VR-Yhtymä Oyj

VR Groupin vuoden 2022 vuosiraportti on julkaistu

7.3.2023 09:15:02 EET | VR-Yhtymä Oyj | Tilinpäätös ja toimintakertomus

VR-Yhtymä Oyj, pörssitiedote, 7.3.2023 klo 09.15

VR Groupin vuoden 2022 vuosiraportti on julkaistu

VR-Yhtymä Oyj:n vuosiraportti vuodelta 2022 on julkaistu tänään 7.3.2023. Vuosiraportti sisältää hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, vastuullisuusraportin sekä palkitsemispolitiikan ja palkitsemisraportin. 

VR-Yhtymä Oyj julkaisee hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen myös European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti Extensible Hypertext Markup Language (XHTML) -tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot sekä yhtiön tunnistetiedot on merkitty iXBRL-merkein. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy on toimittanut riippumattoman kohtuullisen varmuuden antavan varmennusraportin koskien VR-Yhtymä Oyj:n suomenkielistä ESEF-tilinpäätöstä. Varmennustoimeksianto on suoritettu ISAE 3000 -varmennustoimeksiantostandardin mukaisesti.

Kaikki yllä mainitut vuoden 2022 vuosiraportin osiot ovat tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostoina ja saatavilla suomeksi ja englanniksi. Lisäksi liitteenä on hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös XHTML-tiedostona. Vuosiraportti julkaistaan tänään suomeksi ja englanniksi myös verkkosivustolla 2022.vrgroupraportti.fi

VR-Yhtymä Oyj

Hallitus

Lisätiedot:
VR Groupin mediadeski, puh. 029 434 7123

Tietoja julkaisijasta VR-Yhtymä Oyj

Olemme matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon vastuullinen palveluyritys, joka luo edelläkävijänä liikkumisen tulevaisuutta Suomessa ja Pohjoismaiden lähimarkkinoilla. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista ja kuljetuksista vankalla 160 vuoden kokemuksella. Samalla kun pidämme yhteiskunnan liikkeessä, kasvatamme sähköisen raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Näin lisäämme hyvinvointia ja kuljetamme kohti hiilineutraalia huomista. 

Yrityksemme on Suomen valtion omistama. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 838,3 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskenteli 5 620 rautaista ammattilaista. Kyydissämme tehtiin 83,9 miljoonaa matkaa ja kuljetettiin 42,7 miljoonaa tonnia tavaraa. Lisäksi laajennuimme 1.7.2022 Ruotsiin, jossa tytäryhtiömme VR Sverigen liikevaihto on yli 300 miljoonaa euroa ja matkamäärä noin 110 miljoonaa vuosittain. Samalla saimme 3 200 uutta kollegaa.  

Haemme aktiivisesti kasvua ja tähtäämme kaikessa toiminnassamme huipulle. Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän yhteiskunta ympärillämme hyötyy – olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye