
Jack The Rooster palaa juurilleen uudistetulla siipi- ja burgermenulla

- Palaamme takaisin siihen, mistä aikanaan aloitimmekin. Suositut open burger -avoburgerit palaavat listalle, ja lisäksi meiltä saa nyt perinteisten pienten siipien lisäksi myös suurempia crispy wingsejä. Uusi ruokalista on ottanut vaikutteita Amerikasta ja tarjoamme asiakkaillemme juuri sitä, mitä tamperelaiset tuntuvat rakastavan!, iloitsee Jack The Roosterin ravintolapäällikkö Jesse Salonen.
Uudelta burgerlistalta jokainen löytää makuunsa sopivan pihvin, kun valinnanvaraa löytyy Angus-naudanlihasta ylikypsään possunkylkeen ja lohesta bataatti-falafelpihveihin. Myös siipien ystäviä hemmotellaan, sillä siipikastikevalikoima laajenee entisestään. Poppamiehen suositut siipikastikkeet saavat rinnalleen mm. sweet chili- ja teriyakikastikkeet. Kesäkuntoa tavoitteleville asiakkailleen Jack The Rooster tarjoaa suolaisen, vuohenjuustomoussella ja rucolalla täytetyn vohvelin tai avokadohummuksella ja kookostofulla kyyditetyn sandwichin.
Uusittua ruokalistaa Jack The Roosterissa juhlitaan ennennäkemättömillä siipiarvonnoilla, kun maaliskuun jokaisena aukiolopäivänä asiakkaiden kesken arvotaan 1 kg eli noin 45 kpl siipiä vapaavalintaisella kastikkeella. Palkinto tulee lunastaa kuukauden sisällä voitosta ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Keväällä myös suursuosion saavuttaneet kymppiburgerit palaavat ohjelmistoon. Joka keskiviikko ja torstai tarjolla on kymppiburgerilista, jonka burgerannokset maksavat nimensä mukaisesti 10 euroa. Opiskelijoita Jack The Rooster muistaa kahden euron alennuksella, jonka saa esittämällä voimassaolevan opiskelijakortin.
Jack The Roosterin kevätmenu on voimassa 2.3.2016 alkaen.
Jack the Rooster kuuluu Priima-Ravintolat Oy:hyn, joka on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
Lisätiedot:
Jesse Salonen, ravintolapäällikkö, jesse@jacktherooster.fi, +358 400 413 546
Sari Viljanen, vuoropäällikkö, sari@jacktherooster.fi
Jack the Rooster
Satakunnankatu 13 B
33100 Tampere
Aukioloajat:
ke 16–23
to–pe 16–04
la–su 13–04
Avainsanat
Kuvat

Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Priima-Ravintolat Oy
Jack the Roosterin uusi entistä tulisempi menu tehty yhteistyössä Poppamiehen kanssa – keväällä grillataan terassilla14.3.2019 08:00:00 EET | Tiedote
Tampereen legendaarinen rock-ravintola ja keikkakeskittymä Jack the Rooster on lanseerannut uuden tulisen listansa. Kaikki suosituimmat annokset, laadukkaat burgerit ja siivet, pysyvät edelleen tarjolla, mutta nyt nautitaan aiempaa chilisemmistä makuelämyksistä. Kelien lämmettyä Roosterin terassilla grillataan Poppamiehen johdolla.
Jack the Roosterista saa nyt rock-bändien suunnittelemia nimikkoburgereita7.10.2016 09:00:00 EEST | Tiedote
Tampereen Jack the Roosterissa rock näkyy syksyllä vahvasti niin annoksissa, artistikattauksessa kuin asenteessa. Oman bändiburgerinsa listalle loivat Popeda, Reckless Love, Stratovarius, Santa Cruz, Uniklubi sekä Brother Firetribe.
Maailman hauskin persoona Ismo Leikola esiintyy ennen Edinburghin festivaaleja Jack the Roosterissa 23.7.15.7.2015 09:00:00 EEST | Tiedote
Funniest person in the world 2014 -kilpailun voittaja Ismo Leikola esiintyy elokuussa Edinburghin kuuluisilla Fringe-festivaaleilla. Tätä ennen hän vetää kyseisen stand up -show’nsa kaksi kertaa Jack the Roosterissa Tampereella 23. heinäkuuta.
Odotettu uutuusravintola Boho & keittiö avataan Jyväskylän ytimeen24.3.2015 10:00:00 EET | Tiedote
Keski-Suomen ravintolakulttuuri tuntee ytimissään pian kansainvälisen puhalluksen, kun Boho & keittiö avaa ovensa lauantaina 28.3. Jyväskylän ydinkeskustaan Vanhaan Tiilitaloon osoitteeseen Kauppakatu 41.
Spelttitortilloista tattikeittoon - Roosterin ruokalistamullistus rokkaa1.10.2014 10:24:32 EEST | Tiedote
Priima-Ravintolat Oy/Mediatiedote 1.10.2014. Miltä kuulostaisi Koskenlaskija®-juustolla täytetty ja pekoniin kääritty lihamureke? Entäpä tortillahodari? Tai kermainen tattikeitto?