Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtori uudistaa organisaationsa vuoden 2022 alusta

Jaa

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori uudistaa organisaationsa vastaamaan uudistettua, asiakaskeskeistä strategiaansa. Strategian ytimessä on visio: haluamme olla asiakkaan onnistumisen mahdollistava ict-kumppani.

”Nykyinen organisaatiorakenne ja tapa, jolla toimimme, eivät tue ketterää asiakastarpeiden ratkaisemista. Nyt luomme onnistumisen edellytykset parantamalla toimeenpanokykyämme jokaisessa yksikössä ja toiminnossa. Tämä tarve on tullut sekä henkilöstöltämme että asiakkailtamme”, toimitusjohtaja Tero Latvakangas kertoo taustoista.

Muutoksen näkyminen sidosryhmille

Tavoitteena on, että Valtorin toiminta näkyy asiakkaille pidemmällä aikavälillä yhä asiakaslähtöisempänä, tehokkaampana ja sujuvampana.

Rakenteellisessa muutoksessa selkiytetään vastuut, roolit ja päätöksenteko. Tarkoituksena on varmistaa, että asiakkaiden tarpeet ohjaavat Valtorin tekemistä. Esimerkiksi palvelukehityspanostusten suuntaamisesta päätetään jatkossa asiakaskokemuksesta vastaavassa yksikössä. Samalla asiakasrajapinnan kykyä kartoittaa ja ohjata näitä valintoja vahvistetaan.

”Asiakkaiden ja kumppaneiden suuntaan uudistus voi alkuvaiheessa tuoda esimerkiksi muutoksia yhteyshenkilöihin. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin varmistamaan työn jatkumisen häiriöttä muutoksen ylimenoaikana. Loppuvuoden ajan toimimme normaalisti nykyisellä organisaatiolla ja vastuilla”, Tero Latvakangas toteaa.

Valtorissa on vuoden 1.1.2022 alkaen seitsemän tulosyksikköä:

  • Asiakaskokemus,
  • Yhteiset palvelut,
  • Tori-palvelut,
  • Tuve-palvelut,
  • Henkilöstökokemus,
  • Talous ja tehokkuus sekä
  • Viestintä ja markkinointi.

Lisätietoja:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus ValtoriVuonna 2014 perustettu Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaan ja sitoutuneimman valtionhallinnon ICT:n asiantuntemuksen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme