
Jack the Roosterista saa nyt rock-bändien suunnittelemia nimikkoburgereita

Legendaarisen Jack the Roosterin tuhti syysmenu ylistää ylpeänä suomalaista rock-musiikkia. Perjantaista 7.10. alkaen ravintola tarjoilee kuuden eri bändin ideoimia rokkiburgereita, joiden raaka-aineet ja makumaailma ovat saaneet inspiraationsa mistäpä muusta kuin musiikista.
- Bändeille annettiin burgerisuunnitteluun vapaat kädet ja lopputulema on aivan uskomaton – kunkin rock-pumpun luonne välittyy annoksista takuulla! Esimerkiksi Popedan Raswaa koneeseen on kunnon äijäburgeri 220 gramman naudanlihapihvillä, Philadelphia-juustolla, chili-chorizopaistoksella ja valkosipulimajoneesilla. Reckless Loven Back to Paradise taas on kevyempi setti leivitetyllä kananrintafileellä, grillatulla ananaksella, juustolla ja paahdetulla paprika-chilimajoneesilla höystettynä, Jack the Roosterin keittiöpäällikkö Susanna Määttänen kertoo.
Bändit lähtivät nimikkoburgereiden suunnittelutyöhön innoissaan, mikä välittyy lautasella kekseliäinä kulinaristisina kombinaatioina.
- Burgerimme kuvastaa meitä täydellisesti – sillä saa rahoilleen vastinetta ja määrähän korvaa laadun. Taste of Champion on simppeli, toimiva ja vaikutuksen tekevä kokonaisuus, johon on vaikea kyllästyä! Emme keksi ketään, kelle tämä burgeri ei sopisi ja aiomme ehdottomasti tulla testaamaan lopputuloksen bändin kanssa. Jack the Rooster on meidän ehdoton suosikkibaari, Brother Firetriben jäsenet latelevat yhdestä suusta.
Day Trip -tarjoukset ja klubi-illat pitävät syysviikot vilkkaina
Menu pidetään jatkossakin monipuolisena. Uutuushampurilaisten lisäksi tarjontaa löytyy maittavasta fingerfoodista salaatteihin ja grilliherkuista siipiin. Jack the Roosterin uudet Day Trip -viikkotarjoukset kutsuvat nauttimaan listan antimista entistä edullisemmin.
- Keskiviikkoisin vietetään 10-burgeripäivää eli hamppariannokset kustantavat nimensä mukaisesti vain kympin. Taco-torstaisin puolestaan hellimme tex mex -makujen parhaimmistolla ja siipisunnuntaisin tarjoamme burgerin tilaajille siipiannoksen veloituksetta, Määttänen jatkaa.
Myös tulisuudellaan mainetta niittänyt Death Burger saa jatkoa uuden Hell Hound -hodarin muodossa.
- Hell Hound on kuumaakin kuumempi maustemakkarahodari, jonka välistä löytyy lisäksi naudanniskaa, coleslaw’ta, BBQ-majoneesia, paahdettua sipulia ja chiliä. Hell Houndista selviävät saavat nimensä ansaitusti meidän Hall of Fame -listalle, hän summaa.
Syksy pysyy livemusiikista ja muusta ohjelmasta totutusti aktiivisena. Esimerkiksi sunnuntaisin Jack the Roosterissa alkavat uudet klubi-illat tuttujen tamperelaismuusikoiden johdolla, missä isäntinä toimivat muun muassa Olli Anttila, JC Halttunen sekä Noora Louhimo. Lisäksi iltoja ilahduttavat viikoittaiset Kimble-turnaukset ja erittäin edulliset hinnat.
Priima-Ravintoloihin kuuluva Jack the Rooster on osa ravintolayhtiö Restamax Oyj:tä. Tutustu teemamenuun alla.
EAT LIKE THE ROCKSTARS -BURGERS
Seuraavat burgerit on kehitetty yhdessä rock-kukkojen kanssa.
Reckless Love: Back to Paradise 16 €
Briossisämpylän välissä maissipaneroitua kanan rintafileetä, emmentaljuustoa, grillattua ananasta ja paahdettua paprikachilimajoneesia. Lisäpotkua Poppikselta pyydettäessä.
Brother Firetribe: Taste of the Champion 15 €
Briossisämpylän välissä pariloitu naudan täyslihapihvi, cheddarjuustoa, karamellisoitua punasipulia, ketsuppia ja tryffeliaiolia. Huom! Tässä pihvi on roseeta, ihan vaan koska se on parasta niin =)
Popeda: Raswaa Koneeseen 19,20 €
Pariloitu naudan 220 g täyslihapihvi pekoni-cheddar-sydämellä, Philadelphia-juustoa, chili-chorizopaistosta sekä valkosipulimajoneesia herkullisen briossisämpylän välissä. Suositellaan oluen kanssa nautittavaksi.
Uniklubi: Kukka 15,50 €
Paahdetun ruisleivän välissä kikhernepihviä, paistettua kananmunaa, karamellisoitua punasipulia, suolakurkkua, rucolaa, sinappia ja valkosipulimajoneesia.
Stratovarius: Unbreakable 16 €
Briossisämpylän välissä pariloitu naudan täyslihapihvi, cheddarjuustoa, hillottua pekonia, tomaatti, punasipulia, salaattia, suolakurkkua, ketsuppia ja sinappia.
Santa Cruz: Suck my BRGR 16 €
Briossisämpylän välissä pariloitu naudan täyslihapihvi, avokadoa, grillattua ananasta, cheddarjuustoa, reggaekastiketta, punasipulia ja majoneesia.
Kaikki burgerit sisältävät valitsemasi lisukkeen. Tuplapihvi + 3,50 €.
Sides:
Maalaistikkuperunat
Bataattiranskalaiset
Salaatti-mix
Tryffeli-parmesantikkuperunat
Lisätiedot:
Louie So, Priima-Ravintolat Oy, puh. +358 45 678 9628
Jack the Rooster
Satakunnankatu 13, Tampere
Avoinna:
Ke 16–23
To–pe 16–04
La–su 13–04
Ma–ti kiinni
Keittiö avoinna klo 23 asti.
Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
Avainsanat
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Priima-Ravintolat Oy
Jack the Roosterin uusi entistä tulisempi menu tehty yhteistyössä Poppamiehen kanssa – keväällä grillataan terassilla14.3.2019 08:00:00 EET | Tiedote
Tampereen legendaarinen rock-ravintola ja keikkakeskittymä Jack the Rooster on lanseerannut uuden tulisen listansa. Kaikki suosituimmat annokset, laadukkaat burgerit ja siivet, pysyvät edelleen tarjolla, mutta nyt nautitaan aiempaa chilisemmistä makuelämyksistä. Kelien lämmettyä Roosterin terassilla grillataan Poppamiehen johdolla.
Jack The Rooster palaa juurilleen uudistetulla siipi- ja burgermenulla29.2.2016 11:00:20 EET | Tiedote
Lukemattomia kertoja Tampereen parhaan terassin palkinnon pokannut Jack The Rooster tekee maaliskuussa paluun juurilleen. Ruokalista uudistuu, ja sen painopisteenä ovat jälleen laadukkaat burgerit ja tamperelaisten oma kulttiruoka, siivet.
Maailman hauskin persoona Ismo Leikola esiintyy ennen Edinburghin festivaaleja Jack the Roosterissa 23.7.15.7.2015 09:00:00 EEST | Tiedote
Funniest person in the world 2014 -kilpailun voittaja Ismo Leikola esiintyy elokuussa Edinburghin kuuluisilla Fringe-festivaaleilla. Tätä ennen hän vetää kyseisen stand up -show’nsa kaksi kertaa Jack the Roosterissa Tampereella 23. heinäkuuta.
Odotettu uutuusravintola Boho & keittiö avataan Jyväskylän ytimeen24.3.2015 10:00:00 EET | Tiedote
Keski-Suomen ravintolakulttuuri tuntee ytimissään pian kansainvälisen puhalluksen, kun Boho & keittiö avaa ovensa lauantaina 28.3. Jyväskylän ydinkeskustaan Vanhaan Tiilitaloon osoitteeseen Kauppakatu 41.
Spelttitortilloista tattikeittoon - Roosterin ruokalistamullistus rokkaa1.10.2014 10:24:32 EEST | Tiedote
Priima-Ravintolat Oy/Mediatiedote 1.10.2014. Miltä kuulostaisi Koskenlaskija®-juustolla täytetty ja pekoniin kääritty lihamureke? Entäpä tortillahodari? Tai kermainen tattikeitto?