Naantalin kaupunki

22 naantalilaisyrittäjää tuetaan yritystoiminnan kehittämiseen tarkoitetulla mikroyrittäjien palvelusetelillä

Jaa

Naantalin kaupunki myönsi naantalilaisille mikroyrityksille ja yksinyrittäjille yritystoiminnan kehittämiseen suunnattuja palveluseteleitä tänä keväänä 20 kpl. Palvelusetelihakemuksia tuli yhteensä 43 kpl, joista 36 täytti hakuehdot.

Mikroyrittäjän palvelusetelin hakijoiden ja myönnettyjen seteleiden määrä kasvoi viime vuodesta. Arkistokuva kesältä 2020.
Mikroyrittäjän palvelusetelin hakijoiden ja myönnettyjen seteleiden määrä kasvoi viime vuodesta. Arkistokuva kesältä 2020.

Naantalin Yrittäjät osallistui yritysten kehittymisen tukemiseen kustantamalla vielä kaksi palveluseteliä. Näin 500 euron suuruisia palveluseteleitä voitiin myöntää tänä keväänä yhteensä 22 naantalilaisyritykselle.

Viime vuonna lanseerattu mikroyrittäjien palveluseteli kasvatti kiinnostustaan. Vuonna 2021 hakemuksia tuli 36 kpl ja palveluseteleitä myönnettiin yhteensä 18 yritykselle, 15 kpl kustansi kaupunki ja kolme Naantalin Yrittäjät.

– Osasin odottaa runsaasti hakemuksia, mutta oli kuitenkin lopulta yllätys, että hakemuksia tuli enemmän kuin edellisvuonna. Hakemusten suuri määrä osoittaa, että kaupunkimme yrityksillä on paljon kehitysintoa. Haluan myös kiittää Naantalin Yrittäjiä yhteistyöstä tänäkin vuonna. Kehittyvät ja eteenpäin katsovat yritykset luovat Naantaliin elinvoimaa, hyvinvointia ja uusia työpaikkoja, toteaa Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Lassi Rosala.

– Aihealueet liittyivät tänäkin vuonna vahvasti erilaisiin myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyviin toimenpiteisiin. Useissa hakemuksissa suunniteltiin nettisivujen tai verkkokaupan rakentamista sekä vanhentuneiden sivujen uusimista. Myös erilaisiin video- ja tuotekuvauksiin sekä yrittäjän osaamisen kehittämiseen haettiin palveluseteliä, Rosala jatkaa.

Mikroyrittäjien palveluseteli on suunnattu liiketoiminnan kehittämistä tukevien asiantuntijapalveluiden ostamiseen. Palvelut voivat liittyä myyntiin ja markkinointiin, osaamisen ja johtamisen kehittämiseen, talousasioihin sekä omistajanvaihdokseen valmistautumiseen. Tuki oli haettavissa kaupungin verkkosivuilla maaliskuun 2022 aikana.

Yrittäjät voivat käyttää palvelusetelin 31.12.2022 mennessä. Palvelusetelin arvo on 500 euroa ja sen voi käyttää vähintään 600 euron asiantuntijapalveluiden hankintaan. Palvelusetelissä on 100 euron omavastuuosuus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lassi Rosala
elinkeinoasiamies
Naantalin kaupunki
040 678 3270
etunimi.sukunimi@naantali.fi

Kuvat

Mikroyrittäjän palvelusetelin hakijoiden ja myönnettyjen seteleiden määrä kasvoi viime vuodesta. Arkistokuva kesältä 2020.
Mikroyrittäjän palvelusetelin hakijoiden ja myönnettyjen seteleiden määrä kasvoi viime vuodesta. Arkistokuva kesältä 2020.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Naantalin kaupunki
Naantalin kaupunki
PL 43
21101 Naantali

02 4345 111http://www.naantali.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Naantalin uusi yhteisötaiteilija toteuttaa kulttuuritoimintaa lasten ja nuorten kanssa1.4.2022 14:45:52 EEST | Tiedote

Naantalin kaupungin kulttuuripalvelut on saanut vahvistusta uudesta yhteisötaiteilijasta, kun taiteen maisteri ja kuvataideopettaja Heidi Häyry aloitti tehtävässä maaliskuun alussa. Yhteisötaitelijan tehtävänä on suunnitella, koordinoida ja toteuttaa naantalilaisille lapsille ja nuorille suunnattuja taidehankkeita ja -projekteja kahden vuoden ajan. Häyry tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä naantalilaisten koulujen ja päiväkotien kanssa. Tarkoituksena on järjestää toimintaa koulu- ja hoitopäivien aikana, jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee osallistumaan yhteisötaiteen tekemiseen. Erilaista kulttuuri- ja taidetoimintaa on järjestetty kouluissa ja varhaiskasvatuksessa aiemminkin, mutta yhteisötaiteilijan myötä toimintaan avautuu uusia mahdollisuuksia. – Projektit voivat olla lyhyitä tai pidempiä prosesseja, riippuen yhteisöistä ja heidän mahdollisuuksistaan ja tarpeistaan. Itseäni inspiroi yhteisöllisyyden vahvistaminen niin yksilöiden kesken kuin suuremmassa mittakaavassa

Naantalin kesän ravintolatarjontaa laajennetaan Vanhankaupungin rannassa – kaksi myyntipaikkaa hakuun18.3.2022 14:05:39 EET | Tiedote

Naantalin kaupunki on avannut tänään haun kahden myyntipaikan vuokraamiseksi Siltapuistonaukiolta Naantalin Vanhankaupungin rannassa. Ensisijaisena tarkoituksena on, että myyntipaikkojen toiminta täydentäisi Naantalin Vanhankaupungin rannan muita ravintolapalveluita. Siltapuistonaukio sijaitsee Vanhassakaupungissa Fleminginkadulla, Tuulensuojan edustalla.Myyntipaikat vuokrataan kesäksi ajalle 1.6.–2.10.2022. Valitulle yrittäjälle tai yrittäjille tarjotaan lisäksi mahdollisuus yhden vuoden jatkokauteen 1.10.2023 asti. – Uusi Siltapuistonaukio sijaitsee keskeisellä paikalla Naantalin Vanhankaupungin rannassa. Uskomme, että ensi kesänä Asuntomessujen myötä Naantalin ravintolapalveluille tulee olemaan selvästi keskimääräistä enemmän kysyntää. Siltapuistonaukion myyntipaikoilla haluamme varmistaa, että ruokatarjontaa on kesällä tarjolla sekä asukkaille että matkailijoille riittävästi. Uudet myyntipaikat tarjoavat myös yrittäjille uusia mahdollisuuksia omien palveluiden ja tuotteiden myymise

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme