Brunnen Communications Oy

Visual Components ostaa Delfoi Robotics Oy:n – Yrityskaupalla se vastaa teollisuuden globaaliin murrokseen

Jaa
Kotimainen 3D-tuotantosimulointiin erikoistunut ohjelmistoyritys Visual Components ostaa pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Delfoi Robotics Oy:n robottien etäohjelmoinnin ohjelmistoratkaisujen toiminnot. Kauppa vahvistettiin 10.10.2022. Sen myötä Visual Components varmistaa itselleen entistä paremmat resurssit globaaliin kasvuun.

Yrityskauppa on luonteva jatkumo pitkälle yhteistyöllemme Delfoin kanssa. Delfoin etähallintaohjelmisto on hyödyntänyt Visual Componentsin 3D-simulointityökaluja jo vuosikymmenen. On erittäin hienoa yhdistää voimat toisen kotimaisen yrityksen kanssa ja vastata yhdessä teollisuuden ja valmistajien digitaalisen siirtymän kasvaviin tarpeisiin. Nyt kun Visual Componentsin valmistamat simulointityökalut täydentyvät robotiikan etäohjelmoinnin ohjelmistoilla, voimme tarjota asiakkaille kokonaisratkaisun, joka kattaa koko tuotantojärjestelmän elinkaaren”, Mikko Urho, Visual Componentsin toimitusjohtaja kertoo.

Yrityskaupan myötä Visual Components suunnittelee investoivansa kehitykseen, myyntiin ja markkinointiin. Yrityksellä on taustalla myönteinen kasvukäyrä. Edellisellä tilikaudella Visual Componentsin liikevaihto kasvoi 45 % ja henkilöstö 25 %. Henkilöstön odotetaan kasvavan arviolta yli sataan ammattilaiseen vuoden 2022 loppuun mennessä mukaan lukien Delfoi Roboticsin 12 henkilöä, jotka siirtyvät Visual Componentsille.

Visual Componentsin tavoitteena on vahvistaa toimintaansa Yhdysvalloissa sekä APAC-alueella, erityisesti Japanissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Tällä hetkellä Visual Componentsin tärkeimmät markkinat löytyvät Euroopasta, erityisesti Saksasta ja Isosta-Britanniasta.

Visual Componentsin 3D-simuloinnin sekä Delfoin Roboticisin etäohjelmoinnin (OLP) ohjelmistoratkaisut auttavat vastaamaan teollisuuden tarpeisiin yhdellä työkalulla

Meneillään oleva teollinen murros sekä Teollisuus 5.0.:n merkityksen kasvu haastavat teollisuuden toimijat etsimään ratkaisuja osaavan työvoiman vajeeseen sekä resurssi- ja energiatehokkuuden haasteisiin. Ratkaisua haetaan automatisoimalla tuotantoa ja ottamalla käyttöön robotiikkaa, jotka täydentävät saumattomasti ihmisten tekemää työtä. Visual Componentsin 3D-simulointi auttaa teollista tuotantoa tekeviä yrityksiä suunnittelemaan, testaamaan, optimoimaan ja kehittämään tuotantolinjoja mahdollisimman tehokkaiksi.

Delfoi Roboticsin OLP-ohjelmistot antavat valmistavalle teollisuudelle mahdollisuuden ohjelmoida robotteja pysäyttämättä tehtaan tuotantoa. Yhdessä 3D-simuloinnin kanssa teknologiat muodostavat tuotantojärjestelmien digitalisoimiseen ohjelmistokokonaisratkaisun, joka vähentää huomattavasti tehtaiden seisokkiaikoja, säästää tuotannon aikaa ja parantaa robotiikkaohjelmointiprosessien tarkkuutta luoden näin samalla myös kustannussäästöjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anni Ruotsalainen
Brunnen Communications
p. 050 307 78 78
anni.ruotsalainen@brunnen.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Brunnen Communications Oy
Kalevankatu 6
00100 Helsinki

http://brunnen.fi

Visual Components

Vuonna1999 perustettu Visual Components on yksi 3D-simuloinnin edelläkävijöistä. Se on useiden johtavien yritysten luotettava teknologiakumppani, joka tarjoaa koneenrakentajille, järjestelmäintegraattoreille ja valmistavalle teollisuudelle yksinkertaisen, nopean ja kustannustehokkaan ratkaisun tuotantoprosessien suunnitteluun ja simulointiin. Visual Componentsin liikevaihto oli 10,9 miljoonaa euroa vuonna 2021. Päätoimipaikka sijaitsee Espoossa, ja lisäksi toimipisteet Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Siirtyäkseen seuraavaan kasvuvaiheeseen ja parantaakseen tuotetarjontaansa Visual Components ostaa Delfoi Robotics Oy:n, joka on robottien etäohjelmoinnin (OLP) ohjelmistoratkaisujen edelläkävijä.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Brunnen Communications Oy

Tunteeko kulttuuri rajoja? Kultuurikompass avaa keskustelun eurooppalaisen kulttuurivaihdon mahdollisuuksista ja haasteista kulttuuripääkaupunki Tarttossa3.5.2023 10:38:22 EEST | Tiedote

Neljäs kansainvälinen Kultuurikompass-foorumi järjestetään tänä vuonna Euroopan kulttuuripääkaupunki Tartossa 18.–19. toukokuuta 2023. Foorumin Tunteeko kulttuuri rajoja? -tapahtuma kokoaa yhteen tapahtumajärjestäjät, luovat taiteilijat sekä päättäjät ympäri Eurooppaa tarkastelemaan kansainvälisen kulttuurinvaihdon eli luovien alojen ammattilaisten mahdollisuuksia ja haasteita päästä työskentelemään ulkomaille. Tapahtuman seminaarit ja työpajat pidetään Viron kansallismuseossa sekä Paino- ja paperitaidekeskus TYPA:ssa.

Kilpailuhaku Suomen vastuullisimmaksi tuotteeksi avattu – tavoitteena kirittää yritysten kilpailukykyä ja kuluttajien kestävää elämäntapaa25.8.2022 09:02:00 EEST | Tiedote

Lokakuussa valitaan ensimmäistä kertaa Suomen vastuullisin tuote. Kilpailu tuo keskusteluun vastuullisuuden määrittelyn haasteet. Samalla se auttaa yrityksiä valmistamaan tuotteita vastuullisemmin ja helpottaa kuluttajia tekemään vastuullisia valintoja. Kuluttajatuotteet tai -palvelut arvioidaan kokonaisvaltaisen vastuullisuusarvioinnin perusteella. Arvioinnin tekee riippumaton, johtavista asiantuntijoista koostuva paneeli, jonka on kutsunut koolle vastuullisuusmuotoilutoimisto ja vastuullisuusteknologia start-up Infine.

Tartto näyttää esimerkkiä kulttuurihallinnon kestävämpään kehittämiseen: Tartu 2024 -hanke opettaa, miten kulttuuri ja taide saadaan tukemaan vihreää siirtymää20.4.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Festivaaleilla ei tarvita tuhansia kaatopaikalle päätyviä muovikuppeja. Luomiseen ei aina tarvita uusia materiaaleja. Konserttien järjestämiseen ei tarvitse käyttää valtavia määriä sähköä. Vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupunki Tartto järjestää verkossa lähetettävän keskustelutilaisuuden ”Kultuurikompass: How To Change The World Through Environmentally Friendly Cultural Management?", jossa esitellään, miten tämän kaiken voi toteuttaa. Viron toiseksi suurimman kaupungin Tarton tavoitteena on olla vastustamaton terveiden, aktiivisten ja onnellisten ihmisten kaupunki.

Viestintätieteiden dosentti, FT Anne Laajalahti vahvistamaan Brunnenin strategisen viestinnän palveluita31.3.2022 07:57:06 EEST | Tiedote

Viestintätieteiden dosentti, FT Anne Laajalahti aloittaa johtavana konsulttina viestintätoimisto Brunnenissa 1. huhtikuuta alkaen. Laajalahti tuo mukanaan mittavan viestintävalmennusosaamisen, sillä hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Inforin koulutus- ja kehittämisjohtajan tehtävistä. Imagoltaan Suomen parhaaksi arvioitu (Taloustutkimus 2021) Brunnen Communications on strateginen viestintätoimisto, jonka asiakkaat edustavat etenkin rakennettua ympäristöä, teknologiaa sekä julkista ja kolmatta sektoria.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme