Laurea

Valtakunnalliset RESTO2018-kilpailut järjestetään Laureassa 22. - 23.3.

Jaa

Resto-kilpailut ovat restonomien Suomen mestaruuskilpailut, jotka eri restonomeja kouluttavat ammattikorkeakoulut järjestävät vuosittain. Restonomeja kouluttaa Suomessa 13 ammattikorkeakoulua. Kisoissa tulevat restonomit edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa.

Haluamme kutsua teidät tutustumaan Restonomi-koulutuksen vuoden tärkeimpään tapahtumaan. Kahden päivän aikana Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää eri tapahtumakokonaisuuksia, joihin teillä on mahdollista osallistua. Ohjelma löytyy RESTO2018-sivuilta.

Resto-kilpailut ovat restonomien Suomen mestaruuskilpailut, jotka eri restonomeja kouluttavat ammattikorkeakoulut järjestävät vuosittain. Restonomeja kouluttaa Suomessa 13 ammattikorkeakoulua. Kisoissa tulevat restonomit edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa.

Tänä vuonna on vuorossa Laurean ja BarLaurean, Suomen palkituimman opetusravintolan,järjestämä kaksipäiväinen tapahtuma. Teemana on Urban Port ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnassa. Urban Port kuvaa pääkaupunkiseudun asemaa kansainvälisille markkinoille alan toimijoille ja yrittäjille ja pääkaupunkiseudun merellistä ympäristöä ja sen tuomia mahdollisuuksia monipuolisille raaka-aineille ja lähiruualle. Vastuullisuus liiketoiminnassa on esillä kaikissa kilpailutehtävissä ja koko tapahtuman toiminnassa.

Elämyksellisen asiakaskokemuksen tuottamiseen tarvitaan alan huippuja, jotka toimivat yhteen. Laurean RESTO2018 -kilpailua ei olisi ollut mahdollista järjestää ilman meidän upeita yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teemme jatkuvasti yhteistyötä menestyksekkäässä Living Lab ravintolassamme Bar Laureassa ja muussa opiskelijayhteistyössä. Satoja opiskelijoita on ollut tekemässä RESTO-kisoja lähes vuoden ajan. He ovat tuottaneet monipuolista materiaalia kumppaneistamme RESTOn viestintäkanaviin nettivulle www.resto.fi, Facebookiin ja Instagramiin sekä ovat suunnitelleet ja toteuttavat kisojen kahden päivän ohjelmaa.

Olette tervetulleita tutustumaan RESTO-kilpailuihin ja Laurean tapaan kouluttaa tulevia alan ammattilaisia kovassa nousussa olevalle ravintola- ja matkailualalle. Suosittelemme osallistumista Leppävaaran kampuksella (Vanha Maantie 9) järjestettävään trendiseminaariin torstaina 22.3 klo 14.45-17.30. Mutta toki olette tervetulleita myös kilpailujen muuhun ohjelmaan. Ilmoittautuminen pia.kiviharju@laurea.fi, 0400-816612.

Lisätietoja:

Pia Kiviharju

Aluepalvelupäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu

Puh. 0400 816 612, pia.kiviharju@laurea.fi

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Robotit helpottamassa hoitohenkilön arkea sairaaloissa21.11.2018 14:15Tiedote

Tutkimusten mukaan hoitohenkilöstön työajasta jopa 30 prosenttia menee muuhun kuin varsinaiseen hoitotyöhön. Siksi robotit voisivat soveltua erinomaisesti fyysistä työvoimaa vaativiin rutiininomaisiin tehtäviin. Carea ja Pohjola Sairaala ovat mukana Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun ylimaakunnallisessa yhteistyöhankkeessa, jossa kehitetään uutta ja innovatiivista ratkaisua pienten jätejakeiden keräämiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme