Suomen Seniorihoiva Oy

Uusi kotimainen hoiva-alan yritys aloittaa palvelutoimintansa

Jaa
Suomen Seniorihoiva Oy käynnistää palvelutoimintansa viidessä eri kunnassa tiistaina 15.11.2016. Toiminta laajennetaan vähitellen koko Suomeen. Yrityksen missiona on rikastaa senioreiden elämää luomalla heille onnellisia ja unohtumattomia hetkiä sekä helpottamalla heidän selviytymistään omassa kodissaan ja päivittäisissä arjen askareissaan.
Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.

Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen toiminta pohjautuu Aalto-yliopistossa kehitettyyn uuteen liiketoimintamalliin. Yritys rekrytoi tällä hetkellä aktiivisesti työntekijöitä palvelemaan asiakkaidensa henkilökohtaisina avustajina Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja Vantaalla. Yrityksen työntekijät valitaan huolellisesti ja heidät perehdytetään kunkin asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita varten.

”Uskomme vahvasti ikäihmisten haluun asua omassa kodissaan onnellisena elämänsä loppuun saakka. Me teemme siitä mahdollista”, Suomen Seniorihoiva Oy:n toimitusjohtaja Mika Suominen kertoo.

Yritys pyrkii tulevaisuudessa olemaan merkittävä kotimainen toimija ja työllistämään tuhansia työntekijöitä ympäri Suomen. Palvelu on saatavilla suomeksiruotsiksi ja englanniksi.

Ikääntymiseen ja hoiva-alaan liittyviä asioita voi seurata yrityksen ylläpitämästä tietopankista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla työllistäen yli 80 hoiva-alan ammattilaista. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja. www.suomenseniorihoiva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme