Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Veturitie ja Firdonkatu Triplan läheisyydessä edelleen suljettuina turvallisuussyistä

Jaa

Kauppakeskus Triplan alta kulkeva Veturitie sekä Firdonkadun itäpää ovat suljettuina kaikelta liikenteeltä toistaiseksi. Syynä sulkemiselle on kauppakeskuksen seinässä havaitut rakenneviat, jotka voivat aiheuttaa pintalaattojen irtoamisia.

Kauppakeskuksen seinärakenteita tutkitaan parhaillaan. Kadut pidetään varotoimena suljettuina, kunnes paikalle saadaan asennettua riittävät suojarakenteet tai seinärakenteet todetaan tutkimuksissa turvallisiksi.

Suljetut katuosuudet ovat Veturitien kulkuyhteys Triplan ali sekä Firdonkadun kiertoliittymän ja Veturitien välinen osuus. Liikenne on suljettu niin jalankulkijoilta kuin auto- ja pyöräliikenteeltä.

Triplan parkkihalliin voi ajaa normaalisti.

Aiempi tiedote 22.12.2021: Veturitie ja Firdonkatu suljettu liikenteeltä Triplan läheisyydessä turvallisuussyistä 27.12. saakka

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari-Pekka Muilu
Projektinjohtaja, Kaupunkitekniikka
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
09 310 39657
ari-pekka.muilu@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin päästöt eivät laske odotetusti – Hiilineutraali Helsinki -ohjelmaa päivitetään12.8.2022 12:03:31 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali vuonna 2030. Vaikka merkittäviä päästövähennyksiä on jo saatu tehtyä, kehitys on tavoitteeseen nähden liian hidasta – HSY:n päästölaskennan mukaan kaupungin päästöt pysyivät vuonna 2021 edellisen vuoden tasolla. Hiilineutraali Helsinki -ohjelmalla tähdätään suorien päästöjen vähentämiseen, ja kaupunki vastaa haasteeseen päivittämällä ohjelman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme