Kaskas Media

Kutsu medialle: Tutkimusideoiden pitchausta kirkossa

Jaa
Keskiviikkona Kallion kirkko raikaa tutkimusta! Tervetuloa Research Pitching Goes to Church -tapahtumaan keskiviikkona 20.11. klo 18–20.

Tiede ja tutkimus kuuluvat kaikkialle, myös kirkkoon. 

Siksi Slushin ja Kaskas Median perustaman Skolar-tutkijayhteisön tutkimusideoiden pitchauskilpailu tuo tänä vuonna tutkijat pitchaamaan Kallion kirkkoon. Yleisölle avoimessa ja ilmaisessa tapahtumassa kahdeksan eri maista ja yliopistoista tulevaa tutkijaa pitchaa uuden ja ennenkuulumattoman tutkimusideansa, ja vain kolmessa minuutissa. Research Pitching Goes to Church -tapahtuma pidetään Kallion kirkossa keskiviikkoiltana 20. marraskuuta klo 18–20. 

“Olemme tottuneet näkemään tutkimusta ja tutkijoita vain akatemiassa ja mediassa, vaikka oikeasti tutkimus vaikuttaa meidän jokaisen elämään. Siksi koulutamme tutkijat kertomaan ideansa selkokielisesti ja kutsumme sekä seurakunnan jäsenet että kaupunkilaiset kuulemaan, minkälaisia ideoita nuoret tutkijat tällä hetkellä kehittelevät”, sanoo Skolar-tutkijayhteisön ja tutkimuspitchauskisan johtaja Aurora Airaskorpi.

Tapahtuma on osa Slushin ja Skolarin tutkimusideoiden pitchauskisaa, jonka finaali järjestetään Slushissa perjantaina 22. marraskuuta. Pääpalkintona on 100 000 euron arvoinen Skolar Award tutkimuksen tekemiseen. Finalistit on valinnut akateeminen tuomaristo. Kisan ja palkinnon rahoittaa yhdeksän suomalaista tutkimussäätiötä. 

Kirkossa pitchaavien finalistien tutkimusideat käsittelevät muun muassa hiilidioksidin muuntamista proteiiniksi, sohvaperunoiden aivomekanismien selvittämistä, älypuhelimien kierrätysjärjestelmän luomista, bakteerien kuuloaistin tutkimista ja ruokakriisin selättämistä viljan sisäviljelyllä. Tapahtumassa pitchaavat seuraavat tutkijat:

Esther Broset, Pennsylvanian yliopisto, Perelman School of Medicine

Carla Elliff, São Paulon yliopisto ja Rio Grande do Sulin yliopisto

Chiara Gandini, Cambridgen yliopisto

Thomas Hausmaninger, VTT MIKES

Colm Mc Caffrey, VTT

Tim Rademacher, Harvardin yliopisto ja Pohjois-Arizonan yliopisto

Tiina Saanijoki, Turun yliopisto, PET-keskus

Igor Vassilev, Tampereen yliopisto

Research Pitching Goes to Church, keskiviikkona 20.11. klo 18-20 Kallion kirkossa. Tilaisuus pidetään englanniksi, vapaa pääsy. Tapahtuma on osa Slushin ja Kaskas Median perustaman Skolar-tutkijayhteisön tutkimusideoiden pitchauskisaa. Kisaa rahoittavat Liikesivistysrahasto, Helsingin Sanomain säätiö, Magnus Ehrnroothin säätiö, Paulon säätiö, Saastamoisen säätiö, Runar Bäckströmin säätiö, Tieteellisen tiedon tiedotuskeskus, Tiina ja Antti Herlinin säätiö ja Walter Ahlströmin säätiö.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aurora Airaskorpi, Skolarin ja tutkimusideoiden pitchauskisan johtaja,
aurora@skolar.fi, p. +358 50 3411 703


Reetta Rönkä, Skolarin ja tutkimusideoiden pitchauskisan viestintäpäällikkö,
reetta@skolar.fi p. +358 40 861 7897

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kaskas Media
Mechelininkatu 3D
00100 Helsinki

http://www.kaskasmedia.fi

Kaskas Media on tiede- ja asiantuntijaviestintään erikoistunut viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaskas Media

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye