintojaan johtamisen erikoisammattitutkinnolla ja paikkatieto-osaamista täydentävillä AMK-opinnoilla.

Timo Tanskasella on monipuolinen ja laaja osaaminen yksikön tehtäväalueesta sekä pitkä esimieskokemus. Tanskanen on toiminut ely-keskuksessa ja sitä edeltävissä virastoissa agronomina, rahoituspäällikkönä, rahoitusasiantuntijana, yksikön päällikkönä, ylitarkastajana ja johtavana asiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut Lapin 4H-piirin toiminnanjohtajana. Haettua tehtävää tukevaa työkokemusta Tanskasella on yhteensä lähes 30 vuotta. Esimiestehtävissä hän on toiminut noin 13 vuotta ja lisäksi työnjohdollisessa vastuussa kolme vuotta.

Maaseutu ja energia -yksikkö toteuttaa maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan maaseutu-, maatalous- ja kasvinterveysasioiden toimeenpanoa Pohjois-Karjalan alueella. Yksikön tehtäviin kuuluvat mm. alueellisen maaseutusuunnitelman laadinta ja toimeenpano, EU:n maatalouspolitiikan tukitoimet ja niiden valvonta sekä maaseudun yritys- ja kehittämishankkeiden rahoittaminen ja maksatus. ​Maaseutu ja energia -yksikössä työskentelee noin 30 henkilöä.

Yksikön päällikön tehtävä avautui, kun tällä hetkellä tehtävää hoitava Pekka Tahvanainen ilmoitti siirtyvänsä eläkkeelle 1.3.2022 alkaen. Tehtävään oli yhteensä 12 hakijaa, joista neljä haastateltiin ja osallistui soveltuvuusarviointeihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

johtava asiantuntija Timo Tanskanen, puh. 0295 026 170, timo.tanskanen(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Torikatu 36 A, PL 69
80101 Joensuu

0295 026 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-karjala

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme