
Odotettu uutuusravintola Boho & keittiö avataan Jyväskylän ytimeen

Maailmaa syleilevä ravintola on suunnattu nuorille aikuisille, mikä näkyy niin paikan sisustuksessa, aukioloajoissa, menussa kuin cocktail- ja viinilistassakin. Arkisin tarjolla on laadukas After work -buffet ja sunnuntaisin monipuolinen brunssi.
Bohon tarjoilema paletti on uniikin universaali. Skandinaviaan painottuva menu täydentyy trendikkäällä juomalistalla, jonka jokainen komponentti on tarkkaan harkittu. Paketin sinetöivät huippuluokan DJ:t, jotka järjestävät eri teeman mukaisia iltoja aina funkista jazziin ja indiestä reggaeen, elektronisia tuulahduksia unohtamatta.
Menu mukailee trendejä
Bohon keittiöpäällikkönä toimii Tuukka Partanen, joka työskenteli uransa alkuajat eri keittiömestareiden opissa Oulussa ja asettui sittemmin Jyväskylään.
- Tiedossa on skandinaavista ruokaa kansainvälisellä twistillä. Panostamme kotimaisiin raaka-aineisiin ja lähiruoan suosiminen onkin Bohon keittiön yksi olennaisimmista kulmakivistä. Haluamme olla aallonharjalla ja päivittää listaa vaihtuvien ruokatrendien ja kysynnän mukaan – koko henkilökunta on ollut alusta asti vahvasti mukana menun ja koko ravintolakonseptin luomisessa, Partanen kertoo.
Boheemi Boho kutsuu rentoutumaan
Myös ravintolapäällikkö Jani Hernesniemi näkee Bohon vahvuutena juuri monipuolisuuden. Boho sopii mainiosti alkuillan seurusteluravintolaksi, ja miksei yömyöhäänkin asti – ovet suljetaan vasta klo 02.00.
- Perjantai- ja lauantai-iltaisin DJ himmentää valot, lisää volyymiä ja virittää Bohon viikonlopun tunnelmaan. Ravintolaan tulee 110 asiakaspaikkaa ja kesäksi avataan viihtyisä terassi. Halusimme tehdä rennon paikan, jonne jokaisen on helppo tulla. Kannattaa käydä – jo tunnelmankin puolesta, Hernesniemi summaa.
Bohosta voi tilata myös monipuolisen kattauksen omiin juhliin tai vuokrata ravintolan alakerrasta löytyvät saunatilat yksityistilaisuuksia varten. Boho & keittiö kuuluu Priima-Ravintolat Oy:hyn, joka on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
Boho & keittiö
Kauppakatu 41, Jyväskylä
Puh. +358 50 408 2420, www.boho.fi
Aukioloajat:
ma–to 15–24
pe 15–02
la 13–02
su 12–22 (brunssi 12–16)
Lisätiedot:
Jani Hernesniemi, ravintolapäällikkö, puh. +358 408 2420, jani@boho.fi
Tuukka Partanen, keittiöpäällikkö, puh. +358 50 599 7702, tuukka@boho.fi
Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
Avainsanat
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Priima-Ravintolat Oy
Jack the Roosterin uusi entistä tulisempi menu tehty yhteistyössä Poppamiehen kanssa – keväällä grillataan terassilla14.3.2019 08:00:00 EET | Tiedote
Tampereen legendaarinen rock-ravintola ja keikkakeskittymä Jack the Rooster on lanseerannut uuden tulisen listansa. Kaikki suosituimmat annokset, laadukkaat burgerit ja siivet, pysyvät edelleen tarjolla, mutta nyt nautitaan aiempaa chilisemmistä makuelämyksistä. Kelien lämmettyä Roosterin terassilla grillataan Poppamiehen johdolla.
Jack the Roosterista saa nyt rock-bändien suunnittelemia nimikkoburgereita7.10.2016 09:00:00 EEST | Tiedote
Tampereen Jack the Roosterissa rock näkyy syksyllä vahvasti niin annoksissa, artistikattauksessa kuin asenteessa. Oman bändiburgerinsa listalle loivat Popeda, Reckless Love, Stratovarius, Santa Cruz, Uniklubi sekä Brother Firetribe.
Jack The Rooster palaa juurilleen uudistetulla siipi- ja burgermenulla29.2.2016 11:00:20 EET | Tiedote
Lukemattomia kertoja Tampereen parhaan terassin palkinnon pokannut Jack The Rooster tekee maaliskuussa paluun juurilleen. Ruokalista uudistuu, ja sen painopisteenä ovat jälleen laadukkaat burgerit ja tamperelaisten oma kulttiruoka, siivet.
Maailman hauskin persoona Ismo Leikola esiintyy ennen Edinburghin festivaaleja Jack the Roosterissa 23.7.15.7.2015 09:00:00 EEST | Tiedote
Funniest person in the world 2014 -kilpailun voittaja Ismo Leikola esiintyy elokuussa Edinburghin kuuluisilla Fringe-festivaaleilla. Tätä ennen hän vetää kyseisen stand up -show’nsa kaksi kertaa Jack the Roosterissa Tampereella 23. heinäkuuta.
Spelttitortilloista tattikeittoon - Roosterin ruokalistamullistus rokkaa1.10.2014 10:24:32 EEST | Tiedote
Priima-Ravintolat Oy/Mediatiedote 1.10.2014. Miltä kuulostaisi Koskenlaskija®-juustolla täytetty ja pekoniin kääritty lihamureke? Entäpä tortillahodari? Tai kermainen tattikeitto?