Storytel Oy

Vera Valan Storytel Original -äänikirjasarja paljastaa loisteliaan paratiisin pimeän puolen

Jaa
Trilleri Pimeyden paratiisi sai alkunsa, kun kirjailija törmäsi Seychelleillä asuessaan voodoo-alttariin rannalla. Tarinan puitteet perustuvat todellisuuteen mutta hahmot ovat fiktiivisiä.

Storytel julkaisee 10. huhtikuuta Vera Valan äänikirjasarjan Pimeyden paratiisi. Monitasoisessa trillerissä yhdistyvät voodoo, kostonhimo ja onneton rakkaus.

Vala kertoo, että ajatus trilleristä syntyi, kun hänelle avautui uusi näkökulma lomaparatiisiin. Parikymmenen Italian-vuoden jälkeen kirjailija muutti perheineen väliaikaisesti Seychelleille.

”Näin paikallisten gris-gris'ksi nimittämän voodoo-alttarin yhdellä pääsaaren autioimmista rannoista. Se avasi silmäni seychelliläisen kulttuurin niille puolille, jotka paikalliset mielellään pimittävät ulkomaalaisilta. Aloin kysellä asiasta sekä paikallisilta että Seychelleiltä pitkään asuneilta ulkomaalaisilta”, Vala sanoo.

Sekoitus luksusta, rikollisuutta ja luonnonparatiisia tarjosivat asetelman, jota kirjailija ei voinut jättää hyödyntämättä.

Kymmenosaisessa äänikirjasarjassa suomalaissyntyinen Sara seuraa miestään Carloa Seychellien saarivaltioon keskelle Intian valtamerta. Pariskunnan toiveena on jättää taakseen aiemmat kovat koettelemukset. Uhkaavien sattumusten verkko kuitenkin kiristyy ja salaisuudet pulpahtelevat pintaan.

Lopulta saarella tapahtuu verityö, jota rikoskomisario Marlowe, Carlon entinen koulukaveri, alkaa selvittää. Rikos näyttää saaneen alkunsa miesten nuoruutta leimanneesta tragediasta: murhasta, joka on jäänyt tähän asti mysteeriksi.

Lähes kaikki trillerissä kuvaillut paikat ja maisemat ovat olemassa, samoin paikallinen voodoo sekä viittaukset historiaan diktatuurin aikana. Useilla henkilöhahmoillakin on esikuvansa todellisuudessa, mutta heidän tarinansa on fiktiota.

Sarjan lukee näyttelijä Iikka Forss ja se on kuunneltavissa Storytel-kirjapalvelussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Kustannustoimittaja Meri Liukkonen
meri.liukkonen@storytel.com
Puh. 050 323 7984

Kuvat

Pimeyden paratiisi -äänikirjasarjan kansikuva
Pimeyden paratiisi -äänikirjasarjan kansikuva
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Käenkuja 3Aa
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on Pohjois-Euroopan johtava äänikirjapalvelu, jonka valikoimasta löytyy yli 150 000 ääni- ja e-kirjaa. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin tahansa. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä jo 16 eri maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Sisko Savonlahdelta Vastaa kysymykseen -niminen Storytel Original -haastattelusarja29.9.2021 13:54:46 EEST | Tiedote

Juuri uuden Kai minä halusin tätä -kirjansa julkaisseelta Sisko Savonlahdelta ilmestyy ääni- ja e-kirjapalvelu Storytelissä Vastaa kysymykseen -niminen haastattelusarja. Sarjassa suorapuheisina tunnetut suomalaiset vastaavat yllättäviin ja vähemmän yllättäviin kysymyksiin, jotka Sisko Savonlahti on löytänyt internetistä. Vastaa kysymykseen on Storytel Original -tuotanto ja kuunneltavissa vain Storytelissä.

Lucinda Rileyn Kadonnut sisar odotetusti Storytelin kesän kuunnelluin kirja - muut menestyjät yllättävät3.9.2021 11:43:40 EEST | Tiedote

Huippusuositun irlantilaiskirjailija Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -sarjan seitsemäs osa nousi odotetusti Storytelin kesän kappalemääräisesti kuunnelluimmaksi kirjaksi. Kymmenestä kuunnelluimmasta kirjasta kuusi oli lastenkirjoja. Top 10:ssä nähtiin myös Storytel Original -julkaisu Sydänjää, jonka ovat kirjoittaneet Camilla Läckberg ja Alexander Karim.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye