Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry

Vuoden Välittäjäksi Reija Kaskimäki Ähtäristä

Jaa

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL ry valitsi 70-vuotisjuhlien iltajuhlassa 18.11.2016 Vuoden Kiinteistönvälittäjäksi ähtäriläisen Reija Kaskimäen.

Kaskimäki aloitti kiinteistönvälitysalan yrittäjänä vuonna 1997. Ennen tuota hän ei ollut päivääkään toiminut alalla, vaan rohkeana etelä-pohjalaisena valmistautui itsenäisesti syksyn 1996 LKV-kokeeseen läpäisten sen. Sinnikkyyttä on tarvittu myöhemminkin, kun toiminta on epävarmuudessa elävällä toimialalla vuosien aikana vaihdellut yksinyrittämisestä useamman toimiston vetämiseen. Sinnikkyys on myös palkittu, kun Kaskimäen luotsaamalla Asuntokamari LKV Oy:llä on nykyisin kolmen A:n luottoluokitus.

Kaskimäki on jatkuvasti huolehtinut osaamisensa ylläpitämisestä suorittamalla alan tutkintoja ja käynyt vuosittain ajankohtaiskoulutuksissa. Hänellä on ollut julkisen kaupanvahvistajan oikeudet vuodesta 1998, hän on suorittanut ylemmän kiinteistönvälittäjän diplomin (YKV) vuonna 2001.  Vuodesta 2008 lukien Asuntokamari LKV Oy on ollut SKVL:n Laatuyritys.

Tämän etelä-pohjalaisen kiinteistönvälittäjäyrittäjän aktiivisuus näkyy erilaisissa luottamustehtävissä. Hän on toiminut SKVL:n alueyhdistyksenä toimivan Pohjanmaan Kiinteistönvälittäjät ry:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2000, rahastonhoitajana vuosina 2001-2011 ja varapuheenjohtajana vuosina 2013-2014. Lisäksi hän on 2010-luvulla ollut Pohjanmaan edustajana SKVL:n laatuvaliokunnassa ja alueneuvostossa. Kiinteistönvälitysalan lisäksi Kaskimäen sydäntä lähellä on yrittäjätoiminta. Hän on toiminut Ähtärin Yrittäjät ry hallituksen jäsenenä vuodesta 1998, josta puheenjohtajana 2000-2005, varapuheenjohtajana 2006-2010 ja taas puheenjohtajana vuodesta 2011. Lisäksi hän on ollut Etelä-Pohjanmaan Yrittäjäjien hallituksen jäsen vuosina 2007-2010 ja varajäsenenä vuodesta 2012. Kaskimäellä on luottamustehtäviä myös Ähtärin kaupungilla ja seurakunnassa.

Kaskimäki on tunnettu toiminnastaan kiinteistönvälitysalan puolesta. Hän pyrkiikin kaikilla toimillaan parantamaan kiinteistönvälityksen arvostusta. Pienellä paikkakunnalla kiinteistönvälitys henkilöityy voimakkaasti ja omasta maineesta on pidettävä erityistä huolta. Hän suhtautuu kollegoihinsa lojaalisti ja osallistuu poikkeuksetta alueensa kiinteistönvälittäjien tapaamisiin. Hän tekee tiivistä yhteistyötä niin Ähtärin kaupungin kuin seurakunnankin kanssa toimien näiden sopimusvälittäjänä. Hän tekee hyvää yhteistyötä lehdistön kanssa, myös sosiaalinen media on tämän kiinteistönvälittäjän hallussa.

Kaskimäkeä arvostetaan hänen aktiivisuudestaan ja sitoutumisestaan alan kehittämiseen. Hänen intohimona on olla mukana kehittämässä sähköisiä palveluita, joilla voidaan tehostaa ajankäyttöä. Toiveena on, että kiinteistönvälitysohjelmaan saadaan integroitua niin hyvät sähköiset lomakkeet, ettei tietoja tarvitse enää syöttää kahteen kertaan vaan asiakkaan luona voidaan täyttää ja allekirjoittaa sopimukset sähköisesti.

Vastapainoa kiinteistönvälittäjän arkeen tuovat lapsenlapset, ulkoliikunta, matkustelu, kodin remonttiprojektit ja huonekalujen entisöinti.


SKVL on valinnut Vuoden Välittäjän vuodesta 1987 lähtien. Valintakriteereinä on mm. vähintään viiden vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta, alueellista tai valtakunnallista aktiivista toimintaa kiinteistönvälitysalalla, hyvän välitystavan ja lain mukainen toiminta. Vuoden välittäjän tulee toimia myös alan arvostusta kunnioittavalla tavalla, ja suhtautumisen kollegoihin tulee olla lojaalia.


Lisätietoja:
Reija Kaskimäki, Asuntokamari LKV Oy, p. 040 555 9182
Tero Tahkola, SKVL:n hallituksen puheenjohtaja, p. 0400 695 815
Tiina Aho, SKVL:n toimitusjohtaja, p. (09) 5308 5010


SKVL on maan suurin ja paikallisin alan yrittäjien ja välittäjien verkosto. SKVL auttaa jäseniään menestymään tarjoamalla monipuolisen asiantuntijatuen, koulutuksen ja parhaat sähköiset työvälineet asiakkaiden palveluun.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry
Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry
Annankatu 24
00100 Helsinki

09 5308 500, liitto(at)skvl.fihttp://www.skvl.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry

Suomen Kiinteistönvälittäjien markkinaennuste lomakaudelle 20177.6.2017 06:00Tiedote

Suomen Kiinteistönvälittäjät (SKVL) ovat koonneet yli 1200 välittäjänsä joukosta neljännesvuosittaisen ennusteensa. Markkinoilla on nyt tasaisen positiivinen vire ja talousennusteiden yhä kohoava luottamus tukee asuntokauppaa. Asunnon vaihtoa suunnittelevan on nyt hyvä olla ajoissa liikkeellä, sillä kiinnostavimmat kohteet myydään nopeasti, kun hinta on kohdallaan. ”Jo vuoden 2016 kesä osoitti, että lomaa käytetään nykyään asunnon etsintään ja kauppamäärät eivät laske merkittävästi kesän aikana”, kertoo Suomen kiinteistönvälittäjien toimitusjohtaja Jussi Mannerberg.

Kiinteistönvälittäjät odottavat parempaa loppukesää ja alkusyksyä22.6.2016 09:45Tiedote

LEHDISTÖTIEDOTE 22.6.2016. Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n (SKVL) kesäkuussa toteuttama jäsenkysely osoittaa, että kiinteistönvälittäjät odottavat loppukesää ja alkusyksyä varovaisen optimistisina. Kyselystä kuitenkin ilmenee, että asuntomarkkinat ovat edelleen alueittain hyvin erilaisia. Aiemmin uutisoitu pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoiden piristyminen ei vielä ole levinnyt muualle Suomeen. Uutisointi sen sijaan on levinnyt, mikä on aiheuttanut myyjille ylisuuria hintaodotuksia. ”Pää on nyt parempi pitää kylmänä, sillä välittäjien kokemuksen mukaan liian suuri pyyntihinta pidentää myyntiaikaa. Ylisuuri hintapyyntö johtaa usein myös siihen, että lopullinen kauppahinta jää pienemmäksi kuin jos myynti olisi aloitettu realistisemmalla hintapyynnöllä”, kuvaa SKVL:n toimitusjohtaja Jaana Anttila-Kangas.