Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtorin toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorissa 1.5.2021 aloittanut toimitusjohtaja Tero Latvakangas on irtisanoutunut. Hän toimi aikaisemmin Valtorin tuotantojohtajana.

”Lähdin tehtävään todella kunnianhimoisella otteella toiveenani uudistaa Valtorin toimintaa niiltä osin, joissa emme ole saaneet toimintaa vuosien aikana toimimaan riittävästi. Päivitimme strategiamme viime vuonna, ja uudistettu strategia on saanut kiitosta sekä asiakkailta että valtorilaisilta. Strategiaa tukeva organisaatiomuutos ehdittiin toteuttaa rakenteellisesti ja toimintatapauudistus saatiin hyvään alkuun”, Tero Latvakangas toteaa.

”Minusta on tehty Helsingin poliisille tutkintapyyntö esteellisyyteen liittyen. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että on selvempää ja Valtorin etu, että väistyn tässä kohden.”

Valtorin toimitusjohtajan sijaisena toimii Valtorin asiakaskokemusjohtaja Paula Kujansivu. Valtiovarainministeriö käynnistää uuden toimitusjohtajan haun. Valtorin muu johto ja työryhmät jatkavat toimintatapojen uudistamisen hallitun loppuun saattamisen.

”Haluan kiittää teitä kaikkia valtorilaisia hyvästä työstä ja sitoutumisestanne valtionhallinnon ICT-palveluiden laadukkaaseen tuottamiseen. Uskon vahvasti Valtorin kykyyn ja osaamiseen selviytyä myös tässä haastavassa turvallisuustilanteessa. Lisäksi haluan kiittää asiakkaitamme todella hyvästä yhteistyöstä.”

Lisätietoja:

  • VM osastopäällikkö Jarkko Levasma, p. 050 433 4891
  • VM viestintäjohtaja Johanna Vesikallio, p. 040 722 4092
  • Valtori Paula Kujansivu, p. 040 675 4602

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus ValtoriVuonna 2014 perustettu Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaan ja sitoutuneimman valtionhallinnon ICT:n asiantuntemuksen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion yhteisten ICT-palveluiden tuottajan tietoturva vahvalla pohjalla – Valtorin ISO27001 -sertifikaatin voimassaolo jatkuu2.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Valtion tietoturva on yhä tutkitusti vahvalla pohjalla. KPMG IT Sertifiointi toteutti Valtorille ISO 27001 -standardin mukaisen kokonaisturvallisuuden hallintajärjestelmän seuranta-arvioinnin vuoden 2022 lopussa. Sertifikaatin kattavuuteen kuuluvat Valtorin tuottamien turvallisuusverkkopalveluiden viestintätekniset palvelut ja päätelaitepalvelut sekä Valtorin tietoturvapalvelut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme