Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Ukko-Kolin rinteet avautuvat 3.12.2022

Jaa

Ukko-Kolin rinteistä kaksi avautuu lauantaina 3.12. klo 10.00.

Kauden avauksen merkeissä mäkeä lasketaan Lieksassa Ukko-Kolin rinteillä lauantaista tiistaihin 3.–6.12. klo 10–18.
Ukko-Kolin rinteillä avataan päärinne Pielinen (nro 3), joka on 1 000 metriä pitkä ja vaikeustasoltaan punainen. Lisäksi avautuu alkeisrinne (nro 5b).
Hisseistä avautuvat tuolihissi ja mattohissi.
Muiden rinteiden lumetus etenee ja rinteitä pyritään avaamaan piakkoin lisää.

Samalla kun rinteet aukeavat, liikennöintinsä Joensuusta Kolille ja takaisin aloittaa Ski & Spa -bussi. Ski & Spa -bussi liikennöi lauantaisin ja sunnuntaisin rinnekauden alusta rinnekauden loppuun. Kyyti on varattava ennakkoon viimeistään lähtöä edeltävänä päivänä puhelinnumerosta 020 741 4392. Matkan hinta yhteen suuntaan on 10 € ja menopaluu on 20 €.
Uutuutena Ski&Spa bussi liikennöi tulevana talvena myös matkailukeskus Koli Freetimen kautta.

Pitkän avausviikonlopun jälkeen rinteet ovat aluksi avoinna viikonloppuisin. Rinteet ovat 7.–18.12. avoinna lauantaista sunnuntaihin kello 10–18. Tämän jälkeen 19.12. lähtien rinteet ovat avoinna joka päivä. Laskukautta on tarkoitus jatkaa ainakin 16.4. saakka, ja säiden salliessa jopa toukokuun alkuun saakka.

Hartaasti odotetut alkutalven pakkaset ovat mahdollistaneet lumettamisen noin seitsemän vuorokauden verran ja sen myötä ensimmäisten rinteiden avaus on mahdollista.
Toiveissa olisi toki kireämpääkin pakkaskeliä ja mielellään alle -10 jolloin lumentuotto on lähes kolminkertainen -4 asteeseen verrattuna.
Internetistä osoitteesta www.koliski.fi/laskettele voi tarkistaa viimeisimmät tiedot rinteiden osalta sekä hissilippujen ja muiden palveluiden hinnat.

Koli Ski -hiihtokeskuksessa on rinteitä kaiken tasoisille hiihtäjille, alkeis- ja naperorinteistä yli kilometrin pituisiin vaativimpiin rinteisiin. Yhteensä rinteitä on seitsemän, joista jyrkin eli Ukko-Koli (korkeus 212 m) tarjoaa haastetta ammattilaskijallekin. Break Sokos Hotel Koli sijaitsee Ukko-Kolin laella, rinteiden äärellä. Mäkeen pääsee suoraan hotellin pihasta, mikä mahdollistaa sujuvan lasketteluelämyksen.

Break Sokos Hotel Koli on Kolin kansallispuistossa, Ukko-Kolin huipulla sijaitseva uniikki ja levollinen maisemahotelli. Niin hotellin tyylikkäältä spa-osastolta kuin huoneista ja ravintoloista avautuu upea kansallismaisema Pielisjärven yli. 

Kolilla luonto alkaa heti hotellin ovelta. Astu monoihin tai lumikenkiin, hyppää satulaan tai solmi patikkakengät. Lähde nauttimaan hiljaisuudesta ja jylhästä kansallismaisemasta, tätä et löydä mistään muualta. Ulkoilun jälkeen on ihana kylpeä hotellin hemmottelevalla spa-osastolla ja illallistaa maisemaravintolassa. 
Maisemakylpylä Koli Relax Spa -kylpylässä on kahdeksan erilaista allasta, joista kaksi ulkoporeallasta, sekä kolme saunaa. Mukaan kylpijä saa kylpykiulun, joka sisältää Lumenen kylpytuotteita saunapolun eri vaiheissa käytettäväksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Janne Jetsonen, rinnepäällikkö, 050 057 2093
janne.jetsonen@sok.fi

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Pohjois-Karjalan OsuuskauppaPohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO)operoi Ukko-Kolin rinteitä sekä Break Sokos Hotel Kolia. PKO on asiakasomistajiensa omistama kuluttajaosuuskunta, joka tuottaa etuja ja palveluita omistajilleen 13 kunnan ja kaupungin alueella Pohjois-KarjalassaPKO:lla on eri puolilla maakuntaa 128 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä
PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. PKO:n perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Arvomme ovat kilpailukyky ja yhteistä hyvää. PKO operoi alueellaan neljää Sokos Hotellia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Saija Viiliäinen PKO:n kehitysjohtajaksi29.12.2022 12:04:37 EET | Tiedote

KTM Saija Viiliäinen on nimitetty Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) kehitysjohtajaksi ja palveluliiketoiminnoista vastaavaksi johtoryhmän jäseneksi 9.1.2023 alkaen. Viiliäinen vastaa uusien liiketoimintojen kehittämisestä, toimialojen erillisistä kehityshankkeista sekä S-parturi-kampaamoista, S-Kukasta, PKO Hautauspalvelusta ja PKO Lakipalvelun toiminnasta. Viiliäinen siirtyy PKO:lle Terveystalosta, jossa hän on toiminut vuodesta 2019 lähtien aluejohtajana vastaten Joensuun, Mikkelin, Savonlinnan ja Varkauden yksiköistä. Sitä ennen hän toimi Terveystalolla Joensuun ja Lieksan yksikön johtajana. Ennen Terveystaloa Viiliäinen työskenteli yli 16 vuotta Abloyllä toimien muun muassa liiketoiminnan kehityksessä ja Abloyn Baltian myyntiyhtiöiden johtajana. PKO:n johtoryhmän muodostavat 9.1.2023 lähtien toimitusjohtaja Juha Kivelä, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen, talousjohtaja ja matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Antti Varis, kehitysjohtaja Saija Viiliäinen, henki

Valtakunnallinen Vuoden kesätyökäytäntö -kunniamaininta PKO:lle11.10.2022 10:40:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) mahdollisti vuonna 2022 upean kesätyökokemuksen sadalle erityistukea tarvitsevalle nuorelle. Heistä 30:lle eniten apua tarvitsevalle palkattiin tueksi viisi avustajaa. Teko on saanut valtakunnallista tunnustusta, kun se palkittiin Vuoden kesätyökäytäntönä osana Vastuullinen kesäduuni -kampanjaa. Vastuullinen kesäduuni on Suomen suurin kesätyökokemuksia kartoittava selvitys.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme