Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Torikortteleiden Katujuhla vaikuttaa liikenteeseen 19.8.2017

Jaa

Torikortteleiden Katujuhla muuttaa Katariinankadun ja Sofiankadun yhtenäiseksi kävelyalueeksi lauantaina 19. elokuuta 2017 klo 12.00–24.00.

Katujuhlaa vietetään koko alueella, eli Kauppatorin ja Senaatintorin välisillä Unioninkadulla, Sofiankadulla ja Katariinankadulla. Kaduilta juhlat levittäytyvät kortteleiden läpi kuljettaville sisäpihoille.

Torikortteleiden vuosia kestäneet remontit ovat ohi, ja nyt viimeistään kannattaa ottaa paikka haltuun, tutkia kaikki nurkat ja sisäpihat! Alueella on 17 kahvilaa ja ravintolaa, kymmeniä pikkuputiikkeja, kaupunginmuseo, elokuvateatteri, pieni keskuspuisto jne.

Raitioliikenteen poikkeusjärjestelyt täältä https://www.hsl.fi/liikennetiedotteet/2017/raitiolinjat-2-ja-3-poikkeusreitilla-lauantaina-198-10780

Lisätietoa Katujuhlasta täältä http://www.torikorttelit.fi/kalenteri/2017/06/26/torikortteleiden-katujuhla2/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Isabella Rossi, Torikorttelit, Helsingin Leijona Oy, puh. 050 544 3212
isabella.rossi@torikorttelit.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 19.6.201819.6.2018 18:14Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-06-19_Kylk_18_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme