Intrum Oy

Velkaneuvontaa Tampereen keskustorilla 7.8.

Jaa

Tampereen keskustorilla saa jälleen kuluttajaneuvontaa viivästyneisiin maksuihin liittyvissä asioissa, kun luotonhallinnan asiantuntijayritys Intrum Justitia pystyttää sinne suositun asiakasneuvontatelttansa.

Intrum Justitian asiakasneuvontateltta Tampereella
Intrum Justitian asiakasneuvontateltta Tampereella

Intrum Justitia tarjoaa ylivertaista asiakaspalvelua niin toimeksiantajilleen kuin heidän asiakkailleen. Muita asiakaspalvelumuotoja tuetaan Suomen kesässä kiertävällä asiakasneuvontateltalla, jolla on mahdollista keskustella asiantuntijoidemme kanssa kasvotusten.

Asiakasneuvontateltalta kuluttajat saavat ohjeita siitä, mistä voi saada apua maksuvaikeuksien kohdatessa ja miten on paras toimia, jos perintäkirje kolahtaa postiluukusta. Kaikkien osapuolten, niin myyjän, laskunsaajan kuin perintätoimiston yhteinen etu on, että rästiin jääneen maksun hoitaminen alkaa mahdollisimman pikaisesti. Näin maksajan luottotiedot pysyvät puhtaina ja ylimääräiset kulut kurissa.

Intrum Justitian asiakasneuvontateltta päivystää jo kuudettatoista vuotta Suomen kesässä.

 - Pyrimme tavoittamaan teltalla mahdollisimman monta asiakasta ja kertomaan, kuinka he voivat sopia joustavasti laskuihin liittyvistä asioista, kertoo Intrum Justitian toimitusjohtaja Tommi Sova.

Teltta on avoinna Tampereen keskustorilla maanantaina 7.8. klo 9.00–15.30.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: viestintäasiantuntija Marja Luokomaa, puhelin 040 7297814, marja.luokomaa@intrum.com

Avainsanat

Kuvat

Intrum Justitian asiakasneuvontateltta Tampereella
Intrum Justitian asiakasneuvontateltta Tampereella
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Intrum Oy
Intrum Oy
Hitsaajankatu 20
00811 Helsinki

09 229 111http://www.intrum.fi

Intrum-konserni on Euroopan johtava luotonhallintapalveluiden asiantuntija, joka parantaa palveluillaan toimeksiantajiensa rahankiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. 

Intrum ja Lindorff yhdistyivät 27. kesäkuuta 2017 ja muodostavat nyt yhdessä luotonhallintapalveluiden markkinajohtajan. Vuonna 1898 perustettu Lindorff tarjoaa yrityksille perintä- ja saatavien ostopalvelua sekä laskutus- ja maksutapapalveluita. Vuonna 1923 perustettu Intrum parantaa laajan palveluvalikoimansa avulla toimeksiantajiensa rahankiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta.

Yhdessä Intrum ja Lindorff toimivat 23 Euroopan maassa. Niiden palveluksessa on yhteensä 8 000 terveen talouden asiaa ajavaa työntekijää. Yhdistyneen yrityksen 12 kuukauden pro forma -liikevaihto maaliskuun 2017 loppuun oli 1 352 miljoonaa euroa ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Intrum Justitia AB on listattu pörssissä (Nasdaq Stockholm). www.intrum.fiwww.intrum.comwww.lindorff.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Intrum Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme