Lenovo Suomi

Upouudet Lenovo LOQ -pelikannettavat ja LOQ Tower PC aloitteleville pelaajille

Jaa
  • Lenovo LOQ -alabrändi palvelee aloittelevien pelaajien innostusta tehokkailla ja suosituilla tietokoneilla, joilla on sama DNA kuin Lenovon tunnetulla Legion-brändillä.
  • Lenovo LOQ -kannettavia on saatavana sekä 16- että 15-tuumaisina. Niissä on Windows 11 -käyttöjärjestelmä ja suoritinvaihtoehtoina 13. sukupolven Intel® Core- tai AMD Ryzen™ 7000 -sarjan suorittimia ja NVIDIA® GeForce RTX™ 40 -sarjan näytönohjaimia.
  • Lenovo LOQ Towerin muotokieli on rohkeaa, siinä on laajennettava muisti ja pätevät CPU- ja GPU-vaihtoehdot, jotka tekevät siitä sopivan valinnan aloitteleville pelaajille.

--

Pelaamisesta nauttimisen ei tarvitse rajoittua vain huippuluokan pelitietokoneisiin. Tänään julkistettu Lenovo LOQ – äännetään "lock" – antaa vasta aloitteleville pelaajille tarvittavia ominaisuuksia ilman, että ne maksavat maltaita. 

Lenovo LOQ -pelikannettavissa on runsaasti valinnanvaraa. Niihin kuuluvat Intel-pohjaiset Lenovo LOQ 16IRH8- ja Lenovo LOQ 15IRH8 -kannettavat sekä Lenovo LOQ Tower 17IRB8 -pöytätietokone ja AMD-pohjaiset Lenovo LOQ 16APH8- ja Lenovo LOQ 15APH8 -kannettavat. 

Legionin innoittamana LOQ-koneissa on Legion-kannettavista tutut takaosan I/O-rako ja tuotemerkin tyylitelty "O”. Nämä kaksi brändiä siis tukevat toisiaan palvellessaan yhä laajempaa peliyhteisöä, ja LOQ-tuotteista voi siirtyä sujuvasti käyttökokemukseltaan vastaaviin Lenovon Legion -laitteisiin.

"Uuden Lenovo LOQ -brändin lanseerauksen myötä rakennamme sillan pc-tarjoomassa aloittelevien ja jo pidempään pelanneiden välille", sanoo Lenovon varatoimitusjohtaja ja Intelligent Devices Groupin kuluttajaliiketoimintasegmentin toimitusjohtaja Jun Ouyang. "Lenovo LOQ purkaa pelaamisen esteitä ja antaa entistä useammalle pelaajalle helpon pääsyn pelimaailmaan."

Lenovo LOQ -kannettavat – kulje uusia polkuja pelimaailmassa ja avaa ovi yhteisöihin reaalimaailmassa

Pelaamiseen hurahtaneet saavat nauttia Lenovo LOQ -pelikannettavien valikoiman runsaasta kirjosta riippumatta näytön koosta (15- tai 16-tuumainen), prosessorista (jopa 13. sukupolven Intel Core- tai AMD Ryzen 7000 -sarjan prosessori) tai grafiikasta (NVIDIA GeForce RTX 4060 -kannettavan näytönohjain). NVIDIA-näytönohjaimilla varustetuissa Lenovo LOQ -pelikannettavissa on MUX-kytkentä, joka mahdollistaa integroidun näytönohjaimen ohittamisen NVIDIA Advanced Optimus -ohjelmiston avulla pelaamisen aikana. Näin NVIDIA-näytönohjaimet voivat olla suoraan yhteydessä näyttöön, mikä johtaa korkeampiin fps-lukemiin pienemmällä viiveellä. Peli siis pyörivät sulavammin ja näyttävät entistä paremmilta. Kun et pelaa, MUX-kytkennän avulla kannettava tietokone voi käyttää integroitua grafiikkaa, mikä optimoi akun kestoa.

Laitteiden tehokkaat sisäosat pidetään viileinä jopa neljän lämmönsiirtoputken, kahden tehokkaan tuulettimen ja erittäin suurikokoisten ilmanottoaukkojen ja ulostuloaukkojen avulla, joiden yhteenlaskettu teho on jopa 135 W TDP ja jotka pitävät kannettavan tietokoneen riittävän viileänä ja hiljaisena kirjastossa tai yhteisissä työpisteissä käytettäväksi. Kun on aika ryhtyä pelaamaan, virtuaalimaailmat heräävät henkiin jopa 16-tuumaisella 350 nitin 16:10 WQXGA 165Hz VRR -näytöllä, joka on saatavana1 Lenovo LOQ 16IRH8 ja Lenovo LOQ 16APH8 -malleihin, kun taas Lenovo LOQ 15IRH8 ja Lenovo LOQ 15APH8 -malleissa on jopa 15-tuumainen 350 nitin 16:9 WQHD 165Hz VRR -näyttö1. Molemmat näytöt tukevat myös NVIDIA G-SYNCiä, joka saa pelaajat uppoutumaan peleihin, joissa värit ovat eloisat, kontrasti on terävä ja virkistystaajuus on nopea, jolloin jokainen liike ja toiminta tuntuu saumattomalta.

Kaikissa Lenovo LOQ -kannettavissa oleva Lenovo LA AI -siru – sama, joka löytyy Lenovo Legion -kannettavista – antamassa tehoa Lenovo AI Engine+:lle, joka mukauttaa dynaamisesti tehonkulutusta ja lämpösuorituskykyä ja optimoi pelien ruudunpäivitysnopeuden. Se jopa hyödyntää koneoppimista analysoidakseen käyttötottumuksia ja parantaakseen pelien suorituskykyä entisestään ajan myötä.

Kaikkiin Lenovo LOQ -kannettaviin on saatavana jopa 16 gigatavua 5600 MHz:n DDR5-muistia, ja ne tukevat 32 Gt:n tallennustilaa sekä jopa 1 TB:n PCIe® SSD-levyä (myydään erikseen).2 Kaikissa Lenovo LOQ -kannettavissa on kaksi RAM-muistipaikkaa ja kaksi PCIe-muistipaikkaa RAM-muistin ja tallennustilan lisäämistä varten.

16-tuumaisissa Lenovo LOQ -pelikannettavissa on 80 Whr:n akku, joka tarjoaa jopa 7 tunnin akunkeston3 ja tukee Super Rapid Charge Pro4 -toimintoa, joka nopeuttaa latausta ja pidentää akun kestoa, kun olet liikkeellä. 15-tuumaisissa Lenovo LOQ -pelikannettavissa on 60 Whr:n akku jopa 6 tunnin akunkestolle3. Akku tukee Super Rapid Charge5 -latausta. Kaikissa kannettavissa tietokoneissa on USB-C®-portti, mikä parantaa käytettävyyttä myös matkustettaessa.

Sekä 15- että 16-tuumaisissa Lenovo LOQ -kannettavissa on täysikokoinen Lenovon pelinäppäimistö, jossa on numpad-ominaisuudet, 1,5 mm:n näppäinliike, 100-prosenttinen anti-ghosting-tekniikka sekä valinnainen 4-alueinen RGB-taustavalo. Kaikki on sijoitettu kestävään, sinisellä värillä korostettuun Storm Grey1 -polymeerirunkoon, joka on testattu MIL-STD 810H6 -standardien mukaisesti, ja uusi Lenovo LOQ -logo on näkyvästi kannessa.

Tiukkaa tavaraa eikä höttöä – Lenovo LOQ Tower 17IRB8 ja Lenovo LOQ Tower 17IRB8

Lenovo LOQ Tower on luonnollinen valinta aloitteleville pelaajille, jotka haluavat pöytätietokoneen. Se toimii alusta lähtien erinomaisesti ja on laajennettavissa tulevaisuutta ajatellen. Tilavan 17L-rungon etuosan sinisellä korostetut 2D- ja 3D-raidalliset kuviot ovat osoitus yhteydestä Lenovo Legion-sarjaan, ja ne eivät ainoastaan näytä teräviltä, vaan tarjoavat myös tehostetun ilmanvaihdon, joka antaa jopa 13. sukupolven Intel Core i7-13700 -suorittimen ja jopa uusimpien NVIDIA RTX 40 -sarjan näytönohjainten tuulettua raskaiden pelisessioiden aikana. 

Muistia on lisättävissä jopa 32 Gt 3200 MHz:n DDR4 RAM asti, ja tallennusvaihtoehtoja on runsaasti: jopa 2 Tt 3,5 tuuman 7200RPM SATA HDD2, 1 Tt PCIe NVMe™ TLC M.2 2280 SSD2 ja tuki jopa 1 SSD- ja 2 HDD-levylle (kumpikin myydään erikseen). Laite on myös yhdistettävissä verkkoon Wi-Fi 6e7:n tai 2,5 GHz:n LAN-portin kautta. Lenovo LOQ Tower 17IRB8 pakkaa siis kilpailukykyisen laitteiston komeaan runkoon, jossa on tilaa kasvaa pelaajan mukana.

Aivan kuten Lenovo Legion -koneissa, kaikissa Lenovo LOQ -koneissa on saatavilla Windows 11 sekä 3 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -paketti 8,9, jotta pelaajat voivat tietokoneen käyttöön ja aloittaa pelaamisen heti. Lenovo Legion Arena -sovelluksen avulla käyttäjät voivat tallentaa kaikki suosikkipelinsä eri pelialustoilla yhteen kirjastoon, josta ne ovat helposti saatavilla ja nopeasti käynnistettävissä. Mukana on myös Lenovo Vantage, joka tarjoaa mukautuksia ja säätöjä laitteen suorituskyvyn maksimoimiseksi kaiken kattavan työkalupaketin avulla, mukaan lukien ylikellotuksen säätimet, tekoälysuorituskyvyn viritys ja reaaliaikainen suorituskyvyn mittaristo. Nahimic by SteelSeriesin 3D-ääni ja yksinkertaiset sekoitus- ja äänen suoratoisto-ohjaimet mahdollistavat kristallinkirkkaan kommunikoinnin tiimikavereiden välillä pelin aikana. Jokainen Lenovo LOQ -laite on myös oikeutettu Lenovon Premium Care 10 -tukipalveluun, joka tarjoaa henkilökohtaista laitteisto- ja ohjelmistoapua asiantuntijateknikoilta ja nopeat korjaukset tarvittaessa.

--

Hinnoittelu ja saatavuus11:

  • Lenovo LOQ 16IRH8 (Intel) tulee saataville kesäkuussa 2023 ja sen hinta on alkaen 1199,00 euroa. 
  • Lenovo LOQ 16APH8 (AMD Ryzen) tulee saataville kesäkuussa 2023 ja sen hinta on alkaen 1149,00 euroa 
  • Lenovo LOQ 15IRH8 (Intel Core) tulee saataville toukokuussa 2023 ja sen hinta on alkaen 1149,00 euroa.
  • Lenovo LOQ 15APH8 (AMD Ryzen) tulee saataville kesäkuussa 2023 ja sen lähtöhinta on 1099,00 euroa.
  • Lenovo LOQ Tower 17IRB8 (Intel Core) tulee markkinoille toukokuussa 2023 ja sen lähtöhinta on 799 euroa.11

-- 

Kuvia median käyttöön löytyy täältä sekä tiedotteen liitteinä.

 

Color and panel options may vary per geography and availability. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features, and specifications at any time without notice. 
Actual available capacity is less and varies due to many factors, including formatting, partitioning and operating system, etc. which utilize part of this capacity. The available capacity may change with software updates. 
All battery life claims are approximate and based on two methods of testing including MobileMark® 2018 battery life benchmark (with 200nits brightness and default volume level) and continuous 1080p video playback on the latest update of Windows 11 and up (with 150nits brightness and default volume level). Actual battery life will vary and depends on many factors such as product configuration and usage, software use, wireless functionality, power management settings, and screen brightness. The maximum capacity of the battery will decrease with time and use.  
Super Rapid Charge Pro: 10-min charge is up to 0~40% capacity, 30-min charge is up to 0~80% capacity, 60-min charge is up to 0~100% capacity in MS/S3/S4/S5 mode. Must use charger included with device; battery must be substantially depleted; charging rate slows as charging progresses. All battery life claims are approximate and based on two methods of testing including MobileMark® 2018 battery life benchmark (with 200nits brightness and default volume level) and continuous 1080p video playback on the latest update of Windows 11 and up (with 150nits brightness and default volume level). Actual battery life will vary and depends on many factors such as product configuration and usage, software use, wireless functionality, power management settings, and screen brightness. The maximum capacity of the battery will decrease with time and use.
Super Rapid Charge: 10min charge 0~30% capacity, 30min charge 0~70% capacity, 80min charge 0~100% capacity in MS/S3/S4/S5 mode. Must use charger included with device; battery must be substantially depleted; charging rate slows as charging progresses. All battery life claims are approximate and based on two methods of testing including MobileMark® 2018 battery life benchmark (with 200nits brightness and default volume level) and continuous 1080p video playback on the latest update of Windows 11 and up (with 150nits brightness and default volume level). Actual battery life will vary and depends on many factors such as product configuration and usage, software use, wireless functionality, power management settings, and screen brightness. The maximum capacity of the battery will decrease with time and use.
MIL-STD 810H establishes a methodology for testing products against environmental stresses.  There are limitations inherent in all laboratory testing and therefore consumers should not assume that a computer which passes a laboratory test will also survive when subjected to the same stress under real world conditions.  Abuse, like that contained in MIL-STD 810H, is not covered under warranty.
Requires separately purchased Wi-Fi router and plan that may vary by location. Additional terms, conditions and/or charges apply.  Connection speeds will vary due to location, environment, network conditions and other factors. 
8 Credit card required. Unless you cancel, you will be charged the then current regular membership rate when the promotional period ends. Terms and exclusions apply. After term, active membership required to play games and online multiplayer. Game catalog varies over time, region, and by device. DLC sold separately; if a game is removed from catalog or your membership ends, you will need to purchase the game separately to use your DLC. If you’re already an Xbox Live Gold and/or Game Pass for Console/PC member, any days remaining in your membership(s) will be converted to Ultimate using a conversion ratio. Future code redemptions also subject to conversion ratio. All conversions to Ultimate are final. Details and system requirements at www.xbox.com/gamepass. Offer valid in all Xbox Game Pass markets excluding Russia. Digital Direct: Your digital content will be delivered directly to your device during set up; no codes required
9 Current Xbox Game Pass subscribers will receive an additional 3 months added to their subscription.
10 Premium Care offerings are subject to availability. Service levels may vary by geographic location. Lenovo reserves the right to alter product offerings and specifications at any time, without notice.
11 Prices may not include tax and do not include shipping or options and are subject to change without notice; additional terms and conditions apply. Reseller prices may vary. On-shelf dates and color options may vary by geography and products may only be available in selected markets. All offers subject to availability. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice. 
12 Features may vary by geography and may only be available in selected markets. All offers subject to availability. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice. 
13 Maximum supported memory speed may vary and is contingent on the processor.
 
LENOVO, LENOVO LEGION and LENOVO LOQ are trademarks of Lenovo. Intel, Intel Core and vPro are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. AMD, RYZEN, Radeon and FreeSync are trademarks of Advanced Micro Devices. NVIDIA, GEFORCE and RTX are trademarks of NVIDIA Corporation. Inc. Wi-Fi is a trademark of Wi-Fi Alliance. USB Type-C® and USB-C® are registered trademarks of USB Implementers Forum. The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Lenovo is under license. All other trademarks are the property of their respective owners. ©2023 Lenovo

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 21/22 oli 70 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovon ThinkReality VRX pian saatavilla Suomessa31.5.2023 08:05:00 EEST | Tiedote

Uuden tason kompakti VR-headset, jossa on sekatodellisuusominaisuudet immersiiviseen työntekoon, koulutusratkaisuihin ja 3D-suunnitteluun Kokonaisvaltaista yritysratkaisua tukee pilviohjelmistot, kattavat tietoturvaominaisuudet ja -palvelut liiketoiminnan suojaamiseksi ja edistämiseksi Kasvava avoin XR-sovellusten Snapdragon Spaces -ekosysteemi suosituimpiin yrityskäyttötapauksiin. Yrityskäyttöön tarkoitettu ThinkReality™ VRX -headset on tulossa saataville ympäri maailmaa, myös Suomessa. Immersiivinen, mukavakäyttöinen, linjakas ja kuuden vapausasteen (6 Degrees of Freedom, 6DoF) VR-ratkaisu pyörii Snapdragon® XR2+ Gen 1 -suorittimella ja tuo täysväriset, korkearesoluutioiset pass-through-ominaisuudet sekatodellisuussovelluksiin. ThinkReality VRX:n tukena on myös kattava palvelupaketti, joka auttaa organisaatioita ottamaan teknologiasta täyden hyödyn irti. ThinkReality VRX:n lähtöhinta on 1 299 euroa, ja sen odotetaan olevan saatavilla Suomessa kesäkuusta 2023 alkaen. Hinnoitteluun vai

Lenovon kannattavuus hyvällä tasolla nopeiden muutosten vuonna24.5.2023 11:35:31 EEST | Tiedote

Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) julkisti tänään koko vuoden tuloksensa, jonka mukaan konsernin liikevaihto oli 62 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja nettotulos 1,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria eli 1,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria muiden kuin Hongkongin tilinpäätösstandardien (HKFRS) [1] perusteella. Kannattavuus oli vakaa, sillä bruttomarginaali ja käyttökate olivat molemmat 18 vuoden kärkitasoa ja nettokate pysyi ennallaan edellisvuoteen verrattuna. Vaikka konsernin liikevaihtoon vaikutti laitemarkkinoiden heikkeneminen, muiden kuin pc-liiketoimintojen liikevaihto nousi tilikauden korkeimmalle tasolle eli lähes 40 prosenttiin, mikä johtui Lenovon monipuolisten kasvumoottoreiden, Solutions and Services Groupin (SSG) ja Infrastructure Solutions Groupin (ISG) liikevaihdon kasvusta ennätykselliseen 6,7 miljardiin Yhdysvaltain dollariin ja 9,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin, jotka kasvoivat 22 prosenttia (SSG) ja 37 prosenttia (ISG) edellisvuoteen verrattuna. Toimialan ja ma

Lenovo edistää koulutusjärjestelmän digitaalista muutosta uusilla konsultointipalveluilla, teknologioilla ja resursseilla30.3.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkisti tänään Bett UK -tapahtumassa uudet konsultointipalvelut, jotka tukevat kouluja strategisessa suunnittelussa ja opettajien ammatillisessa kehittämisessä. Auttaakseen opettajia, oppilaita ja it-hallinnoijia omaksumaan ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa, Lenovo tekee ed tech -resursseista helpommin saatavia ja tukee parempia oppimistuloksia. Lenovo esitteli myös ThinkVision S-sarjan tehokkaan ja interaktiivisen suurkuvanäytön helpottamaan teknologian integroimista luokkahuoneeseen. Digitaalisen muutoksen edistäminen opetuksessa Opiskelu muuttuu nopeammin kuin koskaan digitaalisen teknologian yleistymisen myötä luokkahuoneissa ja työpaikoilla. Oppilaat valmistautuvat nykyään työpaikkoihin ja -uriin, joita ei aiemmin vielä osattu kuvitella. Näitä ovat esimerkiksi liitettävät- ja mobiililaitteet, tekoäly (AI), robotiikka ja automaatio, data-analytiikka ja muut teknologiatrendit, jotka vaativat uusia taitoja neljännessä teollisuuden vallankumouksessa. Lenovo tukee koul

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme