Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vanhan Vaasan koulu siirtyy etäopetukseen

Jaa

Vanhan Vaasan alakoulu siirtyy etäopetukseen 8.9. koulussa todettujen koronavirusaltistusten vuoksi.

Koulussa on todettu yksi koronatartunta. Vanhan Vaasan koulu toimii väistötiloissa Palosaaren entisen koulun tiloissa. Oppilaat kuljetetaan tilausajokuljetuksilla aamuisin kouluun ja iltapäivisin takaisin Vanhan Vaasan alueelle.  

Kuljetuksien aikana eri luokkien oppilaiden sekoittumista keskenään ei voida estää eikä siten mahdollisia altistumisia ole mahdollista yksilöidä. 

Tästä syystä koko koulu siirtyy etäopetukseen 8.-10.9. koulutoimenjohtajan päätöksellä. 

Altistuneita oppilaita on 14 ja yksi henkilökuntaan kuuluva. Kaikki altistuneet on asetettu karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. 

Kaikkien oppilaiden huoltajia sekä henkilökuntaa on tiedotettu tapahtuneesta. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den 18 september är det hälsovårdarnas dag – de vårdar kommunbor från vaggan till graven17.9.2021 11:59:12 EEST | Tiedote

Hälsovårdarnas arbetsinsats för kommunbornas hälsa är verkligen omfattande och mångsidig. Var och en av oss har fått prata med en hälsovårdare, för de har en viktig roll när det gäller att främja kommunbornas hälsa och välmående från vaggan till graven. Hälsovårdare kan arbeta t.ex. vid mödrarådgivningen, barnrådgivningen, skol- och studenthälsovården samt inom den service som främjar seniorers hälsa.

Terveydenhoitajapäivää vietetään 18.9. – he hoitavat kuntalaisia vauvasta vaariin17.9.2021 11:54:49 EEST | Tiedote

Terveydenhoitajien työpanos kuntalaisten terveyden eteen on todella laaja ja monipuolinen. Jokainen meistä on päässyt ”terkkarin” juttusille, sillä he ovat tärkeässä roolissa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vauvasta vaariin. Terveydenhoitajat voivat työskennellä esimerkiksi äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä ikäihmisten terveydenedistämisen palveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme