Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Veturitie ja Firdonkatu Triplan läheisyydessä edelleen suljettuina turvallisuussyistä

Jaa

Kauppakeskus Triplan alta kulkeva Veturitie sekä Firdonkadun itäpää ovat suljettuina kaikelta liikenteeltä toistaiseksi. Syynä sulkemiselle on kauppakeskuksen seinässä havaitut rakenneviat, jotka voivat aiheuttaa pintalaattojen irtoamisia.

Kauppakeskuksen seinärakenteita tutkitaan parhaillaan. Kadut pidetään varotoimena suljettuina, kunnes paikalle saadaan asennettua riittävät suojarakenteet tai seinärakenteet todetaan tutkimuksissa turvallisiksi.

Suljetut katuosuudet ovat Veturitien kulkuyhteys Triplan ali sekä Firdonkadun kiertoliittymän ja Veturitien välinen osuus. Liikenne on suljettu niin jalankulkijoilta kuin auto- ja pyöräliikenteeltä.

Triplan parkkihalliin voi ajaa normaalisti.

Aiempi tiedote 22.12.2021: Veturitie ja Firdonkatu suljettu liikenteeltä Triplan läheisyydessä turvallisuussyistä 27.12. saakka

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari-Pekka Muilu
Projektinjohtaja, Kaupunkitekniikka
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
09 310 39657
ari-pekka.muilu@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Katseet koilliseen: Koillis-Helsingin ajankohtaiset suunnitelmat kootusti verkkotilaisuudessa 2.2.202224.1.2022 11:56:47 EET | Tiedote

Koillis-Helsinkiin on suunnitteilla paljon uutta; aluekeskusta Malmi muuttuu ja myös muut koillisen alueet kehittyvät ja tiivistyvät. Koillis-Helsingin illassa on tällä kertaa mukana Malmin, Pukinmäen, Viikin, Pihlajamäen, Tapanilan, Suutarilan ja Puistolan ajankohtaisia suunnitelmia. Vuoden ensimmäinen kaupunkiympäristön asioihin keskittyvä Uutta Helsinkiä –verkkotilaisuus järjestetään 2. helmikuuta kello 17.00 koillisen asioista. Tervetuloa kuulolle!

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 20.1.202220.1.2022 20:22:48 EET | Tiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 20.1.2022 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti, kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 3.2.2022. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme