Yli 150 000 haluaa onnellisuuskurssille Suomeen

Jaa

Visit Finlandin uusin Find your inner Finn – Master in Happiness -kampanja esittelee maailmalle Suomen matkailun vahvuuksia, luonnonläheistä elämäntapaa ja onnellisuustaitoja. Ensi kesäkuussa joukko kansainvälisiä matkailijoita sukeltaa suomalaisuuteen osallistumalla Järvi-Suomessa pidettävälle onnellisuuskurssille.

Sauna on yksi Suomen matkailun ainutlaatuisista myyntivalteista.
Sauna on yksi Suomen matkailun ainutlaatuisista myyntivalteista.

Maaliskuun alussa alkanut kampanja on herättänyt ennennäkemättömän kiinnostuksen ja keskustelun maailmalla. Kampanjassa kannustettiin ulkomaisia matkailijoita hakemaan mukaan nelipäiväiselle onnelllisuuskurssille Suomeen.

Kurssille saatiin peräti 150 000 hakemusta yli 190 eri maasta. Yli 20 000 ihmistä myös toteutti hakemuksessa pyydetyn sosiaalisen median haasteen.

– Kampanjan saavuttama huomio ja hakemusten määrä ylittivät kaikki odotuksemme. Suomi valittiin kuudennen kerran peräkkäin maailman onnellisimmaksi maaksi, ja tämä ilouutinen lisäsi kierroksia entisestään. Kiinnostus Suomeen matkailukohteena on selkeästi kasvussa, kertoo Heli Jimenez, Visit Finlandin markkinoinnista vastaava johtaja.  

Suomi otsikoissa ja somessa

Kampanjaa koskevia haastattelupyyntöjä on virrannut Visit Finlandille ympäri maailmaa. Monet tunnetut mediat, kuten CNBC, CBS News ja Forbes ovat kirjoittaneet Suomesta ja kampanjasta, ja lehdistöosumia on kertynyt jo tuhansia.

– Vetoapua on saatu myös yllättäviltä tahoilta. Esimerkiksi vaikuttaja Kourtney Kardashian jakoi kampanjan sisältöä omalla Instagram-tilillään 216 miljoonalle seuraajalleen, Jimenez kertoo.

Moni media on ilmaissut myös kiinnostuksensa tulla seuraamaan onnellisuuskurssia paikan päälle. Jimenez kertoo, että tavoitteena on kuitenkin ensisijaisesti rauhoittaa päivät ainutlaatuiseksi ja vaikuttavaksi elämykseksi osallistujille.

Onnea voi opetella ja jakaa

Visit Finland on rakentanut matkailumarkkinointia hyvin tuloksin suomalaisen luonnonläheisen elämäntavan ja onnellisuuden ympärille jo pidemmän aikaa. Suomen vahvuuksina tuodaan esiin lumoavia metsiä, järviä, saaristoa sekä puhdasta ilmaa, tilaa ja hiljaisuutta.

Nelipäiväinen onnellisuuskurssi rakentuu suomalaiseen luontoon ja kulttuuriin liittyviin teemoihin ja valmentajina toimii inspiroivia henkilöitä.

– Uskomme, että onnellisuus on taito, jota voi oppia ja jakaa, ja siksi olemme myös ensimmäinen maa, jolla on oma onnellisuuskurssi. Kesällä pieni joukko matkailijoita pääsee kokemaan ainutlaatuisen elämyksen ja jakamaan tämän kokemuksen omille verkostoilleen. Tämän jälkeen Masterclass of Happiness jatkuu kaikille avoimena, elämyksellisenä sisältösarjana, Jimenez lupaa.

MASTERCLASS OF HAPPINESS

  • Masterclass of Happiness pidetään kesäkuussa Kuru Resortissa, Rantasalmella.
  • Onnelliskurssille on valittu hakemusten perusteella 14 matkailijaa eri puolilta maailmaa.
    Elämys kestää neljä päivää ja on valituille matkailijoille ilmainen.
  • Valmentajat ja valitut matkailijat julkistetaan kampanjasivuilla myöhemmin toukokuussa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Sauna on yksi Suomen matkailun ainutlaatuisista myyntivalteista.
Sauna on yksi Suomen matkailun ainutlaatuisista myyntivalteista.
Lataa
Sauna on yksi Suomen matkailun ainutlaatuisista myyntivalteista.
Sauna on yksi Suomen matkailun ainutlaatuisista myyntivalteista.
Lataa

Linkit

Visit Finland vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuva matkailun edistämisestä. Visit Finland tukee alan yrityksiä ja yritysryhmiä kansainvälisille markkinoille tarkoitettujen matkailupalvelujen kehittämisessä ja markkinoinnissa. Visit Finland on osa Business Finlandia www.visitfinland.fi www.visitfinland.com

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita, edistää matkailua ja investointeja sekä osaajien houkuttelua Suomeen. Organisaatiossa työskentelee 760 asiantuntijaa noin 40 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. www.businessfinland.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Finland

Kestävyysurheilija Deichmann uintijuoksee Suomen saariston läpi ja seikkailee Pohjois-Karjalan ja Kainuun erämaissa6.6.2023 07:25:12 EEST | Tiedote

Saksalainen extreme-urheilija Jonas Deichmann aikoo kesäkuussa edetä Turusta Maarianhaminaan uiden ja juosten. Suomessa vieraillessaan hän tutustuu samalla myös Järvi-Suomen luontoon mm. pyörällä ja kajakilla liikkuen sekä karhukojussa saunoen. Netflixistäkin tuttu Deichmann saapuu Suomeen kansainvälistä matkailua edistävän Visit Finlandin kutsumana.

Plug Power och dess partner planerar tre anläggningar för produktion av grön vätgas i Karleby, Borgå och Kristinestad30.5.2023 14:30:00 EEST | Tiedote

Det amerikanska företaget Plug Power Inc. planerar att utveckla tre produktionsanläggningar för grön vätgas i Finland. Plug är en ledande aktör inom den gröna vätgasekonomin och är noterat på New York-börsen. Företaget levererar nyckelfärdiga vätgaslösningar för den globala gröna vätgasekonomin. Plugs planerade produktionsanläggningar för grön vätgas förväntas skapa cirka 1 000 direkta arbetstillfällen och över 3 000 indirekta arbetstillfällen i Finland.

Plug Power suunnittelee kumppaneidensa kanssa kolmea vihreän vedyn tuotantolaitosta Kokkolaan, Porvooseen ja Kristiinankaupunkiin30.5.2023 14:30:00 EEST | Tiedote

Yhdysvaltalainen Plug Power Inc. suunnittelee rakentavansa Suomeen kolme vihreän vedyn tuotantolaitosta. Plug on johtava vihreän vetytalouden toimija, joka on noteerattu New Yorkin pörssissä. Yhtiö toimittaa vetyratkaisuja maailmanlaajuisesti avaimet käteen -periaatteella. Plugin suunnittelemien vihreän vedyn tuotantolaitosten odotetaan luovan Suomeen 1 000 suoraa työpaikkaa ja yli 3 000 välillistä työpaikkaa.

Plug Power together with its partners plans to develop three green hydrogen production plants in Kokkola, Porvoo and Kristinestad30.5.2023 14:30:00 EEST | Press release

US based Plug Power Inc., a leading provider of turnkey hydrogen solutions for the global green hydrogen economy listed on the New York Stock Exchange, plans to develop three green hydrogen production plants in Finland. Plug’s planned green hydrogen production sites are expected to create around 1,000 direct jobs and over 3,000 indirect jobs in Finland, significantly boosting the local economy.

Yhdysvaltalaisdelegaatio hakee Suomesta ratkaisuja metsä- ja puusektorinsa uudistamiseen23.5.2023 07:33:21 EEST | Tiedote

Team Finland ja Business Finland järjestävät historiallisen laajan metsä- ja puutuoteteollisuuden ja puurakentamissektorin matkan Yhdysvalloista Suomeen 22.–26. toukokuuta. Amerikkalaiset hakevat nyt esimerkiksi tehokkaita ratkaisuja puutalorakentamisella. Liiketoimintamahdollisuus suomalaisille on merkittävä. Matkaan osallistuu lähes 70 amerikkalaista viidestä osavaltiosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme