Laurea

Yliopettaja Seppo Leminen kansainvälisen kansainvälisen tiedejulkaisun viitatuin kirjoittaja

Jaa

Laurean yliopettaja, kauppatieteiden tohtori ja tekniikan tohtori Seppo Leminen nousi kärkisijoille, kun kansainvälinen tiedejulkaisu Technology Innovation Management Review (TIM Review) listasi hiljattain viitatuimpia artikkeleita ja kirjoittajia 10-vuotisen historiansa ajalta.

Leminen on 11 artikkelillaan TIM Review -julkaisun viitatuin kirjoittaja sen 10 -vuotisen historian aikana. Lisäksi yksittäisten artikkeleiden viittausmäärissä Lemisen ja hänen tutkimuskumppaneidensa artikkeli Living Labs as Open-Innovation Networks (2012) on toisella sijalla viitatuimpien artikkelien joukossa. Lemisellä on tutkimuskumppanien kanssa lisäksi kaksi muuta artikkelia 10 eniten viitatun artikkelin joukossa, jotka ovat Managing the Challenges of Becoming an Open Innovation ‎Company: Experiences from Living Labs (2011) sekä Designing Business Models for the Internet of Things (2014).  

Viitatuimpien artikkeleiden top10-listalle nousee myös Laurean yliopettajien Soile Juujärven ja Kaija Pesson artikkeli, Actor Roles in Urban Living LaB: What Can We Learn from Suurpelto, Finland? (2013).

"Hyvä sijoitus viitatuimpien kirjoittajien ja artikkeleiden listauksessa kertoo siitä, että kansainvälinen tiedeyhteisö hyödyntää ja tukeutuu näihin artikkeleihin omissa tutkimuksissaan", kuvailee Seppo Leminen, joka on keskittynyt erityisesti elävien laboratorioiden (living labs) ja ekosysteemisten liiketoimintamallien tutkimukseen.

Kesäkuussa Leminen palkittiin kansainvälisessä ISPIM 2017 - innovaatiokonferenssissa tutkimuskumppaneineen parhaan paperin palkinnolla. Palkittu artikkeli Innovating with service robots in living labs käsittelee innovointia palvelurobottien avulla avoimeen innovaatiotoimintaan perustuvissa elävissä laboratorioissa.

TIM Review on vertaisarvioitu, nouseva ja kansainvälisesti rankattu tiedejulkaisu, jolla on kuukausittain noin 30 000 lukijaa ympäri maailmaa. Avoimen tieteen ns. open access -periaatteiden mukaan toimivaa TIM Review’ta julkaisee kanadalainen Carleton University.

TIM Review'n artikkeli aiheesta: Reflecting on 10 Years of the TIM Review https://timreview.ca/article/1087

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijat verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 22 000 Laurean alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Messut vangeille ja yhdyskuntaseuraamusta suorittaville nyt toista kertaa Suomessa17.5.2018 12:37Tiedote

Helsingin Dallapénpuistossa järjestetään tiistaina 22. toukokuuta toiset rikostaustaisille suunnatut messut. Tänä vuonna myös rikostaustaisten perheet on huomioitu erityisesti messujen ohjelmassa. Vankimessujen tarkoituksena on ohjata ja tuoda tietoa palveluista, joita vangit ja muut rikostaustaiset sekä heidän läheisensä voivat käyttää rangaistuksen aikana ja sen jälkeen. Messuilla esittäytyy asumispalvelujen, oppilaitosten ja työllistymishankkeiden edustajia, päihdetyön yksiköitä, lapsi-, perhe- ja omaistyön palveluja, sekä monia muita palveluntuottajia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme