Joensuun Vaakunan uusittu ravintolasali kabinetteineen tarjoaa raikkaan näyttämön aamiaistapaamisille ja kokouksille.

Joensuun Vaakunan korttelista löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kokoustiloja. Vuoden alussa uusittu Vaakuna-kabinetti sekä vasta valmistunut Toreron lasikabinetti sopivat alle 20 henkilön ryhmille. Hotelliaamiaiselle ovat lämpimästi tervetulleita myös kaupunkilaiset.
”Original Sokos Hotel Vaakunan kabinetit sopivat pieniin kokouksiin ja -neuvotteluihin sekä intiimeihin perhejuhliin. Tai ihan vaan silloin, kun haluaa illallistaa rauhassa omalla porukalla”, Tiina Nykänen Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta kertoo. ”Lisäksi kaikissa Vaakunan korttelin ravintoloissa, Rossossa, Amarillossa, Torerossa ja Coffee Housessa, voi järjestää vapaamuotoisia lounas- ja illallistapaamisia turvallisesti. Terveysturvallisuuteen paneudutaan meillä huolella.”
Kokousten ja juhlien tarjoilut räätälöidään tilanteen mukaan. Menulla on painotettu paikallisia tuotteita, esimerkiksi alkoholiton kuplajuoma on aina oman maakunnan Lehtikuohua ja kala lähivesiltä.
Ystävän tai kollegan kanssa valmiille aamiaiselle
Hotelli Vaakunan aamiaisravintola raikastettiin viime syksynä. Tila on uusittu vaaleilla kalusteilla ja valo tuotu sisään. Runsas aamiainen poimitaan uusitusta noutopöydästä. Vastakeitetyn kahvin kanssa maistuvat paikalliset leivonnaiset, kuten Kotileipomo Sorsan käsintehdyt karjalanpiirakat ja Heinosen leipomon kuivakakut.
Viihtyisä tila kaupungin keskellä houkuttelee rauhalliseen aamiaishetkeen. ”Aamiaisen äärellä voi pitää vaikka työhaastattelun, palautekeskustelun tai tiimin viikkopalaverin”, Original Sokos Hotel Vaakunan hotellipäällikkö Sari Otalahti vinkkaa. ”Toivon kaupunkilaisten kokoontuvan jatkossa runsain mitoin Vaakunan aamiaiselle. Ystävän kanssa vietetyn aamuhetken jälkeen työpäivä alkaa mukavasti. Ja perhettä kannattaa välillä hemmotella hyvällä aamupalalla, se on vähän kuin minilomalle lähtisi.”
Original Sokos Hotel Vaakunan aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 6.30–9.30, la-su klo 7.30–10.30. Aamiaisen hinta on 15 euroa. Erillistä pöytävarausta ei tarvita.
Original Sokos Hotel Vaakunan kokoustilat:
- Vaakuna-kabinetti, max 20 henkeä (poikkeusaikana max. 12 hlöä)
- Torero lasikabinetti, lasiseinillä eristetty tila (max.16 hlöä)
- Lisäksi uusitun aamiaistilan verhoilla eristetyssä osassa voi kokoontua yksityisesti.
Hinnat ja varaukset myyntipalvelusta, sales.karelia@sok.fi
Lisätiedot:
Sari Otalahti, hotellipäällikkö, Original Sokos Hotel Vaakuna, Sari.Otalahti@sok.fi,
puh. 010 762 3621
Tiina Nykänen, ryhmäpäällikkö, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, ravintolatoimiala, Tiina.Nykanen@sok.fi, puh. 010 762 3371
Original Sokos Hotel Vaakuna on sympaattinen keskustahotelli Joensuun torin laidalla. Hotellissa on 144 huonetta, neljä ravintolaa, saunatilat, kuntoilutila sekä kaksi kokouskabinettia. Hyvästä palvelustaan tunnettu hotelli henkii nykykarjalaista luksusta monipuolisine ravintolapalveluineen.
.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Sari OtalahtihotellipäällikköOriginal Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu
Puh:010 762 3371sari.otalahti@sok.fiKuvat
Tietoja julkaisijasta
Sokos Hotels
Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.
Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK:n hallintoneuvosto 2025 on valittu – puheenjohtajana jatkaa Timo Santavuo29.4.2025 14:55:04 EEST | Tiedote
SOK:n hallintoneuvosto valittiin 29.4.2025 pidetyssä osuuskunnan kokouksessa. Hallintoneuvostossa aloitti kolme uutta jäsentä.
Bonuksen kerryttäminen Applen Lompakossa olevalla S-Etukortilla laajenee S-ryhmän ravintoloihin29.4.2025 08:02:00 EEST | Tiedote
Bonuksen kerryttäminen mobiilisti onnistuu pian entistä useammassa paikassa, kun S-ryhmän kaupoissa suosioon noussut käytäntö laajenee myös ravintoloihin. Käyttöönotto tapahtuu vaiheittain tämän vuoden aikana ravintoloiden maksupäätteiden vaihtuessa uusiin.
Skumppakuulat, sima ja pingviinipallo – Näistä rakentuu suomalaisten vappu25.4.2025 08:10:00 EEST | Tiedote
Vapun kepeään juhlintaan kuuluvat vuodesta toiseen erottamattomasti niin hyvä ruoka kuin ilmapallot, serpentiini ja erilaiset asusteet. Suomalaiset valitsevat tänäkin vuonna vappupöytään perinteisiä makuja kuten munkkeja, tippaleipiä, simaa, nakkeja ja perunasalaattia. Ilmapallokaupoilla kiinnostavat puolestaan pingviini ja kuohuviinipullo.
S-ryhmä edistää kestävästi kasvatetun kalan käyttöä - omien merkkien tuore ja jalostetut lohituotteet ASC-sertifioituja24.4.2025 11:46:18 EEST | Tiedote
S-ryhmän kalahyllyllä yhä useampi tuote on nykyään vastuullisuussertifioitu. ASC-sertifikaatti kertoo, että tuotteissa käytetty kala on vastuullisesti ja ympäristön kannalta kestävästi viljeltyä.
Prisma selvitti: leudon talven vaikutus pyöräkaupassa näkyi selvästi – sähköpyörien myynnissä 39 % pomppu24.4.2025 08:25:00 EEST | Tiedote
Suomalaiset ovat tänä talvena aloittaneet pyöräilykauden viime vuotta aikaisemmin, kertoo Prisman tuore myyntidata. Koko pyöräkauppa on kasvanut viime vuoteen verrattuna jo 10 prosenttia ja suunta on yhä nouseva. Samalla S-ryhmä selvitti asiakasomistajilleen tehdyssä kyselyssä, miten pyörät pidetään tällä hetkellä kunnossa ja kertoo mitkä asiat pyörästä pitää tarkistaa ennen ajoa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme